Nordost

Nordost
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 112

Σελίδα
 1. Nordost odin 2 speaker cable 1m banana

  Το καλώδιο ηχείων Odin 2 είναι κατασκευασμένο με 26 ασημένιους, συμπαγείς αγωγούς πυρήνα, καθένας εκμεταλλευόμενος την ιδιόκτητη τεχνολογία Dual Mono-Filament της Nordost και περικλείεται σε υψηλή καθαρότητα κατηγορίας 1.003 FEP extrusion. Οι αγωγοί είναι προσεκτικά διατεταγμένοι και τοποθετημένοι με ακρίβεια και στις δύο πλευρές ενός κοίλου εσωτερικού πυρήνα, ώστε να παρέχουν μια τέλεια μηχανική διεπαφή κατά μήκος του καλωδίου. Η σχολαστική διάταξη αυτού του καλωδίου επίπεδου ηχείου ελαχιστοποιεί την επίδραση στο δέρμα και μειώνει την απόσβεση, ενώ τα μηχανικά συντονισμένα μήκη μειώνουν την εσωτερική μικροφωνία και μειώνουν την αντίσταση υψηλής συχνότητας. Αυτό το καλώδιο τερματίζεται με τους επιχρυσωμένους βύσους μπανανών HOLO: PLUG® και Z-plug της Nordost για τη διασφάλιση της μέγιστης επαφής στην επιφάνεια και της μεταφοράς σήματος. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας που εφαρμόζεται στο πιο προηγμένο καλώδιο ηχείων της Nordost παρέχει εξαιρετικά ευρεία σήματα εύρους ζώνης μαζί με απαράμιλλη δυναμική ανάλυση. Το καλώδιο ηχείων Odin 2 υπόσχεται να προσφέρει άψογη και ρεαλιστική απόδοση από το σύστημα ήχου hifi.
  Nordost ODIN -2
  31.589,00 €
 2. Nordost reference bi-wire jumbers

  Το Reference Bi-Wire Jumpers προσφέρει μια σημαντική αναβάθμιση απόδοσης σε σχέση με τις φτηνές μεταλλικές λωρίδες που βρίσκονται στα περισσότερα ηχεία. Ενώ το Norse 2 Jumpers προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στη μουσική παράσταση, το Reference Jumpers είναι ακόμη καλύτερο. Με βάση την κατασκευή Dual Mono-Filament και την τεχνολογία TSC (που βρίσκεται επίσης στη σειρά Odin), τα ηχητικά οφέλη είναι τεράστια. Αυτά τα συντονισμένα ζεύγη αλτήρων ευθείας γραμμής διατηρούν τέλεια ακεραιότητα σήματος μεταξύ των στύλων σύνδεσης του μεγαφώνου. Χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας, χαμηλής μάζας υποδοχές, ο τυπικός τερματισμός είναι βύσματα 4 mm Nordost Z. Η αντικατάσταση των τυπικών πλακών γεφύρωσης με το Jump Series Jumpers δημιουργεί μια εκπληκτική διαφορά. Χρησιμοποιήστε τα με τα καλώδια ηχείων Dual Mono-Filament της Nordost και η διαφορά είναι ακόμη πιο εμφανής. Διαστημικοί σύνδεσμοι Valhalla 2 Bi-WIre Jumpers
  A-REF7JUMP/SS
  579,00 €
 3. Nordost norse2 bi-wire jumbers

  Αφού δώσετε τόσο πολύ χρόνο και προσοχή στην ακεραιότητα του ηχοσυστήματος σας, γιατί υποβαθμίστε την απόδοσή του παραβλέποντας τις τελευταίες ίντσες κρίσιμων καλωδίων. Το Norse 2 Bi-Wire Jumpers της Nordost είναι η τέλεια λύση για την επίτευξη εξαιρετικού ήχου αντικαθιστώντας τις τυπικές, λυγισμένες μεταλλικές πλάκες και γενικά καλώδια που παρέχονται με τα περισσότερα ηχεία δύο συρμάτων. Ο βραχίονας Norse 2 χρησιμοποιεί έναν ασημένιο, συμπαγή πυρήνα OFC αγωγό ο οποίος είναι τυλιγμένος σε μια ακριβή σπείρα Micro Mono-Filament πριν καλυφθεί σε ένα εξωτερικό στρώμα μόνωσης FEP και κόβεται σε ένα συγκεκριμένο, μηχανικά συντονισμένο μήκος. Αυτός ο αποκλειστικός σχεδιασμός παρέχει έναν βραχυκυκλωτήρα με ευθεία γραμμή, χαμηλής απώλειας που εξασφαλίζει βέλτιστα αποτελέσματα. Η διαφορά που κάνει ένας καλοσχεδιασμένος βραχυκυκλωτήρας στην ποιότητα του ήχου είναι εκπληκτική και αυτές οι βελτιώσεις μεγεθύνονται πολύ περισσότερο όταν διατηρούν την ίδια τεχνολογία καλωδίων πυρήνα σε όλη τη διάρκεια.
  A-BWJUMP/SS
  149,00 €
 4. Nordost valhalla 2 power cord 1m

