dac / portable dac

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 97-108 από 150

  1. Project DAC BOX S-2 Plus silver

    High DAC με υποστήριξη 32bit και DSD256 μικροσκοπικό υψηλής ποιότητας ψηφιακό σε αναλογικό μετατροπέα! Το DAC Box S2 + είναι πλήρως εξοπλισμένο για τις υψηλότερες απαιτήσεις του σύγχρονου audiophile. Υποστηρίζει την αναπαραγωγή για αρχεία PCM μέχρι 32bit / 768kHz και DSD αποκωδικοποίηση μέχρι και τετραπλού DSD (DSD256). Το DAC Box S2 + έρχεται επίσης με πέντε ψηφιακά φίλτρα για την αναπαραγωγή ήχου στις προτιμήσεις των ακροατών. Τρεις ψηφιακές εισόδους εξασφαλίζουν τη σύνδεση με οποιαδήποτε διαθέσιμη πηγή, είτε πρόκειται για έναν προσωπικό υπολογιστή μέσω της εισόδου USB B είτε μέσω μιας τηλεόρασης μέσω της οπτικής εισόδου. Η συν-αξονική είσοδος S / PDIF λαμβάνει όλα τα δεδομένα από μια ψηφιακή μεταφορά όπως το CD Box DS2 T. Όλες οι εισόδους προσφέρουν υποστήριξη για δεδομένα υψηλής ανάλυσης μέχρι 24bit / 192kHz. Η είσοδος USB προσφέρει πλήρη υποστήριξη υψηλής ανάλυσης για όλα τα αρχεία έως και PCM 32/768 και DSD256. Ο ανεπιθύμητος θόρυβος που εισέρχεται μέσω USB φιλτράρεται διπλά για να καταστείλει σε ένα επίπεδο όπου δεν μπορεί να επηρεάσει τον ήχο. Το νέο περίβλημα από αλουμίνιο / μέταλλο εξασφαλίζει την υψηλότερη αισθητική και προστατεύει από τις κραδασμούς και τις παρεμβολές!
    82380126sil
    299,00 €
  2. dCS vivaldi dac silver

    Χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Ψηφιακής Επεξεργασίας dCS τελευταίας γενιάς για κορυφαίες μετρήσεις απόδοσης και ασυναγώνιστη πιστότητα. Σχεδιασμένο για μέγιστη ευελιξία με την αποδοχή ηχητικών δεδομένων από διάφορες ψηφιακές πηγές. Η ευέλικτη διαμόρφωση εξόδου μπορεί να βελτιστοποιηθεί σε συστήματα με ή χωρίς προενισχυτές. Η ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική ρολογιού και η αυτόματη λειτουργία ρολογιού που χρησιμοποιείται στη σειρά Vivaldi βελτιώνουν την ευκολία στη χρήση και ελαχιστοποιούν το τρεμόπαιγμα. Η διασύνδεση USB επιτρέπει την εύκολη σύνδεση με έναν υπολογιστή, δεχόμενη δεδομένα PCM έως και 24/384 και DoP (DSD / 64 ή DSD / 128 μέσω PCM). Η διεπαφή εκτελείται σε λειτουργία ασύγχρονης λειτουργίας USB, καθιστώντας το DAC άτρωτο σε jitter από τα θορυβώδη κύρια ρολόγια υπολογιστή. Οι βελτιωμένες τροφοδοσίες παρέχουν χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας και ανώτερη ανοχή στις εναλλαγές παροχής AC. Η ρύθμιση πολλαπλών σταδίων εξασφαλίζει ότι τα ευαίσθητα αναλογικά κυκλώματα δεν επηρεάζονται από ψηφιακές παρεμβολές. Τα χωριστά κυκλώματα ισχύος για τα ψηφιακά και αναλογικά τμήματα βελτιώνουν περαιτέρω την καθαρότητα της τροφοδοσίας. Το αμάξωμα αλουμινίου με κατεργασμένο αλουμίνιο, εξοπλισμένο με συντονισμένα ακουστικά πάνελ απόσβεσης, μειώνει τα μαγνητικά εφέ και τις κραδασμούς. Διαθέτει πλήρη αποκωδικοποιητή MQA ™. Αυτή η εφαρμογή MQA ™ είναι μοναδική, δεδομένου ότι αποτελεί την πρώτη ευκαιρία για την ενεργοποίηση ενός DAC, ο οποίος, παρέχοντας ακριβή απόδοση πάνω από 16x (768 kHz), ταιριάζει με την επιθυμητή χρονική απόκριση με πολύ χαμηλό θόρυβο διαμόρφωσης.
    dCS-VDAC
    42.000,00 €
  3. dCS Vivaldi MASTER CLOCK

    Το Vivaldi Master Clock είναι ένα ισχυρό, αλλά απλό στη χρήση, κύριο ρολόι βαθμού 1 βασισμένο στις πρωτοποριακές μας εξελίξεις στο στούντιο και τον οικιακό ήχο. Διαθέτοντας δύο τράπεζες με ρολόι εξόδου ικανές να εκπέμπουν διαφορετικές συχνότητες, το Vivaldi Master Clock χρησιμοποιεί την τελευταία πρωτοποριακή τεχνολογία από το dCS.
    dCS-VCKLOCK S
    21.700,00 €
  4. Marmitek BoomBoom 80

    Audio receiver | Bluetooth | hi-fi | NFC
    49.45.0013
    41,00 €
  5. Marmitek Connect TC22

    Audio converter | Toslink <> coaxial
    49.45.0038
    41,00 €
  6. Marmitek Connect DA21

