Καλώδια Interconnect (Digital / usb / hdmi)

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 59

Σελίδα
 1. Nordost Valhalla digital rca 1m

  -6% Nordost Valhalla digital rca 1m Nordost Valhalla digital rca 1m
  Nordost Valhalla rca 1m
  A-VHD1MR
  Ειδική Τιμή 1.659,00 € Κανονική τιμή 1.749,00 €
 2. Nordost blue heaven usb 1m A/A

  ΚΑΛΩΔΙΟ BLUE HEAVEN USB 2.0 Το καλώδιο δεδομένων Blue Heaven USB 2.0 ορίζει ένα νέο τεχνολογικό και πρότυπο απόδοσης όσον αφορά τον ήχο του υπολογιστή. Η αποδεδειγμένη, ιδιόκτητη κατασκευή FEP και Micro Mono-Filament της Nordost προσφέρει χαμηλή διηλεκτρική απώλεια και ελαχιστοποιεί τα σφάλματα χρονισμού που προκαλούνται από καλώδια σε κρίσιμα ψηφιακά σήματα. Αυτό το καλώδιο είναι κατασκευασμένο από τέσσερις αγωγούς OFC, με βέλτιστη διάσταση για μεταφορά ψηφιακού σήματος. Αυτά είναι ακριβείας, διπλής θωράκισης και τερματισμού, όλες στις ΗΠΑ για να διασφαλιστεί η γεωμετρική και ηχητική συνοχή. Πλήρες μεταλλικό περίβλημα, χυτευμένοι σύνδεσμοι επεκτείνουν τόσο την ακρίβεια όσο και την θωράκιση, ενώ οι επιχρυσωμένες επαφές διατηρούν τη βέλτιστη μεταφορά σήματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα καλώδιο εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας και χαμηλής απώλειας, ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει την καλύτερη δυνατή απόδοση από πηγές ήχου υπολογιστή. Η ανώτερη τεχνολογία, τα ανώτερα υλικά και η ανώτερη ποιότητα κατασκευής προσθέτουν έως και έναν πράγμα - ανώτερο ήχο.
  A-BHUSB1M/AA
  229,00 €
 3. Nordost blue heaven s/pdif 75ohm 1m

  Η ασφαλής μεταφορά ψηφιακών ροών δεδομένων εξαρτάται από την επίτευξη ακριβούς αντίστασης εντός της αλυσίδας μετάδοσης. Το πρότυπο μετάδοσης S / PDIF υπαγορεύει ένα ομοαξονικό καλώδιο 75 Ohm, αλλά είναι εκπληκτικό το πόσο λίγα καλώδια πληρούν αυτήν την προδιαγραφή. Το Blue Heaven Digital Interconnect είναι ένας αληθινός αγωγός 75 Ohm. Χρησιμοποιώντας ένα Micro-Monament, ομοαξονική κατασκευή. Αυτή η προηγμένη τοπολογία μας επιτρέπει να επιτύχουμε ανώτερη ηλεκτρική απόδοση και γεωμετρική ακρίβεια, ανεξάρτητα από το μήκος του καλωδίου. Το Blue Heaven Digital Interconnect εξασφαλίζει χαρακτηριστικά υψηλής ταχύτητας, χαμηλής απώλειας και, λόγω του τερματισμού του BNC, διατηρείται το πρότυπο 75 Ohm, ακόμη και σε όλους τους συνδέσμους. Κάθε σύνδεσμος BNC διαθέτει έναν επιχρυσωμένο προσαρμογέα RCA, διατηρώντας το καλώδιο σταθερό στην απόδοση σε οποιονδήποτε συνδυασμό ομοαξονικών εισόδων ή εξόδων. Για να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερες εφαρμογές, αυτό το καλώδιο διατίθεται επίσης σε μονοφωνική διαμόρφωση BNC έως 3,5 mm.
  A-BHD1MBNC
  209,00 €
 4. Nordost heimdall 2 S/PDIF 75ohm 1m

  ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ 2 HEIMDALL Η ψηφιακή μεταφορά δεδομένων απαιτεί ακριβή αντιστοίχιση σύνθετης αντίστασης τόσο στο καλώδιο όσο και στους συνδετήρες. Κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στις ΗΠΑ, τα καλώδια Heimdall 2 S / PDIF και AES / EBU είναι βελτιστοποιημένα για μεταφορά ψηφιακού σήματος και χρησιμοποιούν ασημένιο αγωγό συμπαγούς πυρήνα OFC αναρτημένο στην ιδιόκτητη, ακριβή κατασκευή διπλού μονόινα. Στο καλώδιο S / PIDF, αυτή η τεχνολογία συνδυάζεται με συνδυασμούς συνδέσμων BNC / RCA, παρέχοντας μια πραγματική διαδρομή σήματος 75 Ohm που απαντά στη ζήτηση για την ακριβή ανοχή που απαιτείται για το ρολόι και την αντιμετώπιση της ψηφιακής εξόδου. Ενώ το καλώδιο AES / EBU είναι κατασκευασμένο με συνδετήρες αντιστάθμισης XLR, παρέχοντας μια πραγματική διαδρομή σήματος 110 Ohm για ψηφιακά δεδομένα που οδηγεί σε καθαρά ηχητικά και μουσικά οφέλη. Το αποτέλεσμα είναι ένα καλώδιο εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας και χαμηλής απώλειας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση από τις σημερινές πηγές ψηφιακού ήχου υψηλής ανάλυσης. Μπορεί να είναι μόνο "one" και "zero", αλλά η κακή αντιστάθμιση αντίστασης έχει δραματική επίδραση στην ακρίβεια με την οποία μεταφέρονται από τη μία ηλεκτρονική συσκευή στην άλλη. Οι λύσεις ψηφιακής μεταφοράς εξαιρετικά στενής ανοχής της Nordost προσφέρουν τα προϊόντα, ηχητικά και μουσικά.
  A-HED1MBNC
  659,00 €
 5. Nordost valhalla 2 s/pdif 75 ohm / xlr / rca

  VALHALLA 2 ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Τα ψηφιακά σήματα υπόκεινται σε εξαιρετικά ακριβή πρότυπα μετάδοσης και τερματισμού. Η διασφάλιση ότι τα ψηφιακά σας καλώδια πληρούν αυτά τα πρότυπα είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής απόδοσης από ψηφιακά συστήματα υψηλής ανάλυσης. Το Valhalla 2 Digital Interconnects χρησιμοποιεί την προηγμένη κατασκευή Dual Mono-Filament για να αποσβέσει μηχανικά τους ασημένιους, συμπαγείς αγωγούς χαλκού, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τη διηλεκτρική επαφή κατά περισσότερο από 85%. Προκειμένου να επιτευχθεί ακριβής αντιστοίχιση σύνθετης αντίστασης, τα καλώδια Valhalla 2 Digital της Nordost προσφέρουν ένα διπλό στρώμα ασημί θωράκισης. Το καλώδιο 75 Ohm τερματίζεται με επιχρυσωμένους συνδέσμους HOLO: PLUG® BNC για σωστή αντιστάθμιση αντίστασης και παρέχεται με επιχρυσωμένους προσαρμογείς RCA, ενώ το καλώδιο 110 Ohm χρησιμοποιεί επιχρυσωμένους συνδέσμους HOLO: PLUG® XLR. Εξασφαλίζοντας ότι έχουν την ελάχιστη επίδραση στο ψηφιακό σήμα, οι σύνδεσμοι HOLO: PLUG® έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν τις ηχητικές ιδιότητες και να διατηρούν σταθερή αντίσταση σε κάθε καλώδιο. Όπως όλα τα καλώδια Nordost, οι ψηφιακές διασυνδέσεις Valhalla 2 κατασκευάζονται στις ΗΠΑ.
  valhalla II s/pdif 75 ohm/xlr
  3.159,00 €
 6. Nordost odin2 1,25m digital interconect rca