  Χάρη στην εφαρμογή της τελευταίας τεχνολογίας Dual Mono-Filament, τα καλώδια ισχύος Valhalla 2 έθεσαν ένα άνευ προηγουμένου περιθώριο απόδοσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το καλώδιο αποτελείται από 7 συμπαγείς, ασημένιους αγωγούς AWG OFC 16 AWG, καθένας αναρτημένος σε μήτρα Dual Mono-Filament. Οι ξεχωριστοί αγωγοί συμπαγούς πυρήνα εξαλείφουν την αλληλεπίδραση κλώνου, τα καυτά σημεία και την ενανθράκωση, η οποία μπορεί να συμβεί σε λανθάνον καλώδια. Σε αντίθεση με τα συμβατικά καλώδια ισχύος, τα οποία έχουν ταχύτητες διάδοσης μικρότερες από 50% την ταχύτητα του φωτός, το καλώδιο ισχύος αναφοράς Valhalla 2 έχει ταχύτητα 91% την ταχύτητα του φωτός. Η μόνωση εξωθημένου FEP που χρησιμοποιείται στην κατασκευή του V2 είναι ανώτερη από όλα τα άλλα υλικά. Έχει πολύ χαμηλή απώλεια σήματος και υψηλή θερμική απόδοση, προκαλώντας γρήγορα τη διάχυση της θερμότητας. Η χρήση του FEP σε κατασκευή Dual Mono-Filament σημαίνει ότι η ισχύς μεταφέρεται πιο αποτελεσματικά, ενώ η χαμηλή αντίσταση του καλωδίου διατηρεί την απώλεια ισχύος εξαιρετικά χαμηλή. Το αποτέλεσμα ... πραγματικά εξαιρετική ποιότητα ήχου.
  Nordost valhalla 2 power cord
  4.979,00 €
 5. Nordost frey 2 power cord 1m

  Τα καλώδια ισχύος Norse 2 Series παρέχουν ένα επίπεδο απόδοσης που δεν ήταν προηγουμένως δυνατό στα σημεία τιμών τους. Η ιδιόκτητη κατασκευή Micro Mono-Filament της Nordost δημιουργεί ένα εικονικό διηλεκτρικό αέρα με ένα κομψά σχεδιασμένο σύστημα ανάρτησης. Όταν συνδυάζεται με ασημί αγωγούς στερεού πυρήνα OFC και μόνωση FEP, το αποτέλεσμα είναι η ιδανική ηλεκτρικά και μηχανικά ελεγχόμενη κατασκευή για εξαιρετικά γρήγορη, χαμηλή αντίσταση ρεύματος και μεταφορά τάσης. Η περίπλοκη τοπολογία των αγωγών Micro Mono-Filament είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για τη διάχυση της μηχανικής ενέργειας που υπάρχει στη γραμμή AC, η οποία διαφορετικά εισέρχεται στα ευαίσθητα ηλεκτρονικά σας. Το Frey 2 προσθέτει επιπλέον αγωγούς, μειώνοντας περαιτέρω τα εφέ αποθήκευσης και φόρτισης χαμηλού επιπέδου, δημιουργώντας ευρύτερη, ταχύτερη δυναμική απόκριση και με αποτέλεσμα μια πιο δραματική, εμπλεκόμενη και ρεαλιστική μουσική απόκριση. Η συνέπεια του σχεδιασμού και των υλικών σε ολόκληρη τη σειρά Norse 2 σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια ευδιάκριτη προτεραιότητα, χωρίς συμβιβαστική λύση καλωδίου σε όλο το σύστημα, από πρίζα έως ακροδέκτες ηχείων, με κάθε σύνδεσμο στην αλυσίδα ειδικά βελτιστοποιημένο για έναν σκοπό, τελικά απελευθερώνοντας το πλήρες δυναμικό απόδοσης του εξοπλισμού σας.
  frey 2
  1.669,00 €
 6. Nordost heimdall 2 power cord 1m

