dac / portable dac

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 109

Σελίδα
 1. Naim dac

  -6% dac dac
  Το naim dac έχει περισσότερα κοινά με τα CD players μας παρά με οποιοδήποτε συμβατικό DAC. Οι μετατροπείς Burr-Brown του, για παράδειγμα, βρίσκονται επίσης στο CD555 CD player μας. Το DAC υπερνικά το jitter που είναι εγγενές στις τυπικές ψηφιακές συνδέσεις διαβάζοντας δεδομένα ανεξάρτητα από το σήμα χρονισμού. Το ψηφιακό φιλτράρισμα, που βασίζεται σε ένα τσιπ SHARC DSP 40 κυμαινόμενων σημείων με μοναδικό κώδικα Naim Audio, θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία του. Ο DAC μας είναι πλέον συμβατός με τη DSD και είναι σε θέση να αναπαράγει αρχεία 64 (δείγμα συχνότητας 2.8MHz) και 128 (5.6MHz). η αναβάθμιση απαιτούσε σημαντική βελτιστοποίηση του βασικού κώδικα DSP, ο οποίος βελτίωσε επίσης την ποιότητα του ήχου. Εάν η μουσική απόδοση του DAC είναι κορυφαία, η ευελιξία του είναι εξίσου αξιοσημείωτη. Με οκτώ S / PDIF και δύο εισόδους USB, προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε διαμόρφωση συστήματος και μπορεί να αναπτυχθεί για να καλύψει κάθε ανάγκη. Features Eight S/PDIF inputs for digital sources like games consoles, set top boxes and hard disk servers Two USB inputs (one front, one rear) 40bit SHARC DSP chip handling filtering and oversampling Plays audio files at up to 24bit/768kHz resolution Front-panel input controls adapt to become playback controls when iOS or USB devices are connected Use to upgrade the onboard DAC of the CD5 XS and CDX2 CD players and the HDX hard disk player/server
  DA-NA-DAC
  Ειδική Τιμή 3.579,00 € Κανονική τιμή 3.769,00 €
  Εξαντλημένο
 2. Naim ndx 2

  Με της παγκόσμιας κλάσης απόδοση, το ευέλικτο και αναβαθμισμένο NDX 2 ενσωματώνει την τρέχουσα κατάσταση της τέχνης. Ένα πλήθος χαρακτηριστικών όπως η συνεχής ροή UPnPTM, το AirPlay, το ενσωματωμένο Chromecast, το Bluetooth (aptX HD), το Spotify Connect, το TIDAL, η συμβατότητα Roon, το ραδιόφωνο Διαδικτύου vTuner και η multiroom δυνατότητα καθώς και οι ψηφιακές εισόδοι και USB παρέχουν όλες τις δυνατότητες σύνδεσης που θα μπορούσατε να το επιθυμήσετε. Ωστόσο, η κύρια μας εστίαση στην ανάπτυξη του NDX 2 ήταν η απόδοσή του. Μαζί με την αποκλειστική πλατφόρμα streaming Naim, εφαρμόσαμε αναβαθμισμένο DAC και διακριτά αναλογικά στάδια. Αυτές και πολλές άλλες βελτιώσεις σε σχέση με τον αναγνωρισμένο προκάτοχό του, καθιστούν το NDX 2 μια ηχητική δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται, προσφέροντας εξαιρετικά εντυπωσιακή και ζωντανή ποιότητα επανάληψης.
  00-015-0185
  6.290,00 €
 3. Naim dac v1

