Κεφαλές

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 49-60 από 171

  1. Ortofon 2M Mono PNP

    Χαρακτηριστικά 2M Mono: - βελτιωμένος κινητήρας, ο οποίος παρέχει υψηλό επίπεδο ακουστικής ακρίβειας - R 18μm Nude Spherical stylus που είναι η βέλτιστη λύση για την αναπαραγωγή δίσκων βινυλίου LP
    2MMPNP0-2
    349,00 €
    Εξαντλημένο
  2. Ortofon 2M Black PNP mkii

    Η σειρά 2M Black είναι η ναυαρχίδα MM της Ortofon Το 2M Black είναι διακοσμημένο με μια διαμάντι Shibata - το ίδιο διαμάντι με το φημισμένο MC Jubilee. Το λεπτό, εξαιρετικά στιλβωμένο προφίλ του επιτρέπει μια εξαιρετικά ευρεία περιοχή επαφής με τα τοιχώματα της αυλάκωσης και εξασφαλίζει ιδιαίτερα λεπτομερή αναπαραγωγή σε όλο το φάσμα, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και των πληροφοριών αυλάκωσης με τις υψηλότερες συχνότητες. Το σώμα του φυσιγγίου που χρησιμοποιείται για το 2M Black είναι κατασκευασμένο από ένα πρόσφατα αναπτυγμένο Lexan DMX Piano Black, ένα επαναστατικό υλικό που εξασφαλίζει υψηλή ακαμψία, ενώ εξαλείφει τους ανεπιθύμητους συντονισμούς. Το 2M Black χρησιμοποιεί έναν ειδικό αναβαθμισμένο κινητήρα, με πόλο με ασημί σύρμα χαλκού. Έχουμε βελτιστοποιήσει το σχεδιασμό για ευκολία τοποθέτησης της κεφαλής και το βάρος και το μέγεθος για να ταιριάζει με τα πιο συνηθισμένα πικάπ στην αγορά σήμερα. Η σειρά 2M παρέχει εξαιρετική συμβατότητα όταν χρησιμοποιείται σε ποικιλία συστημάτων αναπαραγωγής και με μεγάλη ποικιλία προενισχυτών phono.
    ORT-0560335
    619,00 €
    Εξαντλημένο
  3. Ortofon 2M Blue PNP mkii

    Χαρακτηριστικά 2M Blue: - βελτιωμένος κινητήρας, ο οποίος παρέχει αυξημένη απόδοση 5,5 mV και βελτιστοποιημένη αναπαραγωγή ήχου και υψηλό επίπεδο ακουστικής ακρίβειας - Γυμνό ελλειπτικό διαμάντι και pins με χαλκό Το 2M Blue προσθέτει περισσότερη δυναμική και ανάλυση, ακούγεται πιο ανοιχτό και αναπαράγει περισσότερες λεπτομέρειες από το 2M Red
    ORT-0560315
    259,00 €
    Εξαντλημένο
  4. Ortofon 2M Black

    2M Black είναι διακοσμημένο με μια διαμάντι Shibata - το ίδιο διαμάντι με το φημισμένο MC Jubilee. Το λεπτό, εξαιρετικά στιλβωμένο προφίλ του επιτρέπει μια εξαιρετικά ευρεία περιοχή επαφής με τα τοιχώματα της αυλάκωσης και εξασφαλίζει ιδιαίτερα λεπτομερή αναπαραγωγή σε όλο το φάσμα, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και των πληροφοριών αυλάκωσης με τις υψηλότερες συχνότητες. Το σώμα του δοχείου που χρησιμοποιείται για το 2M Black είναι κατασκευασμένο από το Lexan DMX Piano Black, ένα επαναστατικό υλικό που εξασφαλίζει υψηλή ακαμψία, ενώ εξαλείφει τους ανεπιθύμητους συντονισμούς. Το 2M Black χρησιμοποιεί έναν ειδικό αναβαθμισμένο κινητήρα, με καρφίτσες με πόλο με ασημί σύρμα χαλκού. Έχουμε βελτιστοποιήσει το σχεδιασμό για ευκολία τοποθέτησης της κασέτας και το βάρος και το μέγεθος για να ταιριάζει με τα πιο συνηθισμένα πικάπ στην αγορά σήμερα. Η σειρά 2M παρέχει εξαιρετική συμβατότητα όταν χρησιμοποιείται σε ποικιλία συστημάτων αναπαραγωγής και με μεγάλη ποικιλία προενισχυτών phono.

