dac / portable dac

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 97-108 από 150

  1. M2 TECH HIFACE EVO TWO

    Μετατροπέας Digital -> Digital με οθόνη, υποστήριξη Clock, Remote Control USB->S/PDIF, AES/EBU, Toslink™, I²S S/PDIF->USB, AES/EBU, Toslink™, I²S PCM:192kHz/24Bit (I²S: PCM 384kHz DSD 256x)
    HIFACE EVO TWO
    600,00 €
  2. ifi micro iDSD signature

    Φορητό DAC/ Ενισχυτής ακουστικών με Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία. DSD, DXD, PCM, MQA DAC, MQA renderer 4100mW Direct Drive Ενισχυτής ακουστικών
    0303017
    749,00 €
  3. ifi iDSD Diablo

    -11% ifi iDSD Diablo ifi iDSD Diablo

    Φορητό DAC/ Ενισχυτής ακουστικών με Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία. DSD, DXD, PCM, MQA DAC, MQA decoder 5000mW Direct Drive Ενισχυτής ακουστικών

    0303015
    Ειδική Τιμή 889,00 € Κανονική τιμή 999,00 €
  4. iBasso DX160 Black

    Ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής ήχου πλήρως εξελιγμένη

    DX160
    449,00 €
  5. ELAC Discovery connect DS-C101W-G

    Το Discovery Connect είναι ο ιδανικός σύντροφος για έναν διακομιστή μουσικής ELAC Discovery ή άλλο διακομιστή μουσικής που βασίζεται σε Roon. Οι συμπεριλαμβανόμενες ψηφιακές και αναλογικές εξόδους επιτρέπουν μια μεγάλη ποικιλία ρυθμίσεων συστήματος. Το ενσωματωμένο Wi-Fi εξαλείφει την ανάγκη για θύρα Ethernet κοντά στο ηχοσύστημά σας. Η υποστήριξη για Spotify Connect, AirPlay και Bluetooth διασφαλίζει ότι δεν θα τελειώσετε ποτέ με επιλογές μουσικής. Οι ενσωματωμένοι πομποί bluetooth AirX2 σάς επιτρέπουν να εξαλείψετε τα καλώδια των ηχείων όταν συνδυάζονται με τα ηχεία ELAC Navis.
    DS-C101W-G
    560,00 €
  6. CYRUS Pre₂ DAC QXR

    Η μετάβαση σε έναν ξεχωριστό προενισχυτή και ενισχυτή ισχύος προσφέρει ένα άλλο επίπεδο βελτίωσης στους λάτρεις που επιθυμούν να αναβαθμίσουν από έναν ενσωματωμένο ενισχυτή ή σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα σύστημα βαθμού αναφοράς. Η ρύθμιση δύο κουτιών επιτρέπει στους προενισχυτές και τελικούς ενισχυτές να λειτουργούν με ξεχωριστά τροφοδοτικά με αποτέλεσμα ένα καθαρότερο σήμα, καθώς τα επαγωγικά αποτελέσματα των μεγάλων ρευμάτων στον ενισχυτή ισχύος απομονώνονται από τα ευαίσθητα συστατικά του προενισχυτή.

    CYRUS Pre₂ DAC QXR
    2.350,00 €
  7. Dynavox DK-201C mini dac

    Μετατροπέας digital to Analogue (coaxial – optical input ) και εξοδο ακουστικών
    206957
    40,00 €
  8. dCS Bartók DAC Silver

    Υψηλής ποιότητας ψηφιακός μετατροπέας, streamer, προενισχυτής.
    dCS-BARTOK
    20.000,00 €
  9. CocktailAudio X45 Black

    Το X45 είναι ένα σύστημα αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης παγκόσμιας κλάσης και DAC, το οποίο χαρακτηρίζεται από το γνωστό DAC Sabre³², CD Ripper, Music Server, Network Streamer, Music Recorder και πολλά άλλα

