Αξεσουάρ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 13-16 από 16

Σελίδα
  1. iFi DC-Blocker

    -7% iFi DC-Blocker iFi DC-Blocker

    Ο ενισχυτής είναι η καρδιά του συστήματός σας. Πολλοί μεγάλοι ενισχυτές έχουν ένα πραγματικά ενοχλητικό μηχανικό βουητό (που εκπέμπεται από τον ίδιο τον τοροειδή μετασχηματιστή). Μπορείτε να το ακούσετε όταν τοποθετείτε το αυτί σας κοντά ή δίπλα στο πλαίσιο. Αυτό προκαλείται από μια μικρή ποσότητα τάσης DC στο δίκτυο που φτάνει στον μετασχηματιστή δικτύου, θα γίνει «κορεσμένο» και θα αρχίσει να βουίζει. Το DC Blocker είναι μια έξυπνη συσκευή που τοποθετείτε στο IEC (στην πίσω είσοδο τροφοδοσίας) και όπως υποδηλώνει το όνομά του, εμποδίζει την είσοδο DC στον ενισχυτή. Κατά συνέπεια, εξαλείφει τον βόμβο του μετασχηματιστή.

    1000-03-64
    Ειδική Τιμή 139,00 € Κανονική τιμή 149,00 €
  2. ifi iPower X 5V

    Αθόρυβο Τροφοδοτικό DC σε 5V / ή 12V με ενεργή τεχνολογία ακύρωσης του εισερχόμενου απο το δίκτυο θορύβου. Η έκδοση 5V περιλαμβάνει και καλώδιο DC→ USB για χρήση με Raspberry Pi

    HA-IFIPX5
    119,00 €
  3. ifi AC i purifier

    ο AC iPurifier μας απευθύνεται σε οποιονδήποτε σύστημα ήχου προβληματίζεται από παρεμβολές ή παραμορφώσεις που προκαλούνται από βρώμικη τροφοδοσία. Θα απαλλάξει το σύστημά σας από ηλεκτρομαγνητικές (EMI) ή ραδιοσυχνότητες (RFI) παρεμβολές και φέρνει καθαρό ήχο στο σύστημά σας σε μια στιγμή. Το AC iPurifier μας θα καθαρίσει και θα προστατεύσει το σύστημά σας.

    1285
    125,00 €
  4. iFi DC iPurifier2

    Ο υποκείμενος θόρυβος του συστήματος μολύνει την απόλαυση της μουσικής σας; Το iFi DC iPurifier2 θα μειώσει τις παρεμβολές στο σύστημά σας, που συχνά προκαλούνται από θορυβώδη τροφοδοτικά.

    DCIPURF
    135,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 13-16 από 16

Σελίδα