Πηγές

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

10 είδη

 1. dCS network bridge

  -5% dCS network bridge dCS network bridge
  The dCS Network Bridge acts as an elegantly simple but hugely powerful interface between your digital music and your DAC. The hardware platform in Network Bridge enables you to stream high resolution music files from network attached storage, connected USB drives, online streaming services as well as Apple devices via Apple Airplay, outputting bit perfect audio direct to your DAC. The native Network Bridge app provides full control of the streaming capabilities as well as the input, output and clock settings. The Network Bridge app is based on the same network streaming and app technology used in our flagship Vivaldi series – providing an intuitive interface for you to quickly and easily organise and manage your entire digital music library.
  dCSNTWBRI
  Ειδική Τιμή 5.299,00 € Κανονική τιμή 5.570,00 €
 2. dCS Rossini transport

  -6% dCS Rossini transport dCS Rossini transport
  Το Rossini χρησιμοποιεί την τελευταία πλατφόρμα ψηφιακής επεξεργασίας dCS και τεχνολογία Ring DAC, που αναπτύχθηκε αρχικά για τη ναυαρχίδα της σειράς Vivaldi. Η μοναδική FPGA της προσφέρει βελτιωμένη επεξεργασία σήματος και εξαιρετική ευελιξία, καθιστώντας την αποτελεσματική για το μέλλον. Ο μηχανισμός μεταφοράς Rossini CD / SACD διαθέτει ένα πλαίσιο χάλυβα 2 χιλ., πορτάκι δίσκου από χυτό αλουμίνιο και υλικά που αποσβένουν τους κραδασμούς, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση σε ακαμψία, αντοχή σε κραδασμούς και λειτουργία χωρίς συντονισμό. Τα ηλεκτρονικά έχουν βελτιστοποιηθεί ώστε να εξασφαλίζουν εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο ανάγνωσης δίσκων και οι μηχανισμοί υψηλής απόσβεσης εξασφαλίζουν ελάχιστη την λειτουργία σερβομηχανισμού και την απαίτηση σε ρεύμα.
  dCS-RCD/SACD
  Ειδική Τιμή 21.299,00 € Κανονική τιμή 22.450,00 €
 3. dCS Rossini player

  -6% dCS Rossini player dCS Rossini player
  Σχεδιασμένο για ευελιξία και ευκολία στη χρήση χωρίς συμβιβασμούς, το Rossini χρησιμοποιεί την τελευταία πλατφόρμα ψηφιακής επεξεργασίας dCS και την τεχνολογία DACTM δακτυλίου, που αναπτύχθηκε αρχικά για τη ναυαρχίδα της σειράς Vivaldi. Η μοναδική FPGA της προσφέρει βελτιωμένη επεξεργασία σήματος και εξαιρετική ευελιξία, καθιστώντας την αποτελεσματική για το μέλλον.
  dCS-RCD
  Ειδική Τιμή 24.499,00 € Κανονική τιμή 25.790,00 €
 4. dCS Rossini dac

  -5% dCS Rossini dac dCS Rossini dac
  Σχεδιασμένο για ευελιξία και ευκολία στη χρήση χωρίς συμβιβασμούς, ο Rossini χρησιμοποιεί την τελευταία πλατφόρμα ψηφιακής επεξεργασίας dCS και την τεχνολογία DACTM δακτυλίου, που αναπτύχθηκε αρχικά για τη ναυαρχίδα της σειράς Vivaldi. Η μοναδική FPGA της προσφέρει βελτιωμένη επεξεργασία σήματος και εξαιρετική ευελιξία, καθιστώντας την αποτελεσματική για το μέλλον.
  dCS-RDAC
  Ειδική Τιμή 22.189,00 € Κανονική τιμή 23.335,00 €
 5. dCS Rossini clock

  -6% dCS Rossini clock dCS Rossini clock
  Σε ένα ψηφιακό σύστημα ήχου, τα δείγματα πρέπει να μεταφέρονται με ακρίβεια στη σωστή στιγμή. Η αστάθεια στο χρονισμό του δείγματος ονομάζεται jitter - αυτό ισχύει σε όλα τα ψηφιακά συστήματα. Το σοβαρό jitter προκαλεί σφάλματα χρονισμού κατά την παράδοση δεδομένων στο DAC, προκαλώντας την ανακατασκευή του αναλογικού σήματος.
  dCS-RMCLOCK
  Ειδική Τιμή 7.590,00 € Κανονική τιμή 7.990,00 €
 6. dCS Vivaldi TRANSPORT

  -6% dCS Vivaldi TRANSPORT dCS Vivaldi TRANSPORT

  Το transport Vivaldi χρησιμοποιεί τον μηχανισμό TEAC Esoteric VRDS Neo ™, ο οποίος χρησιμοποιεί υπερ-άκαμπτη κατασκευή και κινητήρα χωρίς ψήκτρες με βαρύ σφόνδυλο για σταθερή περιστροφή δίσκου.