    Audio converter | digital > stereo | PCM
    49.45.0039
    56,00 €
  7. dCS Bartók DAC Silver

    Υψηλής ποιότητας ψηφιακός μετατροπέας, streamer, προενισχυτής.
    dCS-BARTOK
    20.000,00 €
  8. CocktailAudio X45 Black

    Το X45 είναι ένα σύστημα αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης παγκόσμιας κλάσης και DAC, το οποίο χαρακτηρίζεται από το γνωστό DAC Sabre³², CD Ripper, Music Server, Network Streamer, Music Recorder και πολλά άλλα

    X45-0-B
    2.399,00 €
  9. Audioquest DragonFly Red

    Ενώ το αρχικό DragonFly καθόριζε την αγορά των μικρο-DAC, η τροφοδοσία ισχύος του USB την καθιστά συμβατή μόνο με υπολογιστές. Οι λάτρεις της μουσικής έχουν λαχταρήσει μια πιο φορητή έκδοση - μία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αξιόπιστα με smartphones και tablet της Apple και του Android. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε δύο νέες επιλογές που κάνουν ακριβώς αυτό: DragonFly Black και DragonFly Red. Η ευκολία και η απόδοση δεν είναι πλέον αμοιβαία αποκλειστικά. Με το Black and Red DragonFly, οποιοσδήποτε υπολογιστής, φορητός υπολογιστής, tablet ή smartphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πραγματικό music player υψηλής πιστότητας, επιτρέποντας στους λάτρεις της μουσικής να απολαμβάνουν όμορφο ήχο όπου κι αν πάνε, όποτε το επιθυμούν.
    Audioquest DragonFly Red
    229,00 €
  10. audioquest DragonFly Black

    Το DragonFly συνδέεται στη θύρα USB ενός υπολογιστή για να παρακάμψει το συμβιβασμένο κύκλωμα ήχου του υπολογιστή και να προσφέρει πιο καθαρό, φυσικότερο όμορφο ήχο με ακουστικά, ηχεία και πλήρη συστήματα ήχου. Μικρό, προσιτό, εύχρηστο και αξιοσημείωτα αποτελεσματικό, το DragonFly ονομάστηκε "Ηχητικό κομμάτι του έτους του Stereophile 2012" "Το ψηφιακό προϊόν της χρονιάς του Tone Audio για το 2012," Computer Audiophile's 2012 " Audiophile Προϊόντος του έτους "," Τα μεγαλύτερα κομμάτια "του AudioStream και το" Προϊόν της Χρονιάς "του 2014 για το Hi-Fi.
    audioquest DragonFly Black
    129,00 €
  11. audioquest JitterBug USB Data & Power Noise Filter

    Το Πρόβλημα: Όλες οι υπολογιστικές συσκευές-φορητοί υπολογιστές, smartphones, συσκευές σύνδεσης δικτύου (NAS drives), διακομιστές πολυμέσων κ.λπ. - δημιουργούν εγγενώς σημαντικό θόρυβο και παρασιτικούς συντονισμούς. Επιπλέον, οι υπολογιστές συμβάλλουν σε σημαντικές ποσότητες ρύπανσης RFI και EMI στις διαδρομές σήματος, οι οποίες μπορούν εύκολα να βρεθούν στα καλώδια USB και στο ηχοσύστημα σας. Αυτός ο θόρυβος και η παρεμβολή έχουν πολλές αρνητικές επιπτώσεις. Τα ψηφιακά κυκλώματα που διακυβεύονται από θόρυβο αυξάνουν τα σφάλματα των jitter και των πακέτων, με αποτέλεσμα την παραμόρφωση που προκαλεί συγκριτικά επίπεδο και ερεθιστικό ήχο. Το αναλογικό κύκλωμα που διακυβεύεται από θόρυβο, επίσης, βλάπτει το βάθος, τη ζεστασιά και την ανάλυση του ήχου. Η λύση: Το διπλό κύκλωμα του JitterBug μειώνει μετρήσιμα τα ανεπιθύμητα ρεύματα θορύβου και τους παρασιτικούς συντονισμούς. Μειώνει επίσης τα σφάλματα των jitter και των πακέτων (σε ορισμένες περιπτώσεις τα σφάλματα πακέτων εξαλείφονται πλήρως). Το αποτέλεσμα: Σαφέστερος και πιο συναρπαστικός ήχος, μουσική, διάλογος κλπ. Μια καλύτερη εμπειρία ήχου.
    HA-AQJB
    69,00 €
  12. Project bluetooth box s-2 BLACK

    Τα smartphones και οι υπολογιστές tablet προσφέρουν τη δυνατότητα ροής μουσικής χωρίς καλώδια χρησιμοποιώντας πρωτόκολλο Bluetooth. Το Bluetooth Box S2 είναι η καλύτερη λύση για τη χρήση αυτών των ασύρματων πηγών στο δικό σας σύστημα HiFi. Δεν υποστηρίζονται μόνο οι τυπικοί κωδικοποιητές SBC, αλλά μπορεί να ληφθεί και το audiophile aptX με σχεδόν CD ποιότητα. Ο συνδυασμός των κινητών συσκευών με το Bluetooth Box S2 γίνεται γρήγορα και η αναπαραγωγή λειτουργεί αξιόπιστα σε απόσταση μέχρι 10 μέτρων με άμεση ορατότητα. Έχουν αποθηκευτεί μέχρι 8 διαφορετικές πηγές, όπως τα smartphones και τα tablet. Αναλογική και ψηφιακή σύνδεση με ενισχυτή ή εξωτερικό μετατροπέα D / A παρέχεται για απόλυτη ευελιξία.
    651 86202 bl
    219,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 97-108 από 150