Καλώδια Ηχείων

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 56

Σελίδα
 1. Clearaudio clearline

  Καλώδιο ηχείων / τρέχον μέτρο.
  CA-CLE-001
  99,00 €
 2. naim NAC A5

  -6% naim NAC A5 naim NAC A5
  Καλώδιο ηχείων /μ
  CA-NA-007
  Ειδική Τιμή 52,00 € Κανονική τιμή 55,00 €
 3. Nordost 2 Flat speaker cable / m

  -5% 2-flat 2-flat
  Καλώδιο ηχείων flatline.
  N2F
  Ειδική Τιμή 38,00 € Κανονική τιμή 40,00 €
 4. Nordost Dreamcaster speaker cable / m

  4 conductor cable per meter
  Dreamcaster/M
  19,00 €
 5. Nordost Super Flatline lifestyle speaker cable 1m

  Flat section,extruded FEP loudspeaker cable
  A-SFL1MB
  419,00 €
 6. Nordost White Lightning speaker cable 1m

  Το αρχικό καλώδιο ηχείων Flatline της Nordost εισήγαγε τον κόσμο του ήχου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόδοσης και μια μοναδική τεχνική παραγωγής.
  Nwlspcab
  285,00 €
 7. Nordost Purple Flare speaker cable 1m

  Το αρχικό καλώδιο ηχείων Flatline της Nordost εισήγαγε τον κόσμο του ήχου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόδοσης και μια μοναδική τεχνική παραγωγής.
  NPFSPCAB
  409,00 €
 8. Nordost Blue Heaven speaker cable 1m

  Το αρχικό καλώδιο ηχείων Flatline της Nordost εισήγαγε τον κόσμο του ήχου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόδοσης και μια μοναδική τεχνική παραγωγής.
  LS Blue Heaven (new) 1M STEREO
  465,00 €
 9. Nordost Red dawn speaker cable 1m

  Το αρχικό καλώδιο ηχείων Flatline της Nordost εισήγαγε τον κόσμο του ήχου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόδοσης και μια μοναδική τεχνική παραγωγής. Τα ιδιόκτητα, εξωθημένα καλώδια FEP, με το λεπτό, επίπεδο προφίλ τους δεν φαίνονται απλά διαφορετικά - η παραπλανητική απλότητά τους είναι μια μοναδικά κομψή απάντηση στις συγκρουόμενες απαιτήσεις για χαμηλή αντίσταση, χωρητικότητα και αυτεπαγωγή που περιορίζουν την απόδοση πιο συμβατικών διαμορφώσεων καλωδίων. Τώρα, το Red Dawn LS προχωρά ακόμη περισσότερο τα οφέλη. Μειώνοντας ακόμη περισσότερο τα διηλεκτρικά εφέ καθώς και βελτιστοποιώντας τη φυσική απόσταση των αγωγών συμπαγούς πυρήνα OFC 20 AWG 26 AWG, επίχρυσου πυρήνα, έχουμε δημιουργήσει ένα καλώδιο ικανό για εκπληκτική ακρίβεια φάσης και λεπτομέρεια, ταχύτητα και δυναμικό εύρος. Από την πιο ήσυχη, πιο ευαίσθητη νότα μέχρι τη δύναμη ενός ορχηστρικού ορχήστρας ή ενός τροχού ροκ, το καλώδιο ηχείων Red Dawn LS καλύπτει τη γκάμα με αβίαστη χάρη και έξυπνο έλεγχο, επιτρέποντας στη μουσική να ξεγελάσει όταν θέλει ή να είναι άγρια ​​όταν πρέπει. Καθισμένος στην κορυφή της σειράς Leif, το Red Dawn LS συγκρίνεται με ανταγωνιστικά καλώδια ανεξάρτητα από την τιμή. Το καλώδιο ηχείων Red Dawn αποδίδει την καλύτερη δυνατή απόδοση από ένα καλώδιο ηχείων χωρίς να χρησιμοποιείται σχεδιασμός καλωδίου Micro Mono-Filament / TSC.
  Nrdspcab
  685,00 €
 10. Nordost Heimdall 2 speaker cable 1m