  Για να βελτιωθεί η καθαρότητα του τροφοδοτικού και να απομονωθεί ο μηχανισμός από τα ηλεκτρονικά, το Vivaldi Transport διαθέτει ένα εντελώς νέο σχεδιασμό πλαισίου που διαθέτει ξεχωριστά κυκλώματα ισχύος για τις μονάδες ψηφιακής επεξεργασίας και CD / SACD. Αυτό δίνει σχεδόν αθόρυβη λειτουργία.

  Το Vivaldi Transport διαθέτει έξοδο Dual AES που υποστηρίζει κρυπτογραφημένα DSD (δεδομένα 1 bit στα 2.822MS / s) σε dCS DAC από CD ή SACD. Προσφέρει επίσης την επιλογή της μεταγλώττισης δεδομένων CD σε DXD (δεδομένα 24 bit στα 352.8kS / s) ή DSD / 128 (δεδομένα 1 bits t 5.644MS / s) και τη μετάδοση αυτών των δεδομένων μέσω της ίδιας διασύνδεσης Dual AES.

  Η απόδοση θα βελτιωθεί περαιτέρω προσθέτοντας ένα ρολόι Vivaldi στο σύστημα ( Vivaldi master clock )

  dCS-VCD/SACD
  Ειδική Τιμή 36.560,00 € Κανονική τιμή 38.490,00 €
 7. dCS vivaldi dac silver

  -6% Vivaldi DAC Vivaldi DAC
  Χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Ψηφιακής Επεξεργασίας dCS τελευταίας γενιάς για κορυφαίες μετρήσεις απόδοσης και ασυναγώνιστη πιστότητα. Σχεδιασμένο για μέγιστη ευελιξία με την αποδοχή ηχητικών δεδομένων από διάφορες ψηφιακές πηγές. Η ευέλικτη διαμόρφωση εξόδου μπορεί να βελτιστοποιηθεί σε συστήματα με ή χωρίς προενισχυτές. Η ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική ρολογιού και η αυτόματη λειτουργία ρολογιού που χρησιμοποιείται στη σειρά Vivaldi βελτιώνουν την ευκολία στη χρήση και ελαχιστοποιούν το τρεμόπαιγμα. Η διασύνδεση USB επιτρέπει την εύκολη σύνδεση με έναν υπολογιστή, δεχόμενη δεδομένα PCM έως και 24/384 και DoP (DSD / 64 ή DSD / 128 μέσω PCM). Η διεπαφή εκτελείται σε λειτουργία ασύγχρονης λειτουργίας USB, καθιστώντας το DAC άτρωτο σε jitter από τα θορυβώδη κύρια ρολόγια υπολογιστή. Οι βελτιωμένες τροφοδοσίες παρέχουν χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας και ανώτερη ανοχή στις εναλλαγές παροχής AC. Η ρύθμιση πολλαπλών σταδίων εξασφαλίζει ότι τα ευαίσθητα αναλογικά κυκλώματα δεν επηρεάζονται από ψηφιακές παρεμβολές. Τα χωριστά κυκλώματα ισχύος για τα ψηφιακά και αναλογικά τμήματα βελτιώνουν περαιτέρω την καθαρότητα της τροφοδοσίας. Το αμάξωμα αλουμινίου με κατεργασμένο αλουμίνιο, εξοπλισμένο με συντονισμένα ακουστικά πάνελ απόσβεσης, μειώνει τα μαγνητικά εφέ και τις κραδασμούς. Διαθέτει πλήρη αποκωδικοποιητή MQA ™. Αυτή η εφαρμογή MQA ™ είναι μοναδική, δεδομένου ότι αποτελεί την πρώτη ευκαιρία για την ενεργοποίηση ενός DAC, ο οποίος, παρέχοντας ακριβή απόδοση πάνω από 16x (768 kHz), ταιριάζει με την επιθυμητή χρονική απόκριση με πολύ χαμηλό θόρυβο διαμόρφωσης.
  dCS-VDAC
  Ειδική Τιμή 30.599,00 € Κανονική τιμή 32.250,00 €
 8. dCS Vivaldi Upsampler

  -6% dCS Vivaldi Upsampler dCS Vivaldi Upsampler

  Το Vivaldi Upsampler έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως ο κόμβος ενός ψηφιακού συστήματος ήχου. Θα μεταμορφώσει την εμπειρία ακρόασης, λαμβάνοντας τη μουσική συλλογή σας σε επίπεδα που δεν έχετε ξανακούσει.

