Πηγές
Στοιχεία 13-18 από 18
- Σελίδα Προηγούμενο
- Σελίδα 1
- Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 2
-
Shaling EH3 Black
Μετά από πολλά χρόνια φορητών συσκευών και επιτραπέζιων σειρών Android, το EH3 σηματοδοτεί την επιστροφή μας στην αγορά των απλούστερων επιτραπέζιων DAC/AMP. Ωστόσο, εξακολουθούμε να φροντίζουμε να προσθέσουμε λίγη σύγχρονη συνδεσιμότητα, με Wi-Fi DLNA/Airplay, υποστήριξη Bluetooth και συμβατότητα με μονάδες USB, για εντελώς ανεξάρτητη και πλήρως χωρίς απώλειες αναπαραγωγή.
HA-SH-EH3BLK -
Shanling M9 Plus
Παρουσιάζουμε το Shanling M9 Plus Portable Hi-Res Music Player
HA-SHM9PL -
SHANLING M5 Ultra Black
Επιστρέψτε στις απλούστερες φορητές συσκευές αναπαραγωγής MTouch, σχεδιασμένες για χρήστες που απαιτούν την καλύτερη ποιότητα ήχου, χωρίς όλες τις πολυπλοκότητες και τα προβλήματα των συστημάτων Android.
HA-SHM5Ultra-BL -
Shanling UA-Mini
Το Shanling UA-Mini είναι ένας εξαιρετικά φορητός USB DAC/ενισχυτής ακουστικών, ιδανικός για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας ήχο εν κινήσει.
HA_UAMini -
Shanling - ONIX Alpha XI
Το ONIX Alpha XI1 είναι ένας πρώτος φορητός DAC και ενισχυτής ακουστικών, που συνδυάζει ς κομψό σχεδιασμό με υψηλή απόδοση.
HA_ONIX Alpha XI -
Shanling - EH2 (R2R)
Το Shanling EH2 είναι ένα επιτραπέζιο DAC R2R και ενισχυτής ακουστικών, σχεδιασμένο για απαιτητικούς ακροατές. Με νέο DAC R2R 24bit και ενισχυτή βασισμένο σε τρανζίστορ BD139/BD140, προσφέρει φυσικό και καθαρό ήχο.
HA_EH2(R2R)
Στοιχεία 13-18 από 18
- Σελίδα Προηγούμενο
- Σελίδα 1
- Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 2
Προϊόντα
- Πηγές
- Ενισχυτές
- Ηχεία
- Πολυκάναλα Συστήματα
- Καλώδια
- Αξεσουάρ
- All in one players
- Ακουστικά
- Έπιπλα / Βάσεις
- Διάφορα
- Φορητά audio players
- Ολοκληρωμένα συστήματα
- Audio - video connect
- Ηχοαπορροφητικά υλικά - Διαχυτές ήχου
- Μεταχειρισμένα - Εκθεσιακά
- Φίλτρα Ρεύματος - πολύμπριζα
Please complete your information below to login.