  ΚΑΛΩΔΙΟ ΗΧΕΙΟΥ HEIMDALL 2 Τα καλώδια ηχείων Norse 2 Series παρέχουν ένα επίπεδο απόδοσης που δεν θεωρήθηκε προηγουμένως δυνατό στα σημεία τιμών τους. Η ιδιόκτητη κατασκευή Micro Mono-Filament της Nordost δημιουργεί ένα εικονικό διηλεκτρικό αέρα με ένα κομψά σχεδιασμένο σύστημα ανάρτησης. Όταν συνδυάζεται με ασημένια αγωγούς στερεού πυρήνα OFC και μονωμένη επίπεδη κορδέλα FEP, το αποτέλεσμα είναι ιδανική ηλεκτρικά και μηχανικά ελεγχόμενη κατασκευή για εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά σήματος χαμηλής απώλειας μεταξύ ενισχυτή και ηχείων. Το καλώδιο ηχείων Heimdall 2 προσφέρει υπέροχη λεπτομέρεια, δυναμικό εύρος και βάρος, αναδημιουργώντας τη φυσική ομορφιά και τον αντίκτυπο οποιασδήποτε μουσικής παράστασης. Η χρήση σταθερής τεχνολογίας και υλικών σε όλη τη σειρά Norse 2 σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα μια συνεκτική λύση καλωδίων, μεγιστοποιώντας την απόδοση του συστήματος.
  Nheimspcab
  1.439,00 €
 11. Nordost Frey 2 speaker cable 1m

  ΚΑΛΩΔΙΟ ΗΧΕΙΟΥ FREY 2 Τα καλώδια ηχείων Norse 2 Series παρέχουν ένα επίπεδο απόδοσης που δεν ήταν προηγουμένως δυνατό στα σημεία τιμών τους. Η ιδιόκτητη κατασκευή Micro Mono-Filament της Nordost δημιουργεί ένα εικονικό διηλεκτρικό αέρα με ένα κομψά σχεδιασμένο σύστημα ανάρτησης. Όταν συνδυάζεται με ασημί επιμεταλλωμένους αγωγούς OFC στερεού πυρήνα και μονωμένη επίπεδη κορδέλα FEP, το αποτέλεσμα είναι η ιδανική ηλεκτρικά και μηχανικά ελεγχόμενη κατασκευή για εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά σήματος χαμηλής απώλειας μεταξύ ενισχυτή και μεγαφώνων. Τα καλώδια ηχείων Frey 2 προσφέρουν υπέροχη λεπτομέρεια, δυναμικό εύρος και βάρος, αναδημιουργώντας τη φυσική ομορφιά και τον αντίκτυπο οποιασδήποτε μουσικής παράστασης. Η χρήση σταθερής τεχνολογίας και υλικών σε όλη τη σειρά Norse 2 σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα μια συνεκτική λύση καλωδίων, μεγιστοποιώντας την απόδοση του συστήματος.
  Nfrey2spcab
  2.399,00 €
 12. Nordost Tyr 2 speaker cable 1m

  Τα καλώδια ηχείων Norse 2 Series παρέχουν ένα επίπεδο απόδοσης που δεν ήταν προηγουμένως δυνατό στα σημεία τιμών τους. Η ιδιόκτητη κατασκευή Micro Mono-Filament της Nordost δημιουργεί ένα εικονικό διηλεκτρικό αέρα με ένα κομψά σχεδιασμένο σύστημα ανάρτησης. Όταν συνδυάζεται με ασημί επιμεταλλωμένους αγωγούς OFC στερεού πυρήνα και μονωμένη επίπεδη κορδέλα FEP, το αποτέλεσμα είναι η ιδανική ηλεκτρικά και μηχανικά ελεγχόμενη κατασκευή για εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά σήματος χαμηλής απώλειας μεταξύ ενισχυτή και ηχείων. Το Tyr 2 αντιπροσωπεύει την κορυφή της σειράς Norse 2. Συνδυάζοντας τη φυσική δυναμική με το πραγματικό βάρος και κλίμακα του κόσμου, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά χωρίς να υποτιμάται ή να υπερβάλλεται, επιτρέποντας παραστάσεις και ηχογραφήσεις, καθώς και τα ηλεκτρονικά που τις αναπαράγουν, να προσφέρουν κάθε τελευταία ουγγιά μουσικής που υπάρχει στο δίσκο. Με προηγμένο μηχανικό συντονισμό που βοηθά την εξαιρετική ηλεκτρική απόδοση της κατασκευής Micro Mono-Filament, ο μοναδικός ανταγωνισμός του Tyr 2 προέρχεται από τις σειρές αναφοράς της Nordost ..
  Ntyr2spcab
  4.499,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 56

Σελίδα