  Λειτουργώντας ως μετατροπέας ψηφιακού σε ψηφιακό, ο Vivaldi Upsampler αποκτά πρόσβαση σε μουσική από οποιαδήποτε ψηφιακή πηγή και μετατρέπει τον ήχο από τον φυσικό ρυθμό δειγματοληψίας σε DXD υψηλής ανάλυσης (δεδομένα 24 bit στα 352,8 ή 384kS / s), DSD (1 bit δεδομένα στα 2.822MS / s ή 5.644MS / s) ή τυποποιημένο PCM υψηλής ανάλυσης (δεδομένα 24 bit έως 192kS / s). Τα αποτελέσματα που αποκτήθηκαν από το Vivaldi Upsampler είναι εξαιρετικά - μια πιο ζωντανή, τρισδιάστατη, διαφανής και αβίαστη απόδοση.

  Διαθέτει μια ενσύρματη σύνδεση δικτύου, μπορεί να μεταφέρει αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης που είναι αποθηκευμένα σε υπολογιστή ή αποθηκευτικό δίκτυο μέσω του UPnP. Η πρόσθετη ασύγχρονη είσοδος USB στο Vivaldi Upsampler επιτρέπει επίσης άμεση σύνδεση ενός υπολογιστή και υποστηρίζει ήχο υψηλής ανάλυσης μέχρι και 384kS / s και DSD / 128 σε μορφή DoP. Οι διασυνδέσεις δικτύου και USB εκτελούνται σε ασύγχρονη λειτουργία, γεγονός που καθιστά το Vivaldi Upsampler άτρωτο στο jitter από τα θορυβώδη κύρια ρολόγια υπολογιστή.

  Είναι πιστοποιημένο από την Apple και υποστηρίζει την αναπαραγωγή αποθηκευμένων ψηφιακών μέσων με iPod / iPhone, παρακάμπτοντας τον εσωτερικό DAC του iPod / iPhone για να εξασφαλίσει βέλτιστη απόδοση. Υποστηρίζεται επίσης το υλικό μνήμης USB.

  Ο έλεγχος ενός τέτοιου ευέλικτου προϊόντος είναι εξαιρετικά απλός, με τον χρήστη να έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το πλήρες μενού του μπροστινού πίνακα, το Vivaldi Controller App ή το τηλεχειριστήριο premium dCS. Η εφαρμογή ελέγχου Vivaldi επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αλλάζουν εισόδους και όγκο DAC, απλουστεύοντας περαιτέρω την εμπειρία ελέγχου.

  Χρησιμοποιείται ως τμήμα ενός ολοκληρωμένου συστήματος αναπαραγωγής ψηφιακού ήχου Vivaldi, ο Vivaldi Upsampler φέρνει κάθε φορά μια αίσθηση ρεαλισμού χωρίς κόπο.

  dCS-VSTR
  Ειδική Τιμή 20.669,00 € Κανονική τιμή 21.790,00 €
 9. dCS Vivaldi MASTER CLOCK

  -4% dCS Vivaldi MASTER CLOCK dCS Vivaldi MASTER CLOCK
  Το Vivaldi Master Clock είναι ένα ισχυρό, αλλά απλό στη χρήση, κύριο ρολόι βαθμού 1 βασισμένο στις πρωτοποριακές μας εξελίξεις στο στούντιο και τον οικιακό ήχο. Διαθέτοντας δύο τράπεζες με ρολόι εξόδου ικανές να εκπέμπουν διαφορετικές συχνότητες, το Vivaldi Master Clock χρησιμοποιεί την τελευταία πρωτοποριακή τεχνολογία από το dCS.
  dCS-VCKLOCK S
  Ειδική Τιμή 14.749,00 € Κανονική τιμή 15.340,00 €
 10. dCS Bartók DAC Silver

  -6% dCS Bartók DAC dCS Bartók DAC
  Υψηλής ποιότητας ψηφιακός μετατροπέας, streamer, προενισχυτής.
  dCS-BARTOK
  Ειδική Τιμή 14.039,00 € Κανονική τιμή 14.779,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

10 είδη