Elac

Elac
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 49

Σελίδα
 1. ELAC Miracord 60

  Πλατό / βραχίονας χωρίς κεφαλή.

  ELAC Miracord 60
  1.075,00 €
 2. ELAC Discovery connect DS-C101W-G

  Το Discovery Connect είναι ο ιδανικός σύντροφος για έναν διακομιστή μουσικής ELAC Discovery ή άλλο διακομιστή μουσικής που βασίζεται σε Roon. Οι συμπεριλαμβανόμενες ψηφιακές και αναλογικές εξόδους επιτρέπουν μια μεγάλη ποικιλία ρυθμίσεων συστήματος. Το ενσωματωμένο Wi-Fi εξαλείφει την ανάγκη για θύρα Ethernet κοντά στο ηχοσύστημά σας. Η υποστήριξη για Spotify Connect, AirPlay και Bluetooth διασφαλίζει ότι δεν θα τελειώσετε ποτέ με επιλογές μουσικής. Οι ενσωματωμένοι πομποί bluetooth AirX2 σάς επιτρέπουν να εξαλείψετε τα καλώδια των ηχείων όταν συνδυάζονται με τα ηχεία ELAC Navis.
  DS-C101W-G
  490,00 €
 3. Elac Navis transmitter

  Ο ασύρματος πομπός AirX2 Το τέλειο αξεσουάρ για τα συμβατά με AirX2 προϊόντα μας. Εξαλείψτε τα καλώδια προσθέτοντας αυτόν τον ασύρματο πομπό στα υπογούφερ SUB3070, SUB2020, SUB2010 ή στα ηχεία της σειράς Navis.
  Elac Navis transmitter
  160,00 €
 4. ELAC LS 80 Speaker Stands Grey / τεμάχιο

  Η βάση ηχείων LS-80 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζει με τη νέα σειρά ηχείων από το ELAC: Navis, Carina και Vela. Κάθε βάση διαθέτει μια επιλογή από κορυφαίες πλάκες με μοτίβα οπών που ταιριάζουν με το επιλεγμένο ηχείο, επιτρέποντάς του να στερεωθεί με ασφάλεια στη βάση. Η ίδια η βάση είναι κατασκευασμένη από μια κεντρική στήλη αλουμινίου με χαλύβδινη πλάκα και μια ουσιαστική χαλύβδινη πλάκα βάσης 3/8 " Η μάζα της πλάκας βάσης προσθέτει επιπλέον σταθερότητα στη βάση. Η κεντρική στήλη γεμίζει με την επιλογή του υλικού σας για να προσθέσετε επιπλέον μάζα και απόσβεση στη βάση. Η βάση είναι εξοπλισμένη με καρφιά και δίσκους που επιτρέπουν τη χρήση είτε σε μοκέτα είτε σε συμπαγή δάπεδα.
  LS-80
  210,00 €
 5. ELAC LS 50 Speaker Stands

  Βάση Ηχείων
  LS 50
  195,00 €
 6. ELAC TS 3030 BLACK HIGH GLOSS

  Ο ρεαλισμός της τρισδιάστατης ηχητικής εμπειρίας Dolby Atmos® πρέπει να ακουστεί. Με τους δέκτες και τους επεξεργαστές AV με δυνατότητα DolbyAtmos®, απλώς προσθέστε το TS3030 στην κορυφή του ραφιού σας ή τα ηχεία στο πάτωμα για να επιτύχετε διαστάσεις που σας βάζουν στη μέση της μουσικής και της δράσης.
  TS 3030
  370,00 €
 7. ELAC CINEMA 2 SAT BLACK HIGH GLOSS

  Ο λεπτός δορυφόρος Cinema 2 SAT με το λεπτό περίβλημα από αλουμίνιο, ειδικό tweeter και γούφερ, είναι ένα καθολικά εφαρμόσιμο εξάρτημα οικιακού κινηματογράφου με μαγνητική θωράκιση. Για διακριτική τοποθέτηση, παρέχονται βραχίονες τοίχου.
  Cinema 2 SAT
  100,00 €
 8. ELAC CINEMA 5

