Καλώδια

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 316

Σελίδα
 1. Clearaudio clearline

  Καλώδιο ηχείων / τρέχον μέτρο.
  CA-CLE-001
  99,00 €
 2. naim NAC A5

  -6% naim NAC A5 naim NAC A5
  Καλώδιο ηχείων /μ
  CA-NA-007
  Ειδική Τιμή 52,00 € Κανονική τιμή 55,00 €
 3. Nordost Blue Heaven Ethernet cable 1m

  Τα υψηλής ποιότητας καλώδια Ethernet είναι το κλειδί για την επίτευξη κατάλληλης διασύνδεσης κατά τη σύνδεση εξαρτημάτων AV πρώτης ποιότητας σε οικιακό δίκτυο. Το Blue Heaven Ethernet Cable είναι η λύση που περίμεναν οι λάτρεις των ψηφιακών hifi. Αυτό το πρωτοποριακό καλώδιο επιτρέπει στις συσκευές Network Attached Storage (NAS) και τη ροή μουσικής να ενσωματωθούν πλήρως σε ένα σύστημα hifi, βελτιώνοντας παράλληλα την ηχητική του απόδοση.
  A-BHNET1M
  379,00 €
 4. Nordost 2 Flat speaker cable / m

  -5% 2-flat 2-flat
  Καλώδιο ηχείων flatline.
  N2F
  Ειδική Τιμή 38,00 € Κανονική τιμή 40,00 €
 5. Nordost Dreamcaster speaker cable / m

  4 conductor cable per meter
  Dreamcaster/M
  19,00 €
 6. Nordost Purple Flare interconnect 0,6m rca

  Το Purple Flare Interconnect είναι ένας πλήρως θωρακισμένος σχεδιασμός που μπορεί να τερματιστεί για ισορροπημένη σύνδεση ή με ένα άκρο. Χρησιμοποιεί έξι, ασημένιους αγωγούς πυρήνα 99,9999% OFC με επίστρωση 26 AWG, τραύμα ακριβείας σε ελάχιστη διαμόρφωση διατομής που εξαλείφει τα περιττά γεμιστικά ή στοιχεία επένδυσης. Η μόνωση αυτού του καλωδίου είναι υψηλής ποιότητας FEP, επιλεγμένη για την ανώτερη διηλεκτρική του απόδοση, ενώ ο κομψός μινιμαλισμός επεκτείνεται στους προσεκτικά επιλεγμένους συνδέσμους χαμηλής μάζας και τη διαφορική γείωση. Όπως όλα τα καλώδια της Nordost, το Purple Flare Interconnect κατασκευάζεται και τερματίζεται με το χέρι στις ΗΠΑ, επιτρέποντάς μας να εγγυηθούμε περαιτέρω συνεπή απόδοση. Το αποτέλεσμα είναι μια διασύνδεση υψηλής ταχύτητας και χαμηλής απώλειας με μεγάλο εύρος ζώνης που διατηρεί την αίσθηση της μουσικής δύναμης και της ορμής.
  Npflrca
  209,00 €
 7. Nordost Super Flatline lifestyle speaker cable 1m

  Flat section,extruded FEP loudspeaker cable
  A-SFL1MB
  419,00 €
 8. Nordost Blue Heaven interconnect rca 0,6m

  Το Blue Heaven LS Analog Interconnect είναι μια πλήρως θωρακισμένη σχεδίαση που μπορεί να τερματιστεί για ισορροπημένη σύνδεση ή με ένα άκρο. Χρησιμοποιεί τέσσερις, βαρέως τύπου 24 AWG, ασημένιο 99,9999% OFC αγωγούς στερεού πυρήνα, ακρίβεια τυλιγμένο σε ελάχιστη διατομή που εξαλείφει τα περιττά γεμιστικά ή στοιχεία επένδυσης. Η μόνωση είναι υψηλής ποιότητας FEP, επιλεγμένη για την ανώτερη διηλεκτρική του απόδοση, ενώ ο κομψός μινιμαλισμός επεκτείνεται στους προσεκτικά επιλεγμένους συνδέσμους χαμηλής μάζας και στη διαφορική γείωση. Όπως όλα τα καλώδια Nordost, το Blue Heaven LS Analog Interconnect κατασκευάζεται και τερματίζεται με το χέρι στις ΗΠΑ, επιτρέποντάς μας να εγγυηθούμε περαιτέρω συνεπή απόδοση. Το αποτέλεσμα είναι μια διασύνδεση υψηλής ταχύτητας και χαμηλής απώλειας που διατηρεί την αίσθηση της μουσικής δύναμης και της ορμής, φέρνοντας αξιόπιστο σχήμα και παρουσία στους ερμηνευτές, το χρώμα, τη ζωή και το δράμα στις παραστάσεις τους.
  Nblherca
  279,00 €
 9. Nordost Red Dawn interconnect rca 0,6m