  Τα καλώδια ισχύος Norse 2 Series παρέχουν ένα επίπεδο απόδοσης που δεν ήταν προηγουμένως δυνατό στα σημεία τιμών τους. Η ιδιόκτητη κατασκευή Micro Mono-Filament της Nordost δημιουργεί ένα εικονικό διηλεκτρικό αέρα με ένα κομψά σχεδιασμένο σύστημα ανάρτησης. Όταν συνδυάζεται με ασημί αγωγούς στερεού πυρήνα OFC και μόνωση FEP, το αποτέλεσμα είναι η ιδανική ηλεκτρικά και μηχανικά ελεγχόμενη κατασκευή για εξαιρετικά γρήγορη, χαμηλή αντίσταση ρεύματος και μεταφορά τάσης. Η πολύπλοκη τοπολογία των αγωγών Micro Mono-Filament είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη διάχυση της μηχανικής ενέργειας που υπάρχει στη γραμμή AC, η οποία αλλιώς εισέρχεται στα ευαίσθητα ηλεκτρονικά σας καθιστώντας δυναμικές αποκρίσεις αργές και θολές. Η συνέπεια του σχεδιασμού και των υλικών σε ολόκληρη τη σειρά Norse 2 σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια σαφή προτεραιότητα, χωρίς συμβιβασμούς λύση καλωδίου σε όλο το σύστημα, από πρίζα τοίχου έως τερματικά ηχείων, με κάθε σύνδεσμο στην αλυσίδα ειδικά βελτιστοποιημένο για σκοπό, τελικά απελευθερώνοντας το δικό σας πλήρες δυναμικό απόδοσης του εξοπλισμού.
  A-HEPWR1M/EUR
  659,00 €
 7. Nordost red dawn power cord 1m

  Κάποτε όλα τα συστήματα λειτουργούσαν με καλώδια τροφοδοσίας, αλλά η πρόσφατη εμπειρία έδειξε ότι, πολύ μακριά από την περιστασιακή σκέψη που κάποτε ήταν, τα σωστά σχεδιασμένα καλώδια τροφοδοσίας audiophile είναι θεμελιώδη για την απόδοση του συστήματος. Στην πραγματικότητα, τα εφέ είναι τόσο εμφανή, τόσο προφανή, ώστε τα καλώδια τροφοδοσίας να αναλαμβάνουν γρήγορα τη σωστή τους θέση ως τα πιο σημαντικά καλώδια στο σύστημά σας. Το Red Dawn Power Cord χρησιμοποιεί αγωγούς υψηλής ταχύτητας, χαμηλής απώλειας, βαρύ μανόμετρο 3 x 14 AWG Micro Mono-Filament με επένδυση στη μόνωση FEP. Το ελάχιστο διηλεκτρικό εφέ και η καθυστέρηση διάδοσης διασφαλίζει ότι η ισχύς μεταφέρεται όσο το δυνατόν πιο άμεσα, κατευθείαν στον εξοπλισμό σας, ενώ οι ειδικά κατασκευασμένοι, συνδετήρες ποιότητας ήχου διατηρούν τη χαμηλή αντίσταση πηγής της τροφοδοσίας AC σας και εξασφαλίζουν ανώτερη γείωση.
  A-RDPWR1M/EUR
  389,00 €
 8. Nordost purple flare power cord 1m