  Το σύστημα ηχείων οικιακού κινηματογράφου ELAC's Cinema 5: 5.1 Channel με Active Subwoofer προσφέρει απόδοση σε μεγάλη κλίμακα σε ένα μικρό, εύχρηστο πακέτο που ανοίγει μια εντελώς νέα διάσταση στην ακρόαση. Μέσα σε αυτό το κουτί υπάρχει ένα σύστημα ηχείων surround έξι κομματιών που έχει σχεδιαστεί για να επεκτείνει το ηχητικό σας τοπίο, ενώ καταλαμβάνει τόσο λίγο χώρο που μόλις γνωρίζετε ότι είναι εκεί. Προγράμματα οδήγησης ακριβείας Κάθε δορυφορικό ηχείο διαθέτει προσεκτικά επιλεγμένα tweeter μαγνήτη ίντσας ίντσας που αναπαράγουν κρυσταλλικές υψηλές συχνότητες με λάμψη και ακρίβεια. Οι οδηγοί μεσαίας κατηγορίας πολυπροπυλενίου 3 ιντσών αναπαράγουν με ακρίβεια φωνές και όργανα με βάθος πλήρους συχνότητας και ρεαλισμό. Καθαρίστε τις συνδέσεις Ο συμπαγής σχεδιασμός τους, το φινίρισμα των υφασμάτων και οι κομψές καμπύλες ψησταριές αφήνουν τα ηχεία Cinema 5 να εξαφανιστούν στο δωμάτιο. Οι τοποθετημένες θέσεις πρόσδεσης επιτρέπουν την τοποθέτηση σχεδόν επίπεδη με επιφάνειες τοίχου για καθαρή εμφάνιση. Απλώς προσθέστε έναν δέκτη A-V 5.1 καναλιών και ετοιμαστείτε για την εκπομπή! Υποστηριζόμενο υπογούφερ Βυθιστείτε στο μπάσο τόσο ισχυρό που δεν θα πιστεύετε ότι προέρχεται από ένα οδηγό 8 ιντσών . Και επειδή οι συχνότητες μπάσων είναι πανκατευθυντικές, ένα μόνο subwoofer σας δίνει όλες τις ρεαλιστικές επιπτώσεις από τη μουσική και τις soundtrack. Εξελιγμένος έλεγχος Συνδέστε το υπογούφερ στον δέκτη A / V, τοποθετήστε το οπουδήποτε στο δωμάτιο και συνδέστε το. Στη συνέχεια, συντονίστε το κουμπί ελέγχου συχνότητας μπάσων για να ταιριάζει στο γούστο σας. Η κατάσταση αναμονής σημαίνει ότι μπορείτε να την ενεργοποιήσετε συνεχώς για ακόμα πιο εύκολη ακρόαση.
  Cinema 5
  490,00 €
 9. ELAC CINEMA 10 BLACK

  Το Cinema 10 Set απολαμβάνει την πρώτη σκηνή ανοίγματος με το συνδυασμό λειτουργικότητας all-inclusive και ευκολίας plug-and-play. Χάρη στα αντίστοιχα αξεσουάρ, θα βρείτε γρήγορα την τέλεια θέση για αυτά τα κομψά και διακριτικά δορυφορικά ηχεία. Σε συνδυασμό με το ισχυρό subwoofer Debut S10, τα soundtrack ταινιών και τη μουσική μεταφέρουν το ισχυρό θεμέλιο χαμηλής συχνότητας που φέρνει ζωή και ρεαλισμό στο οικιακό σας θέατρο ή στο σύστημα surround-sound.
  Cinema 10
  860,00 €
 10. ELAC CINEMA 30

  Με βάση το επιτυχημένο BS 302, το Cinema 30 Set προσφέρει ένα πλήρες συμπλήρωμα ηχείων, αλλά με διαστάσεις που καθιστούν δύσκολο να πιστέψουμε τις πραγματικές δυνατότητές του. Η στιλπνή βαφή τους καθιστά επίσης μια κομψή προσθήκη σε οποιοδήποτε εσωτερικό. Υποστηριζόμενο από το ισχυρό SUB 2030, αυτό το σύστημα surround-sound δημιουργεί μια τεράστια σκηνή ήχου όπου ακόμη και οι καλύτερες λεπτομέρειες ταινιών και μουσικής αποκαλύπτονται και οι χαμηλότερες συχνότητες γίνονται αισθητές και ακούγονται.
  Cinema 30
  1.890,00 €
 11. ELAC SUB 3070

  Το SUB3070 παρέχει κολοσσιαία ισχύ ενισχυτή BASH 1.200 W σε διπλά προγράμματα οδήγησης 12-ιντσών Aluminium Sandwich, διαμορφωμένα σε αντίθετη διαμόρφωση. Ο προηγμένος έλεγχος Bluetooth®, το DSP και το Auto EQ σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε αυτό το υπογούφερ χωρίς συμβιβασμούς από το smartphone σας. Η ατσάλινη βάση και οι παρεχόμενες ακίδες εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση. Διατίθενται γυαλιστερό μαύρο και γυαλιστερό λευκό. ** Για τη ρύθμιση και τη λειτουργία αυτού του υπογούφερ απαιτείται συσκευή Android ή συσκευή iOS χαμηλής κατανάλωσης Bluetooth 4.0.
  SUB3070
  2.650,00 €
 12. ELAC SUB 2070

  Το SUB 2070 προσφέρει απόδοση μπάσων που συγκλονίζει τη γη σε συνδυασμό με ταχύτητα, ευκρίνεια και απαράμιλλη πρόσκρουση, όλα με περίβλημα που επιτρέπει διακριτική τοποθέτηση δωματίου. Η αρχή push-push / pull-pull εφαρμόζεται σε δύο woofer 250 mm που κινούνται από έναν ισχυρό ενισχυτή BASH, ικανό να προσφέρει 600 Watt και τεράστια δυναμική εμβέλεια. Ενσωματώνει την ίδια ισχυρή εφαρμογή που κάνει την έξοδο και την εξίσωση δωματίου. -ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ - Λόγω των πρόσφατων αλλαγών σε λειτουργικά συστήματα iOS και Android, απαιτείται ενημέρωση υλικολογισμικού και η χρήση της τελευταίας εφαρμογής Sub Control 2.0 για συνεχή λειτουργία. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης του subwoofer. Αφού ενημερώσετε το υλικολογισμικό για το sub, πραγματοποιήστε λήψη και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Sub Control 2.0. Μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημα εφαρμογών για το τηλέφωνο / tablet σας. * Μέγιστη ισχύ 600 Watt ** Για τη ρύθμιση και τη λειτουργία αυτού του sub απαιτείται συσκευή Android ή συσκευή iOS χαμηλής κατανάλωσης Bluetooth 4.0.
  SUB2070
  1.680,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 49

Σελίδα