  -16% Naim dac v1 Naim dac v1
  Το νεότερο DAC μας είναι απόλυτα βελτιστοποιημένο για σύγχρονη ψηφιακή ακρόαση. Διαθέτει ασύγχρονη είσοδο USB - ιδανική για εκπληκτική ποιότητα ήχου από τον υπολογιστή σας. Ο single ended ενισχυτής ακουστικών κατηγορίας A της DAC-V1 προσφέρει πρόσθετη ευελιξία. Τα στάδια εξόδου αυτού του ενισχυτή διατηρούνται όσο το δυνατόν καθαρότερα, διασφαλίζοντας εξαιρετική ποιότητα ήχου για ακρόαση ακουστικών. Το DAC-V1 είναι τώρα συμβατό με DSD και μπορεί να αναπαράγει 64 (δείγμα συχνότητας 2.8MHz) και 128 αρχεία (δείγμα συχνότητας 5.6MHz). η αναβάθμιση απαιτούσε σημαντική βελτιστοποίηση του βασικού κώδικα DSP, ο οποίος βελτίωσε επίσης την ποιότητα του ήχου. Το συμπαγές μέγεθος του DAC-V1 το καθιστά απόλυτα κατάλληλο ως επιτραπέζιο υπολογιστή για Mac ή PC, αλλά η εξαιρετική του μουσικότητα σημαίνει ότι θα συμπληρώσει και τα συστατικά hi-fi του κανονικού πλάτους μας. Συνδυάστε το με το UnitiServe και τον αντίστοιχο ενισχυτή ισχύος NAP 100 και θα δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό σύστημα hi-fi από μόλις τρία συμπαγή κουτιά.
  DA-NA-DACV1
  Ειδική Τιμή 1.739,00 € Κανονική τιμή 2.049,00 €
 4. ΝΑΙΜ ND-555 STREAMER Incl. 555 PS)

  -5% Naim ND 555 heaven audio Naim ND 555 heaven audio
  Μια πλούσια μουσική κληρονομιά Το ND 555 είναι αποτέλεσμα τεσσάρων δεκαετιών ηχητικής μηχανικής. Από το state-of-the-art streaming module σε ισχυρά, φυσικά ηχητικά στάδια ήχου - κάθε στοιχείο αυτού του network player είναι χτισμένο στο σχεδιαστικό μας DNA, δίνοντάς του αυτό το ξεχωριστό, μαγευτικό ήχο της Naim. Η διαδικασία ανάπτυξης του ND 555 μας βοήθησε να προχωρήσουμε σε νέες τεχνολογίες: για πρώτη φορά προσθέσαμε τη διαφορική σηματοδότηση χαμηλής τάσης (LVDS) σε έναν premium player Naim. Επιλέξαμε το LVDS επειδή ελαχιστοποιεί τα σφάλματα χρονισμού λόγω της γρήγορης ταχύτητάς του και ελαχιστοποιεί την ακτινοβολία χάρη στο χαμηλό θόρυβο. Η συσκευή δεν διαθέτει τροφοδοτικό! Συνδυάζεται με το εξωτερικό τροφοδοτικό naim 555dr!
  ND-555
  Ειδική Τιμή 26.799,00 € Κανονική τιμή 28.199,00 €
 5. Project usb box S plus+

  Υψηλής πιστότητας dac 32bit / 384kHz με είσοδο usb κατάλληλο για computer audio
  Project usb box S plus+
  209,00 €
 6. Project dac box E

  Μετατροπέας ψηφιακού σε αναλογικό σήμα. DAC Box E: Καλή ακουστική απόλαυση για ψηφιακές πηγές σε απόλυτη τιμή!
  504 35131 bl
  109,00 €
 7. Project dac box s usb

  Υψηλής πιστότητας μετατροπέας απο ψηφιακό σε αναλογικό σήμα.
  358 28750 bl
  195,00 €
 8. Project dac box s fl

  Υψηλής πιστότητας μετατροπέας απο ψηφιακό σε αναλογικό σήμα.
  358 28736 bl
  229,00 €
 9. Project dac box ds

