Καλώδια Ρεύματος

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 41

Σελίδα
 1. Isotek EVO3 Sequel 2,0m

  Με ακόμα καλύτερη απόδοση από το βραβευμένο evo3 premier με active shielding.
  EVO3-2mSEQUEL
  299,00 €
 2. Isotek Evo-3 Elite 2.0m

  Hi-end καλώδιο ρεύματος με γεωμετρία 7 πυρήνων και χαλκού υψηλής καθαρότητας.
  EVO3-ELITE-C15
  595,00 €
 3. Isotek Evo-3 Optimum 2.0m

  Καλώδιο για απαιτητικούς! Κατάλληλο για μεγάλους τελικούς - ολοκληρωμένους ενισχυτές υψηλών αποδόσεων.
  EVO3-OPT2M-C15
  1.049,00 €
 4. Naim Power-Line

  -6% Naim Power-Line Naim Power-Line
  To us, a smooth, stable, low-noise supply is critical. It’s absolutely fundamental to performance. That’s why we designed the Power-Line mains cable. Its complex, precision-engineered construction has been defined and refined following solid mechanical engineering principles and then confirmed after hundreds of hours of testing in the listening room. We invite you to experience the difference it can make to your system for yourself at your local Naim Audio retailer. You won’t be disappointed.
  POW-NA-001
  Ειδική Τιμή 729,00 € Κανονική τιμή 769,00 €
 5. Nordost Valhalla Reference Power Cord 1,0m

  -6% Nordost Valhalla Reference Power Cord 1,0m Nordost Valhalla Reference Power Cord 1,0m
  Nordost Valhalla Reference καλώδιο ρέυματος.
  Valhalla Reference Power Cord
  Ειδική Τιμή 2.279,00 € Κανονική τιμή 2.399,00 €
 6. Nordost Odin Supreme Reference Power Cord 1,25m

  Nordost Odin καλώδιο ρεύματος.
  Odin Supreme Reference Power Cord
  12.149,00 €
 7. Vincent Hi-End Power Cable premium 1,5m

  Υψηλής καθαρότητας καλώδιο ρεύματος
  premium
  159,00 €
 8. Project Connect-it Power Cable 10A 1M

  Audiophile καλώδιο τροφοδοσίας Μεγιστοποιήστε την απόδοση ήχου των συσκευών hi-fi! Τα Καλώδια τροφοδοσίας βελτιστοποιούν τη σύνδεση μεταξύ των εξαρτημάτων και των πρίζων. Τα φις που αντέχουν στην διάβρωση εγγυώνται την καλύτερη μετάδοση ισχύος και το καθαρό χάλκινο σύρμα χρησιμοποιεί προηγμένη γεωμετρία για την αποφυγή ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών.
  29
  89,00 €
 9. Nordost purple flare power cord 1m

  Όταν ακούτε το σύστημά σας, ακούτε πραγματικά την τροφοδοσία AC. Αυτό καθιστά τα πιο σημαντικά καλώδια στο σύστημά σας αυτά που τροφοδοτούν τον εξοπλισμό. Είναι υπεύθυνοι για την πρώτη ύλη που μετατρέπεται στον ήχο που ακούτε. Η Nordost χρησιμοποιεί μόνωση FEP και την αποδεδειγμένη, ιδιόκτητη κατασκευή Micro Mono-Filament υψηλής ταχύτητας και χαμηλής απώλειας για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή πηγή ισχύος για το σύστημά σας. Το Purple Flare Power Cord χρησιμοποιεί μια εξειδικευμένη, δύο πυρήνων τοπολογία που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την απόδοση των οθονών και των ηλεκτρονικών χρησιμοποιώντας εισόδους AC-8. Εάν δεν έχετε δει ποτέ την οθόνη του βίντεο να τροφοδοτείται από καλώδιο τροφοδοσίας υψηλής ποιότητας, το Purple Flare είναι αυτό που πρέπει να δοκιμάσετε. Διατίθεται σε πλήρες φάσμα επιλογών AC.
  A-PFPWR1M/EUR8
  155,00 €
 10. Nordost red dawn power cord 1m