  Το Red Dawn Interconnect αντιπροσωπεύει την κορυφαία απόδοση της σειράς Leif. Αυτό το καλώδιο αποδίδει την καλύτερη δυνατή απόδοση σε μια διασύνδεση χωρίς τη χρήση του σχεδιασμού καλωδίου Micro Mono-Filament / TSC. Ωστόσο, παρά τη σχετικά συμβατική του εμφάνιση, υπάρχουν περισσότερα σε αυτό το καλώδιο από ό, τι φαίνεται.
  Nrdrca
  429,00 €
 10. Nordost White Lightning speaker cable 1m

  Το αρχικό καλώδιο ηχείων Flatline της Nordost εισήγαγε τον κόσμο του ήχου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόδοσης και μια μοναδική τεχνική παραγωγής.
  Nwlspcab
  285,00 €
 11. Nordost Blue Heaven speaker cable 1m

  Το αρχικό καλώδιο ηχείων Flatline της Nordost εισήγαγε τον κόσμο του ήχου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόδοσης και μια μοναδική τεχνική παραγωγής.
  LS Blue Heaven (new) 1M STEREO
  465,00 €
 12. Nordost Red dawn speaker cable 1m

  Το αρχικό καλώδιο ηχείων Flatline της Nordost εισήγαγε τον κόσμο του ήχου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόδοσης και μια μοναδική τεχνική παραγωγής. Τα ιδιόκτητα, εξωθημένα καλώδια FEP, με το λεπτό, επίπεδο προφίλ τους δεν φαίνονται απλά διαφορετικά - η παραπλανητική απλότητά τους είναι μια μοναδικά κομψή απάντηση στις συγκρουόμενες απαιτήσεις για χαμηλή αντίσταση, χωρητικότητα και αυτεπαγωγή που περιορίζουν την απόδοση πιο συμβατικών διαμορφώσεων καλωδίων. Τώρα, το Red Dawn LS προχωρά ακόμη περισσότερο τα οφέλη. Μειώνοντας ακόμη περισσότερο τα διηλεκτρικά εφέ καθώς και βελτιστοποιώντας τη φυσική απόσταση των αγωγών συμπαγούς πυρήνα OFC 20 AWG 26 AWG, επίχρυσου πυρήνα, έχουμε δημιουργήσει ένα καλώδιο ικανό για εκπληκτική ακρίβεια φάσης και λεπτομέρεια, ταχύτητα και δυναμικό εύρος. Από την πιο ήσυχη, πιο ευαίσθητη νότα μέχρι τη δύναμη ενός ορχηστρικού ορχήστρας ή ενός τροχού ροκ, το καλώδιο ηχείων Red Dawn LS καλύπτει τη γκάμα με αβίαστη χάρη και έξυπνο έλεγχο, επιτρέποντας στη μουσική να ξεγελάσει όταν θέλει ή να είναι άγρια ​​όταν πρέπει. Καθισμένος στην κορυφή της σειράς Leif, το Red Dawn LS συγκρίνεται με ανταγωνιστικά καλώδια ανεξάρτητα από την τιμή. Το καλώδιο ηχείων Red Dawn αποδίδει την καλύτερη δυνατή απόδοση από ένα καλώδιο ηχείων χωρίς να χρησιμοποιείται σχεδιασμός καλωδίου Micro Mono-Filament / TSC.
  Nrdspcab
  685,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-12 από 316

Σελίδα