  ODIN 2 ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Η ακρίβεια και η πολυπλοκότητα που απαιτούνται για την παραγωγή ενός πραγματικά υπέροχου ψηφιακού καλωδίου είναι απρόσιτες για τους περισσότερους κατασκευαστές καλωδίων. Προκειμένου να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα από τα καλύτερα συστήματα υψηλής ανάλυσης, τα απαιτούμενα πρότυπα μετάδοσης δεν πρέπει να πληρούνται μόνο - πρέπει να ξεπεραστούν. Με την εφαρμογή της πιο προηγμένης, ιδιόκτητης τεχνολογίας και επαναστατικών τεχνικών, η Nordost πέτυχε ακριβώς αυτό. Τα ψηφιακά καλώδια Odin 2 διασφαλίζουν την αντιστάθμιση αντίστασης που απαιτείται για τους αγωγούς S / PDIF και AES / EBU. Το καλώδιο Odin 2 75 Ohm αποτελείται από έναν μονό, ομοαξονικό, επιχρυσωμένο, συμπαγή αγωγό πυρήνα, ενώ το ψηφιακό καλώδιο Odin 2 110 Ohm είναι κατασκευασμένο με δύο ασημένιους αγωγούς τοποθετημένους σε δίδυμο-αξονικό σχέδιο Και οι δύο ψηφιακές διασυνδέσεις Odin 2 χρησιμοποιούν την πατενταρισμένη τεχνολογία Dual Mono-Filament της Nordost, προσφέροντας ανώτερη διηλεκτρική απόδοση και μηχανική απόσβεση. Τα ευαίσθητα σήματα που μεταφέρουν προστατεύονται από την τεχνολογία TSC, παρέχοντας μια εικονική σταθερή ασπίδα έναντι επιβλαβών παρεμβολών EMI και RFI. Όλες οι ψηφιακές διασυνδέσεις Odin 2 τερματίζονται με τους ειδικά σχεδιασμένους HOLO: PLUG® συνδετήρες της Nordost, ανυψώνοντας αυτά τα καλώδια σε επίπεδο που δεν έχει επιτευχθεί ποτέ πριν από ψηφιακά καλώδια.
  A-2ODD1,25MBNC
  12.179,00 €
 7. Oehlbach NF 113 DI Ψηφιακό Καλώδιο RCA-RCA 1m Μπλε (Τεμάχιο)

  Ψηφιακό Καλώδιο RCA-RCA 1m Μπλε (Τεμάχιο)

  D1C2065
  41,90 €
 8. Oehlbach Black Magic MKII Καλώδιο HDMI® Yψηλής Tαχύτητας 1.5m Μαύρο (Τεμάχιο)

  Oehlbach Black Magic MKII Καλώδιο HDMI® Yψηλής Tαχύτητας 1.5m Μαύρο (Τεμάχιο)

  D1C92492
  32,90 €
 9. Oehlbach Easy Connect Opto MK II Καλώδιο Οπτικής Ίνας TOSLINK - TOSLINK 1.5m Μαύρο (Τεμάχιο)

  Καλώδιο Οπτικής Ίνας TOSLINK - TOSLINK 1.5m Μαύρο (Τεμάχιο)

  D1C133
  19,90 €
 10. Oehlbach Opto Star Black Καλώδιο Ήχου Οπτικής Ίνας με Αντάπτορα TOSLINK 1.5m Μαύρο (Τεμάχιο)

  Καλώδιο Ήχου Οπτικής Ίνας με Αντάπτορα TOSLINK 1.5m Μαύρο (Τεμάχιο)

  D1C66103
  69,90 €
 11. Nordost Blue Heaven Ethernet cable 1m

  Τα υψηλής ποιότητας καλώδια Ethernet είναι το κλειδί για την επίτευξη κατάλληλης διασύνδεσης κατά τη σύνδεση εξαρτημάτων AV πρώτης ποιότητας σε οικιακό δίκτυο. Το Blue Heaven Ethernet Cable είναι η λύση που περίμεναν οι λάτρεις των ψηφιακών hifi. Αυτό το πρωτοποριακό καλώδιο επιτρέπει στις συσκευές Network Attached Storage (NAS) και τη ροή μουσικής να ενσωματωθούν πλήρως σε ένα σύστημα hifi, βελτιώνοντας παράλληλα την ηχητική του απόδοση.
  A-BHNET1M
  379,00 €
 12. Nordost Purple Flare usb 1m A to micro usb

  PURPLE FLARE USB 2.0 CABLE The Purple Flare 2.0 Data Cable is the perfect solution for hifi audio enthusiasts trying to accommodate DACS, especially ones that require micro-B or mini-B connectors. This purpose built USB cable consists of four silver-plated, OFC conductors encased in high performance FEP using Nordost’s innovative extrusion process. A double-shielded construction ensures an electrical and sonic integrity that is unmatched in its stock counterparts. Additionally, fully shielded, metal jacket connectors maintain optimum signal transfer. Designed, manufactured and hand-terminated entirely in the USA, the Purple Flare 2.0 Data Cable guarantees the accurate construction required to produce the best possible performance from computer audio equipment.
  A-PFUSB1M/ABMICRO
  169,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 59

Σελίδα