  Κάποτε όλα τα συστήματα λειτουργούσαν με καλώδια τροφοδοσίας, αλλά η πρόσφατη εμπειρία έδειξε ότι, πολύ μακριά από την περιστασιακή σκέψη που κάποτε ήταν, τα σωστά σχεδιασμένα καλώδια τροφοδοσίας audiophile είναι θεμελιώδη για την απόδοση του συστήματος. Στην πραγματικότητα, τα εφέ είναι τόσο εμφανή, τόσο προφανή, ώστε τα καλώδια τροφοδοσίας να αναλαμβάνουν γρήγορα τη σωστή τους θέση ως τα πιο σημαντικά καλώδια στο σύστημά σας. Το Red Dawn Power Cord χρησιμοποιεί αγωγούς υψηλής ταχύτητας, χαμηλής απώλειας, βαρύ μανόμετρο 3 x 14 AWG Micro Mono-Filament με επένδυση στη μόνωση FEP. Το ελάχιστο διηλεκτρικό εφέ και η καθυστέρηση διάδοσης διασφαλίζει ότι η ισχύς μεταφέρεται όσο το δυνατόν πιο άμεσα, κατευθείαν στον εξοπλισμό σας, ενώ οι ειδικά κατασκευασμένοι, συνδετήρες ποιότητας ήχου διατηρούν τη χαμηλή αντίσταση πηγής της τροφοδοσίας AC σας και εξασφαλίζουν ανώτερη γείωση.
  A-RDPWR1M/EUR
  389,00 €
 11. Nordost heimdall 2 power cord 1m

  Τα καλώδια ισχύος Norse 2 Series παρέχουν ένα επίπεδο απόδοσης που δεν ήταν προηγουμένως δυνατό στα σημεία τιμών τους. Η ιδιόκτητη κατασκευή Micro Mono-Filament της Nordost δημιουργεί ένα εικονικό διηλεκτρικό αέρα με ένα κομψά σχεδιασμένο σύστημα ανάρτησης. Όταν συνδυάζεται με ασημί αγωγούς στερεού πυρήνα OFC και μόνωση FEP, το αποτέλεσμα είναι η ιδανική ηλεκτρικά και μηχανικά ελεγχόμενη κατασκευή για εξαιρετικά γρήγορη, χαμηλή αντίσταση ρεύματος και μεταφορά τάσης. Η πολύπλοκη τοπολογία των αγωγών Micro Mono-Filament είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη διάχυση της μηχανικής ενέργειας που υπάρχει στη γραμμή AC, η οποία αλλιώς εισέρχεται στα ευαίσθητα ηλεκτρονικά σας καθιστώντας δυναμικές αποκρίσεις αργές και θολές. Η συνέπεια του σχεδιασμού και των υλικών σε ολόκληρη τη σειρά Norse 2 σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια σαφή προτεραιότητα, χωρίς συμβιβασμούς λύση καλωδίου σε όλο το σύστημα, από πρίζα τοίχου έως τερματικά ηχείων, με κάθε σύνδεσμο στην αλυσίδα ειδικά βελτιστοποιημένο για σκοπό, τελικά απελευθερώνοντας το δικό σας πλήρες δυναμικό απόδοσης του εξοπλισμού.
  A-HEPWR1M/EUR
  659,00 €
 12. Nordost frey 2 power cord 1m

  Τα καλώδια ισχύος Norse 2 Series παρέχουν ένα επίπεδο απόδοσης που δεν ήταν προηγουμένως δυνατό στα σημεία τιμών τους. Η ιδιόκτητη κατασκευή Micro Mono-Filament της Nordost δημιουργεί ένα εικονικό διηλεκτρικό αέρα με ένα κομψά σχεδιασμένο σύστημα ανάρτησης. Όταν συνδυάζεται με ασημί αγωγούς στερεού πυρήνα OFC και μόνωση FEP, το αποτέλεσμα είναι η ιδανική ηλεκτρικά και μηχανικά ελεγχόμενη κατασκευή για εξαιρετικά γρήγορη, χαμηλή αντίσταση ρεύματος και μεταφορά τάσης. Η περίπλοκη τοπολογία των αγωγών Micro Mono-Filament είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για τη διάχυση της μηχανικής ενέργειας που υπάρχει στη γραμμή AC, η οποία διαφορετικά εισέρχεται στα ευαίσθητα ηλεκτρονικά σας. Το Frey 2 προσθέτει επιπλέον αγωγούς, μειώνοντας περαιτέρω τα εφέ αποθήκευσης και φόρτισης χαμηλού επιπέδου, δημιουργώντας ευρύτερη, ταχύτερη δυναμική απόκριση και με αποτέλεσμα μια πιο δραματική, εμπλεκόμενη και ρεαλιστική μουσική απόκριση. Η συνέπεια του σχεδιασμού και των υλικών σε ολόκληρη τη σειρά Norse 2 σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια ευδιάκριτη προτεραιότητα, χωρίς συμβιβαστική λύση καλωδίου σε όλο το σύστημα, από πρίζα έως ακροδέκτες ηχείων, με κάθε σύνδεσμο στην αλυσίδα ειδικά βελτιστοποιημένο για έναν σκοπό, τελικά απελευθερώνοντας το πλήρες δυναμικό απόδοσης του εξοπλισμού σας.
  frey 2
  1.669,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 41

Σελίδα