    X45-0-B
    2.399,00 €
  10. Audioquest DragonFly Red

    Ενώ το αρχικό DragonFly καθόριζε την αγορά των μικρο-DAC, η τροφοδοσία ισχύος του USB την καθιστά συμβατή μόνο με υπολογιστές. Οι λάτρεις της μουσικής έχουν λαχταρήσει μια πιο φορητή έκδοση - μία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αξιόπιστα με smartphones και tablet της Apple και του Android. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε δύο νέες επιλογές που κάνουν ακριβώς αυτό: DragonFly Black και DragonFly Red. Η ευκολία και η απόδοση δεν είναι πλέον αμοιβαία αποκλειστικά. Με το Black and Red DragonFly, οποιοσδήποτε υπολογιστής, φορητός υπολογιστής, tablet ή smartphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πραγματικό music player υψηλής πιστότητας, επιτρέποντας στους λάτρεις της μουσικής να απολαμβάνουν όμορφο ήχο όπου κι αν πάνε, όποτε το επιθυμούν.
    Audioquest DragonFly Red
    229,00 €
  11. audioquest DragonFly Black

    Το DragonFly συνδέεται στη θύρα USB ενός υπολογιστή για να παρακάμψει το συμβιβασμένο κύκλωμα ήχου του υπολογιστή και να προσφέρει πιο καθαρό, φυσικότερο όμορφο ήχο με ακουστικά, ηχεία και πλήρη συστήματα ήχου. Μικρό, προσιτό, εύχρηστο και αξιοσημείωτα αποτελεσματικό, το DragonFly ονομάστηκε "Ηχητικό κομμάτι του έτους του Stereophile 2012" "Το ψηφιακό προϊόν της χρονιάς του Tone Audio για το 2012," Computer Audiophile's 2012 " Audiophile Προϊόντος του έτους "," Τα μεγαλύτερα κομμάτια "του AudioStream και το" Προϊόν της Χρονιάς "του 2014 για το Hi-Fi.
    audioquest DragonFly Black
    129,00 €
  12. audioquest JitterBug USB Data & Power Noise Filter

    Το Πρόβλημα: Όλες οι υπολογιστικές συσκευές-φορητοί υπολογιστές, smartphones, συσκευές σύνδεσης δικτύου (NAS drives), διακομιστές πολυμέσων κ.λπ. - δημιουργούν εγγενώς σημαντικό θόρυβο και παρασιτικούς συντονισμούς. Επιπλέον, οι υπολογιστές συμβάλλουν σε σημαντικές ποσότητες ρύπανσης RFI και EMI στις διαδρομές σήματος, οι οποίες μπορούν εύκολα να βρεθούν στα καλώδια USB και στο ηχοσύστημα σας. Αυτός ο θόρυβος και η παρεμβολή έχουν πολλές αρνητικές επιπτώσεις. Τα ψηφιακά κυκλώματα που διακυβεύονται από θόρυβο αυξάνουν τα σφάλματα των jitter και των πακέτων, με αποτέλεσμα την παραμόρφωση που προκαλεί συγκριτικά επίπεδο και ερεθιστικό ήχο. Το αναλογικό κύκλωμα που διακυβεύεται από θόρυβο, επίσης, βλάπτει το βάθος, τη ζεστασιά και την ανάλυση του ήχου. Η λύση: Το διπλό κύκλωμα του JitterBug μειώνει μετρήσιμα τα ανεπιθύμητα ρεύματα θορύβου και τους παρασιτικούς συντονισμούς. Μειώνει επίσης τα σφάλματα των jitter και των πακέτων (σε ορισμένες περιπτώσεις τα σφάλματα πακέτων εξαλείφονται πλήρως). Το αποτέλεσμα: Σαφέστερος και πιο συναρπαστικός ήχος, μουσική, διάλογος κλπ. Μια καλύτερη εμπειρία ήχου.
    HA-AQJB
    69,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 97-108 από 150