Πηγές

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 13-24 από 772

 1. Ortofon MC-3 Turbo

  MC-3 Turbo έχει έξοδο 3.3mV, το οποίο είναι ιδανικό για χρήση με σχεδόν όλους τους προενισχυτές Mono Magnet (MM), που περιλαμβάνονται σε ολοκληρωμένους ενισχυτές. Το διαμάντι Nude Fine Line επιλύει υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας και παρέχει εκτεταμένη στερεοφωνική απεικόνιση.
  1310321
  369,00 €
 2. Ortofon 2M Black

  2M Black είναι διακοσμημένο με μια διαμάντι Shibata - το ίδιο διαμάντι με το φημισμένο MC Jubilee. Το λεπτό, εξαιρετικά στιλβωμένο προφίλ του επιτρέπει μια εξαιρετικά ευρεία περιοχή επαφής με τα τοιχώματα της αυλάκωσης και εξασφαλίζει ιδιαίτερα λεπτομερή αναπαραγωγή σε όλο το φάσμα, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και των πληροφοριών αυλάκωσης με τις υψηλότερες συχνότητες. Το σώμα του δοχείου που χρησιμοποιείται για το 2M Black είναι κατασκευασμένο από το Lexan DMX Piano Black, ένα επαναστατικό υλικό που εξασφαλίζει υψηλή ακαμψία, ενώ εξαλείφει τους ανεπιθύμητους συντονισμούς. Το 2M Black χρησιμοποιεί έναν ειδικό αναβαθμισμένο κινητήρα, με καρφίτσες με πόλο με ασημί σύρμα χαλκού. Έχουμε βελτιστοποιήσει το σχεδιασμό για ευκολία τοποθέτησης της κασέτας και το βάρος και το μέγεθος για να ταιριάζει με τα πιο συνηθισμένα πικάπ στην αγορά σήμερα. Η σειρά 2M παρέχει εξαιρετική συμβατότητα όταν χρησιμοποιείται σε ποικιλία συστημάτων αναπαραγωγής και με μεγάλη ποικιλία προενισχυτών phono.

  ORT-0560031
  579,00 €
 3. Ortofon spu Mono CG 65 DI MkII

  SPU Mono CG 65 Di MkII για την αναπαραγωγή των αρχικών εγγραφών μονοφωνικών και 78 σ.α.λ. Το Mono CG 65 Di MkII είναι μια κεφαλή Moving Coil τύπου SPU με σφαιρικό προφίλ γραφίδας. Το CG 65 Di MkII παρέχει μια αυθεντική μέθοδο αναπαραγωγής αυτών των πρώτων ηχογραφήσεων με αξιοσημείωτο επίπεδο ακουστικής ακρίβειας, ανεξάρτητα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτών των δίσκων. Αυτό το φυσίγγιο διαθέτει έξοδο 1,5mV, το οποίο το καθιστά κατάλληλο για χρήση με μια ποικιλία μετασχηματιστών μετακίνησης πηνίου μεσαίου κέρδους. Ο μετασχηματιστής κίνησης πηνίου Ortofon ST-M25 έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα SPU Mono CG 25 Di MkII και SPU Mono CG 65 Di MkII.
  ORT-MON-001
  759,00 €
 4. Ortofon SPU Classic N

  The SPU Classic N provides the same sound reproduction properties as the SPU Classic GM series The SPU Classic N is sold without the integrated headshell unit. The SPU Classic N is a Moving Coil (MC) cartridge with an 18µm spherical stylus profile. Listeners who wish to mount the SPU Classic on a traditional headshell may do so by using SPU N adaptor. Those with vintage SPU-type headshells can use the Classic N to recreate an authentic and functional SPU cartridge. NB: Vintage SPU-type headshells are no longer available.
  SPUCLN
  659,00 €
 5. Ortofon SPU Mono GM MkII

  SPU Mono GM MkII προορίζεται για αναπαραγωγή μονοφωνικών ηχογραφήσεων 25 μm Το SPU Mono GM MkII είναι μια κεφαλή υψηλής απόδοσης Moving Coil α με σφαιρικό προφίλ γραφίδας, για την αναπαραγωγή των πρώτων 25 μm μονοφωνικών ηχογραφήσεων. Το SPU Mono GM MkII παρέχει μια αυθεντική μέθοδο αναπαραγωγής αυτών των πρώιμων ηχογραφήσεων βινυλίου με αξιοσημείωτο επίπεδο ακουστικής ακρίβειας και η υψηλή απόδοση του αναιρεί την ανάγκη για μετασχηματιστή κινούμενου πηνίου.
  ORT-SPU-003
  799,00 €
  Εξαντλημένο
 6. Ortofon SPU Classic N E