  Ένα πραγματικό προηγμένο προϊόν ήχου! 
  Το προηγμένο DAC Box DS δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός μετατροπέας
  D / A για ψηφιακές πηγές ήχου χρησιμοποιώντας οπτικές και ομοαξονικές
  εισόδους, αλλά επίσης λειτουργεί ως ανώτερη διεπαφή ήχου USB
  για απαιτητικό ήχο υπολογιστή. Το USB Audio υποστηρίζει
  δεδομένα μουσικής HD 24 / 192kHz σε πλήρως ασύγχρονη λειτουργία.
  Το DAC Box DS ενσωματώνει τις καλύτερες μάρκες DAC ποιότητας ήχου,
  PCM 1792,
  οι οποίες συνήθως μπορούν να βρεθούν μόνο σε πολύ ακριβά σχέδια
  υψηλών προδιαγραφών.
  Για το δεσμευμένο audiophile παρέχουμε δύο διαφορετικές ρυθμίσεις
  φίλτρου (απότομη & βέλτιστη φάση) για την επιλογή της αγαπημένης σας
  προτιμήσεως ήχου. Ολόκληρος ο σχεδιασμός κυκλωμάτων ήχου είναι
  εξαιρετικά γραμμικός με χαμηλή αντίσταση εξόδου για την αποφυγή
  αρνητικών παρεμβολών με καλώδια ή προενισχυτές.
  Η μεγάλη οθόνη δείχνει επιλεγμένη είσοδο, βάθος εισερχόμενου bit,
  ρυθμίσεις φίλτρου και συχνότητα δειγματοληψίας.
  Η κορυφαία απόδοση ήχου του κάνει το DAC Box DS μια εξαιρετική προσφορά
  χαμηλού κόστους υψηλού επιπέδου!
  Project dac box ds
  409,00 €
  Εξαντλημένο
 10. Project dac box rs

  DAC Box RS - τελευταίας τεχνολογίας μετατροπέας ήχου! Το προηγμένο DAC Box RS είναι ένας D / A μετατροπέας τάξης αναφοράς για όλα τα είδη ψηφιακών στερεοφωνικών πηγών ήχου. Δουλεύει έξοχα ως ανώτερη διασύνδεση ήχου USB για απαιτητικό ήχο από υπολογιστή, διαθέτει επίσης είσοδο AES / EBU και διασύνδεση I²S για χρήση με το CD Box RS. Για τον εμπλεκόμενο audiophile παρέχουμε πλήρη δυνατότητα DSD (μέχρι DSD128). Όλες οι είσοδοι υποστηρίζουν πλήρως δεδομένα μουσικής HD 24 / 192kHz HD (οπτικές είσοδοι 96/24) σε πλήρως ασύγχρονη λειτουργία.
  504 38811 bl
  969,00 €
 11. Pathos Converto dac

  Dac και ενισχυτής ακουστικών
  Pathos Converto
  1.090,00 €
 12. Project bluetooth box E WHITE

  Bluetooth Box E: Ασύρματη ροή σε απόλυτη τιμή! Τα smartphones και οι υπολογιστές tablet προσφέρουν τη δυνατότητα ροής μουσικής ασύρματα με Bluetooth. Το Bluetooth Box E είναι η οικονομικά αποδοτική λύση για τη χρήση αυτών των δυνατοτήτων στο δικό σας σύστημα hifi. Δεν υποστηρίζονται μόνο οι τυπικοί κωδικοποιητές SBC, αλλά μπορεί να ληφθεί και το audiophile aptX με σχεδόν CD ποιότητα. Ο συνδυασμός των κινητών συσκευών με το Bluetooth Box E γίνεται γρήγορα και η αναπαραγωγή λειτουργεί αξιόπιστα σε απόσταση έως 10 μέτρων με άμεση ορατότητα. Έχουν αποθηκευτεί μέχρι 8 διαφορετικά smartphones και tablet. Αναλογική και ψηφιακή σύνδεση με ενισχυτή ή εξωτερικό μετατροπέα D / A παρέχεται για απόλυτη ευελιξία.
  504 36589 wh
  99,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 109

Σελίδα