Ακουστικά

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 187

Σελίδα
 1. ergo model 1

  -6% ergo model 1 ergo model 1
  Ακουστικά υψηλής πιστότητας.
  HD-ERG-001l 1
  Ειδική Τιμή 245,00 € Κανονική τιμή 259,00 €
 2. ergo model 2

  -5% ergo model 2 ergo model 2
  Ακουστικά υψηλής απόδοσης.
  HD-ERG-002
  Ειδική Τιμή 275,00 € Κανονική τιμή 289,00 €
 3. ergo model amt

  -6% ergo model amt ergo model amt
  Ακουστικά με μεμβράνη A.M.T.
  HG-ERG-004
  Ειδική Τιμή 1.195,00 € Κανονική τιμή 1.259,00 €
 4. ortofon Headphone O1

  Ακουστικά υψηλής ποιότητας! Τα ακουστικά O One διαθέτουν ισχυρό, δυνατό σήμα εξόδου (εύρος συχνοτήτων 10–22.000Hz και επίπεδο ηχητικής πίεσης 112 dB) και ανθεκτική κατασκευή για να αντέχει σε βαριές εργασίες DJ ή στούντιο. Αυτά τα εξαιρετικά ευαίσθητα ακουστικά Ortofon λειτουργούν τέλεια με οποιονδήποτε DJ mixer και μπορούν ακόμη και να αντισταθμίσουν μίξερ με χαμηλή έξοδο ακουστικών ακόμη και σε δυνατά περιβάλλοντα DJ. Τα ακουστικά O One διαθέτουν σχεδιασμό κλειστού αυτιού με εύκαμπτα, αντικαταστάσιμα ακουστικά και αποσπώμενο καλώδιο ακουστικών μονής όψης. Η υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή ήχου των ακουστικών Ortofon O One τα καθιστά υπέροχα όχι μόνο για DJ DJ, αλλά και για απαιτητικούς οικιακούς ακροατές.

  2991007
  180,00 €
 5. Ortofon Headphone O2

  Υψηλής ποιότητας στερεοφωνικά ακουστικά!
  ORT-03.022
  124,00 €
 6. project Hear it 1

  Υψηλής απόδωσης στερεοφωνικά ακουστικά έξυπνα σχεδιασμένο ακουστικό για μέγιστη άνεση! Τα δυναμικά ακουστικά με μαγνητικούς μετατροπείς νεοδυμίου ικανοποιούν την ακουστική αναπαραγωγή και την αριστοκρατική εμφάνιση. Το project hear it one προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, από ότι τα περισσότερα ακουστικά που κοστίζουν δύο φορές ή περισσότερο. Η δερμάτινη ζώνη κεφαλής τους μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί και τα μαλακά μαξιλαράκια αυτιών από αφρό μνήμης με επίστρωση από δέρμα καθιστούν εύκολη την ακρόαση μουσικής για ώρες. Ένα υφασμένο καλώδιο με προστασία από κάμψη από χαλκό απαλλαγμένο από οξυγόνο υψηλής καθαρότητας (HP-OFC), υψηλής ποιότητας επιχρυσωμένα βύσματα εγγυάται ανθεκτική μετάδοση σήματος χαμηλής απώλειας. Το hear it one αποδεικνύει ξανά, ότι η εξαιρετική ποιότητα δεν χρειάζεται να είναι δαπανηρή.
  358 29603
  99,00 €
 7. project Hear it 2

  Μοντέρνο ακουστικό για iPod και φορητά audio players! Εξαιρετικά δυνατό, εξαιρετικά ελαφρύ και εξαιρετικά δροσερό Ένα δροσερό ακουστικό για την καλύτερη αναπαραγωγή ήχου των φορητών συσκευών αναπαραγωγής, όπως το iPod . Προσφέρει πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου με υψηλότερα επίπεδα ηχητικής πίεσης και ανώτερη εμφάνιση από πολλά άλλα. Τα μαλακά και άνετα μαξιλαράκια στούντιο είναι περιστρεφόμενα τοποθετημένα έτσι, ώστε να μεταφέρονται εύκολα σε μια επίπεδη θήκη μεταφοράς. Ένα καλώδιο σήματος υψηλής ποιότητας κατασκευασμένο από χαλκό απαλλαγμένο οξυγόνου (HP-OFC), με προστασία κατά της κάμψης και επιχρυσωμένο βύσμα υποδοχής, εγγυάται απρόσκοπτη απόδοση. Τα hear it two αποδεικνύουν οτι η εξαιρετική ποιότητα δεν χρειάζεται να είναι δαπανηρή!!!
  project Hear it 2
  59,00 €
 8. Dynavox IEW-900

  Εξαιρετική άνεση, μοντέρνος σχεδιασμός και εξαιρετικός ήχος σε λογική τιμή
  206823
  35,00 €
 9. Final Heaven VI

  Έχουμε πάρει κάποιες βασικές έννοιες των ακουστικών μας Heaven IV, τις τροποποιήσαμε και τις εφαρμόσαμε στο νέο εξισορροπημένο ακουστικό οπλισμού: το Heaven 6. Αλλάξαμε το περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα σε χαλκό χρώμιο και πήραμε το Balanced Air Movement (BAM) μηχανισμό σε μεγαλύτερο επίπεδο απόδοσης. Το αποτέλεσμα είναι το πρώτο εξισορροπημένο ακουστικό οπλισμού που αναπαράγει τέλεια τον ήχο μιας ανθρώπινης φωνής.
  FI-HE6BCC3 / FI-HE6BCG3
  449,00 €
 10. Final Heaven V

  Το Heaven V Aging ακουστικό αναπαράγει τα φωνητικά ζεστά και καθαρά. Με το βαθύ και ευρύ ηχητικό του πεδίο, προσφέρει τη ζωντανή ατμόσφαιρα μιας ζωντανής αίθουσας συναυλιών. Το φινίρισμα Brass του Heaven V βελτιώνεται με την ηλικία.
  FI-HE5BSB3
  279,00 €
 11. Final Heaven IV

  Ο ειδικός μηχανισμός BAM (Εξισορρόπηση της κίνησης του αέρα), ο οποίος βελτιστοποιεί την κίνηση του αέρα μέσα στο περίβλημα, έχει ωθήσει την εξέλιξη του σχεδιασμού του ακουστικού στο επόμενο επίπεδο με μια απλούστερη δομή και λεπτότερο σώμα. Το αποτέλεσμα είναι ένας ισορροπημένος, φυσικός ήχος που μειώνει τους ανεπιθύμητους ήχους των υψηλών συχνοτήτων.
  FI-HE4BVI3 / FI-HE4BWH3 / FI-HE4BBL3
  199,00 €
 12. Final PIANO FORTE X

  -5% Final PIANO FORTE X Final PIANO FORTE X
  Το πιάνο Forte X έχει επιτύχει την πραγματική χωρική έκφραση μιας ζωντανής αίθουσας συναυλιών, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί με συμβατικά ακουστικά. Ο ήχος που δημιουργείται περιέχει μια όμορφη, εξασθενητική δόνηση μοναδική χάρη στο χρωμιωμένο υλικό χαλκού στο ακουστικό, επιτρέποντάς σας να αισθανθείτε την ευχάριστη αίσθηση από τις νότες που παραμένουν φυσικές!!!
  FI-PF10DCC3 / FI-PF10DCG3
  Ειδική Τιμή 1.999,00 € Κανονική τιμή 2.099,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 187

Σελίδα