  Το SPU Classic NE πωλείται χωρίς την ενσωματωμένη μονάδα κεφαλής. Το SPU Classic NE είναι ένα φυσίγγιο Moving Coil (MC) με ελλειπτικό προφίλ γραφίδας και παρέχει πιο λεπτομερή αναπαραγωγή ήχου και εκτεταμένη απεικόνιση. Οι ακροατές που επιθυμούν να τοποθετήσουν το SPU Classic NE σε ένα παραδοσιακό κέλυφος μπορεί να το κάνουν χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα SPU N. Όσοι διαθέτουν vintage κεφαλές τύπου SPU μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Classic NE για να δημιουργήσουν ξανά μια αυθεντική και λειτουργική κασέτα SPU. Σημείωση: Οι εκλεκτής ποιότητας κεφαλές τύπου SPU δεν είναι πλέον διαθέσιμες.
  SPUCLNE
  759,00 €
  Εξαντλημένο
 7. Ortofon SPU Classic GM MkII

  Η σειρά SPU Classic ενσαρκώνει την ουσία των αυθεντικών Moving Coils και αποτελεί την τέλεια λύση για την αναπαραγωγή τόσο πρώιμων όσο και σύγχρονων και σύγχρονων στερεοφωνικών ηχογραφήσεων.
  ORT-SPU-008
  869,00 €
 8. Ortofon SPU Classic GM E MkII

  Η σειρά SPU Classic ενσαρκώνει την ουσία των αυθεντικών Moving Coils και αποτελεί την τέλεια λύση για την αναπαραγωγή τόσο πρώιμων όσο και σύγχρονων και σύγχρονων στερεοφωνικών ηχογραφήσεων. Το ελλειπτικό προφίλ της SPU Classic GM E MkII παρέχει πιο λεπτομερή αναπαραγωγή ήχου και εκτεταμένη απεικόνιση.
  ORT-SPU-004
  949,00 €
  Εξαντλημένο
 9. Ortofon Cadenza Red

  Το μοντέλο Cadenza Red χρησιμοποιεί γραφίδα Nude Fine Line με κυλινδρικό πρόβολο αλουμινίου. Η ακτίνα του άκρου της γραφίδας είναι r / R 8/40 μm. Τα πηνία είναι κατασκευασμένα από ασημένιο σύρμα 6NX (99,9999%). Μια βελτιωμένη διαδικασία περιέλιξης στον οπλισμό επιτρέπει καλύτερη ισορροπία καναλιών
  1380301
  1.125,00 €
 10. Ortofon Cadenza Blue

  Το μοντέλο Cadenza Blue χρησιμοποιεί γραφίδα Nude FG 70 με πολύ λεπτό ρουμπίνι. Τα πηνία είναι κατασκευασμένα από ασημένιο σύρμα 6NX (99,9999%). Μια βελτιωμένη διαδικασία περιέλιξης στον οπλισμό επιτρέπει καλύτερη ισορροπία καναλιών
  1380311
  1.599,00 €
 11. Ortofon SPU Synergy GM

  SPU Synergy GM εκσυγχρονίζει τον κλασικό σχεδιασμό SPU με έναν αριθμό βελτιστοποιήσεων σχεδιασμένων για βέλτιστη συμβατότητα και ηχητική καθαρότητα Το SPU Synergy διαθέτει ένα περίβλημα με βάση το ξύλο και διαθέτει ένα αναθεωρημένο σύστημα γεννήτριας που επιτρέπει μέγιστη απόδοση 0,5 mV, χαλαρώνοντας την απαίτηση για μετασχηματιστή υψηλής απόδοσης ή ενεργά συστήματα προενίσχυσης. Ενώ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μια πολύ γυαλισμένη Nude ελλειπτική γραφίδα, η μάζα του άκρου της γραφίδας έχει μειωθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα μειωμένο VTF και υψηλότερη ικανότητα παρακολούθησης.
  ORT-SPU-006
  1.729,00 €
  Εξαντλημένο
 12. Ortofon Cadenza Bronze

  Το μοντέλο Cadenza Bronze χρησιμοποιεί μια γραφίδα 100 Replicant και ένα κωνικό πρόβολο αλουμινίου. Το σύρμα πηνίου είναι το περίφημο σύρμα Ortofon Aucurum, το οποίο είναι ένα επιχρυσωμένο σύρμα χαλκού 6NX. Το Field Stabilizing Element / FSE, χρησιμοποιείται για βέλτιστη γραμμικότητα ειδικά κατά τη διάρκεια σύνθετων διαβάσεων crescendo.
  1380321
  1.969,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 13-24 από 772