Πηγές

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

4 είδη

 1. Audioquest DragonFly Red

  Ενώ το αρχικό DragonFly καθόριζε την αγορά των μικρο-DAC, η τροφοδοσία ισχύος του USB την καθιστά συμβατή μόνο με υπολογιστές. Οι λάτρεις της μουσικής έχουν λαχταρήσει μια πιο φορητή έκδοση - μία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αξιόπιστα με smartphones και tablet της Apple και του Android. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε δύο νέες επιλογές που κάνουν ακριβώς αυτό: DragonFly Black και DragonFly Red. Η ευκολία και η απόδοση δεν είναι πλέον αμοιβαία αποκλειστικά. Με το Black and Red DragonFly, οποιοσδήποτε υπολογιστής, φορητός υπολογιστής, tablet ή smartphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πραγματικό music player υψηλής πιστότητας, επιτρέποντας στους λάτρεις της μουσικής να απολαμβάνουν όμορφο ήχο όπου κι αν πάνε, όποτε το επιθυμούν.
  Audioquest DragonFly Red
  199,00 €
 2. audioquest DragonFly Black

  Το DragonFly συνδέεται στη θύρα USB ενός υπολογιστή για να παρακάμψει το συμβιβασμένο κύκλωμα ήχου του υπολογιστή και να προσφέρει πιο καθαρό, φυσικότερο όμορφο ήχο με ακουστικά, ηχεία και πλήρη συστήματα ήχου. Μικρό, προσιτό, εύχρηστο και αξιοσημείωτα αποτελεσματικό, το DragonFly ονομάστηκε "Ηχητικό κομμάτι του έτους του Stereophile 2012" "Το ψηφιακό προϊόν της χρονιάς του Tone Audio για το 2012," Computer Audiophile's 2012 " Audiophile Προϊόντος του έτους "," Τα μεγαλύτερα κομμάτια "του AudioStream και το" Προϊόν της Χρονιάς "του 2014 για το Hi-Fi.
  audioquest DragonFly Black
  99,00 €
 3. audioquest JitterBug USB Data & Power Noise Filter

  Το Πρόβλημα: Όλες οι υπολογιστικές συσκευές-φορητοί υπολογιστές, smartphones, συσκευές σύνδεσης δικτύου (NAS drives), διακομιστές πολυμέσων κ.λπ. - δημιουργούν εγγενώς σημαντικό θόρυβο και παρασιτικούς συντονισμούς. Επιπλέον, οι υπολογιστές συμβάλλουν σε σημαντικές ποσότητες ρύπανσης RFI και EMI στις διαδρομές σήματος, οι οποίες μπορούν εύκολα να βρεθούν στα καλώδια USB και στο ηχοσύστημα σας. Αυτός ο θόρυβος και η παρεμβολή έχουν πολλές αρνητικές επιπτώσεις. Τα ψηφιακά κυκλώματα που διακυβεύονται από θόρυβο αυξάνουν τα σφάλματα των jitter και των πακέτων, με αποτέλεσμα την παραμόρφωση που προκαλεί συγκριτικά επίπεδο και ερεθιστικό ήχο. Το αναλογικό κύκλωμα που διακυβεύεται από θόρυβο, επίσης, βλάπτει το βάθος, τη ζεστασιά και την ανάλυση του ήχου. Η λύση: Το διπλό κύκλωμα του JitterBug μειώνει μετρήσιμα τα ανεπιθύμητα ρεύματα θορύβου και τους παρασιτικούς συντονισμούς. Μειώνει επίσης τα σφάλματα των jitter και των πακέτων (σε ορισμένες περιπτώσεις τα σφάλματα πακέτων εξαλείφονται πλήρως). Το αποτέλεσμα: Σαφέστερος και πιο συναρπαστικός ήχος, μουσική, διάλογος κλπ. Μια καλύτερη εμπειρία ήχου.
  audioquest JitterBug USB Data & Power Noise Filter
  69,00 €
 4. Audioquest dragonfly cobalt

  Το DragonFly Cobalt, το νέο DAC ναυαρχίδα από την audioquest, παίρνει ό, τι οι λάτρεις της μουσικής σε όλο τον κόσμο περιμένουν από την πολυβραβευμένη οικογένεια DragonFly - φυσικά όμορφο, σαγηνευτικό ήχο - και απομακρύνει το fuzz και την θολούρα στον ήχο που δεν ήταν ακόμη αισθητά μέχρι το Cobalt. Πώς είναι αυτό δυνατόν? Όπως και το εξαιρετικά δημοφιλές DragonFly Red, το Cobalt έχει την ισχυρή έξοδο 2.1 volt για να οδηγήσει σχεδόν οποιοδήποτε ακουστικό, χρησιμοποιεί ένα κομψό ψηφιακό έλεγχο έντασης για εξαιρετική αναλογία σήματος προς θόρυβο, επιτρέπει την απρόσκοπτη συμβατότητα με συσκευές Apple και Android. Εξαιρετικά ικανός και οικονομικός MQA Renderer.
  Audioquest dragonfly cobalt
  299,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

4 είδη