  Όταν ακούτε το σύστημά σας, ακούτε πραγματικά την τροφοδοσία AC. Αυτό καθιστά τα πιο σημαντικά καλώδια στο σύστημά σας αυτά που τροφοδοτούν τον εξοπλισμό. Είναι υπεύθυνοι για την πρώτη ύλη που μετατρέπεται στον ήχο που ακούτε. Η Nordost χρησιμοποιεί μόνωση FEP και την αποδεδειγμένη, ιδιόκτητη κατασκευή Micro Mono-Filament υψηλής ταχύτητας και χαμηλής απώλειας για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή πηγή ισχύος για το σύστημά σας. Το Purple Flare Power Cord χρησιμοποιεί μια εξειδικευμένη, δύο πυρήνων τοπολογία που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την απόδοση των οθονών και των ηλεκτρονικών χρησιμοποιώντας εισόδους AC-8. Εάν δεν έχετε δει ποτέ την οθόνη του βίντεο να τροφοδοτείται από καλώδιο τροφοδοσίας υψηλής ποιότητας, το Purple Flare είναι αυτό που πρέπει να δοκιμάσετε. Διατίθεται σε πλήρες φάσμα επιλογών AC.
  A-PFPWR1M/EUR8
  155,00 €
 9. Nordost odin2 1,25m digital interconect rca

  ODIN 2 ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Η ακρίβεια και η πολυπλοκότητα που απαιτούνται για την παραγωγή ενός πραγματικά υπέροχου ψηφιακού καλωδίου είναι απρόσιτες για τους περισσότερους κατασκευαστές καλωδίων. Προκειμένου να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα από τα καλύτερα συστήματα υψηλής ανάλυσης, τα απαιτούμενα πρότυπα μετάδοσης δεν πρέπει να πληρούνται μόνο - πρέπει να ξεπεραστούν. Με την εφαρμογή της πιο προηγμένης, ιδιόκτητης τεχνολογίας και επαναστατικών τεχνικών, η Nordost πέτυχε ακριβώς αυτό. Τα ψηφιακά καλώδια Odin 2 διασφαλίζουν την αντιστάθμιση αντίστασης που απαιτείται για τους αγωγούς S / PDIF και AES / EBU. Το καλώδιο Odin 2 75 Ohm αποτελείται από έναν μονό, ομοαξονικό, επιχρυσωμένο, συμπαγή αγωγό πυρήνα, ενώ το ψηφιακό καλώδιο Odin 2 110 Ohm είναι κατασκευασμένο με δύο ασημένιους αγωγούς τοποθετημένους σε δίδυμο-αξονικό σχέδιο Και οι δύο ψηφιακές διασυνδέσεις Odin 2 χρησιμοποιούν την πατενταρισμένη τεχνολογία Dual Mono-Filament της Nordost, προσφέροντας ανώτερη διηλεκτρική απόδοση και μηχανική απόσβεση. Τα ευαίσθητα σήματα που μεταφέρουν προστατεύονται από την τεχνολογία TSC, παρέχοντας μια εικονική σταθερή ασπίδα έναντι επιβλαβών παρεμβολών EMI και RFI. Όλες οι ψηφιακές διασυνδέσεις Odin 2 τερματίζονται με τους ειδικά σχεδιασμένους HOLO: PLUG® συνδετήρες της Nordost, ανυψώνοντας αυτά τα καλώδια σε επίπεδο που δεν έχει επιτευχθεί ποτέ πριν από ψηφιακά καλώδια.
  A-2ODD1,25MBNC
  12.179,00 €
 10. Nordost valhalla 2 s/pdif 75 ohm / xlr / rca

  VALHALLA 2 ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Τα ψηφιακά σήματα υπόκεινται σε εξαιρετικά ακριβή πρότυπα μετάδοσης και τερματισμού. Η διασφάλιση ότι τα ψηφιακά σας καλώδια πληρούν αυτά τα πρότυπα είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής απόδοσης από ψηφιακά συστήματα υψηλής ανάλυσης. Το Valhalla 2 Digital Interconnects χρησιμοποιεί την προηγμένη κατασκευή Dual Mono-Filament για να αποσβέσει μηχανικά τους ασημένιους, συμπαγείς αγωγούς χαλκού, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τη διηλεκτρική επαφή κατά περισσότερο από 85%. Προκειμένου να επιτευχθεί ακριβής αντιστοίχιση σύνθετης αντίστασης, τα καλώδια Valhalla 2 Digital της Nordost προσφέρουν ένα διπλό στρώμα ασημί θωράκισης. Το καλώδιο 75 Ohm τερματίζεται με επιχρυσωμένους συνδέσμους HOLO: PLUG® BNC για σωστή αντιστάθμιση αντίστασης και παρέχεται με επιχρυσωμένους προσαρμογείς RCA, ενώ το καλώδιο 110 Ohm χρησιμοποιεί επιχρυσωμένους συνδέσμους HOLO: PLUG® XLR. Εξασφαλίζοντας ότι έχουν την ελάχιστη επίδραση στο ψηφιακό σήμα, οι σύνδεσμοι HOLO: PLUG® έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν τις ηχητικές ιδιότητες και να διατηρούν σταθερή αντίσταση σε κάθε καλώδιο. Όπως όλα τα καλώδια Nordost, οι ψηφιακές διασυνδέσεις Valhalla 2 κατασκευάζονται στις ΗΠΑ.
  valhalla II s/pdif 75 ohm/xlr
  3.159,00 €
 11. Nordost heimdall 2 S/PDIF 75ohm 1m

  ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ 2 HEIMDALL Η ψηφιακή μεταφορά δεδομένων απαιτεί ακριβή αντιστοίχιση σύνθετης αντίστασης τόσο στο καλώδιο όσο και στους συνδετήρες. Κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στις ΗΠΑ, τα καλώδια Heimdall 2 S / PDIF και AES / EBU είναι βελτιστοποιημένα για μεταφορά ψηφιακού σήματος και χρησιμοποιούν ασημένιο αγωγό συμπαγούς πυρήνα OFC αναρτημένο στην ιδιόκτητη, ακριβή κατασκευή διπλού μονόινα. Στο καλώδιο S / PIDF, αυτή η τεχνολογία συνδυάζεται με συνδυασμούς συνδέσμων BNC / RCA, παρέχοντας μια πραγματική διαδρομή σήματος 75 Ohm που απαντά στη ζήτηση για την ακριβή ανοχή που απαιτείται για το ρολόι και την αντιμετώπιση της ψηφιακής εξόδου. Ενώ το καλώδιο AES / EBU είναι κατασκευασμένο με συνδετήρες αντιστάθμισης XLR, παρέχοντας μια πραγματική διαδρομή σήματος 110 Ohm για ψηφιακά δεδομένα που οδηγεί σε καθαρά ηχητικά και μουσικά οφέλη. Το αποτέλεσμα είναι ένα καλώδιο εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας και χαμηλής απώλειας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση από τις σημερινές πηγές ψηφιακού ήχου υψηλής ανάλυσης. Μπορεί να είναι μόνο "one" και "zero", αλλά η κακή αντιστάθμιση αντίστασης έχει δραματική επίδραση στην ακρίβεια με την οποία μεταφέρονται από τη μία ηλεκτρονική συσκευή στην άλλη. Οι λύσεις ψηφιακής μεταφοράς εξαιρετικά στενής ανοχής της Nordost προσφέρουν τα προϊόντα, ηχητικά και μουσικά.
  A-HED1MBNC
  659,00 €
 12. Nordost blue heaven s/pdif 75ohm 1m

  Η ασφαλής μεταφορά ψηφιακών ροών δεδομένων εξαρτάται από την επίτευξη ακριβούς αντίστασης εντός της αλυσίδας μετάδοσης. Το πρότυπο μετάδοσης S / PDIF υπαγορεύει ένα ομοαξονικό καλώδιο 75 Ohm, αλλά είναι εκπληκτικό το πόσο λίγα καλώδια πληρούν αυτήν την προδιαγραφή. Το Blue Heaven Digital Interconnect είναι ένας αληθινός αγωγός 75 Ohm. Χρησιμοποιώντας ένα Micro-Monament, ομοαξονική κατασκευή. Αυτή η προηγμένη τοπολογία μας επιτρέπει να επιτύχουμε ανώτερη ηλεκτρική απόδοση και γεωμετρική ακρίβεια, ανεξάρτητα από το μήκος του καλωδίου. Το Blue Heaven Digital Interconnect εξασφαλίζει χαρακτηριστικά υψηλής ταχύτητας, χαμηλής απώλειας και, λόγω του τερματισμού του BNC, διατηρείται το πρότυπο 75 Ohm, ακόμη και σε όλους τους συνδέσμους. Κάθε σύνδεσμος BNC διαθέτει έναν επιχρυσωμένο προσαρμογέα RCA, διατηρώντας το καλώδιο σταθερό στην απόδοση σε οποιονδήποτε συνδυασμό ομοαξονικών εισόδων ή εξόδων. Για να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερες εφαρμογές, αυτό το καλώδιο διατίθεται επίσης σε μονοφωνική διαμόρφωση BNC έως 3,5 mm.
  A-BHD1MBNC
  209,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 112

Σελίδα