    ORT-0560031
    599,00 €
  5. Ortofon SPU Classic GM MkII

    Η σειρά SPU Classic ενσαρκώνει την ουσία των αυθεντικών Moving Coils και αποτελεί την τέλεια λύση για την αναπαραγωγή τόσο πρώιμων όσο και σύγχρονων και σύγχρονων στερεοφωνικών ηχογραφήσεων.
    ORT-SPU-008
    899,00 €
  6. Ortofon SPU Classic GM E MkII

    Η σειρά SPU Classic ενσαρκώνει την ουσία των αυθεντικών Moving Coils και αποτελεί την τέλεια λύση για την αναπαραγωγή τόσο πρώιμων όσο και σύγχρονων και σύγχρονων στερεοφωνικών ηχογραφήσεων. Το ελλειπτικό προφίλ της SPU Classic GM E MkII παρέχει πιο λεπτομερή αναπαραγωγή ήχου και εκτεταμένη απεικόνιση.
    ORT-SPU-004
    999,00 €
  7. Ortofon SPU Synergy GM

    SPU Synergy GM εκσυγχρονίζει τον κλασικό σχεδιασμό SPU με έναν αριθμό βελτιστοποιήσεων σχεδιασμένων για βέλτιστη συμβατότητα και ηχητική καθαρότητα Το SPU Synergy διαθέτει ένα περίβλημα με βάση το ξύλο και διαθέτει ένα αναθεωρημένο σύστημα γεννήτριας που επιτρέπει μέγιστη απόδοση 0,5 mV, χαλαρώνοντας την απαίτηση για μετασχηματιστή υψηλής απόδοσης ή ενεργά συστήματα προενίσχυσης. Ενώ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μια πολύ γυαλισμένη Nude ελλειπτική γραφίδα, η μάζα του άκρου της γραφίδας έχει μειωθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα μειωμένο VTF και υψηλότερη ικανότητα παρακολούθησης.
    ORT-SPU-006
    1.899,00 €
  8. Ortofon SPU Mono GM MkII

    SPU Mono GM MkII προορίζεται για αναπαραγωγή μονοφωνικών ηχογραφήσεων 25 μm Το SPU Mono GM MkII είναι μια κεφαλή υψηλής απόδοσης Moving Coil α με σφαιρικό προφίλ γραφίδας, για την αναπαραγωγή των πρώτων 25 μm μονοφωνικών ηχογραφήσεων. Το SPU Mono GM MkII παρέχει μια αυθεντική μέθοδο αναπαραγωγής αυτών των πρώιμων ηχογραφήσεων βινυλίου με αξιοσημείωτο επίπεδο ακουστικής ακρίβειας και η υψηλή απόδοση του αναιρεί την ανάγκη για μετασχηματιστή κινούμενου πηνίου.
    ORT-SPU-003
    799,00 €
    Εξαντλημένο
  9. Ortofon spu Mono CG 65 DI MkII

    SPU Mono CG 65 Di MkII για την αναπαραγωγή των αρχικών εγγραφών μονοφωνικών και 78 σ.α.λ. Το Mono CG 65 Di MkII είναι μια κεφαλή Moving Coil τύπου SPU με σφαιρικό προφίλ γραφίδας. Το CG 65 Di MkII παρέχει μια αυθεντική μέθοδο αναπαραγωγής αυτών των πρώτων ηχογραφήσεων με αξιοσημείωτο επίπεδο ακουστικής ακρίβειας, ανεξάρτητα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτών των δίσκων. Αυτό το φυσίγγιο διαθέτει έξοδο 1,5mV, το οποίο το καθιστά κατάλληλο για χρήση με μια ποικιλία μετασχηματιστών μετακίνησης πηνίου μεσαίου κέρδους. Ο μετασχηματιστής κίνησης πηνίου Ortofon ST-M25 έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα SPU Mono CG 25 Di MkII και SPU Mono CG 65 Di MkII.
    ORT-MON-001
    759,00 €
  10. Ortofon SPU Classic N E

    Το SPU Classic NE πωλείται χωρίς την ενσωματωμένη μονάδα κεφαλής. Το SPU Classic NE είναι ένα φυσίγγιο Moving Coil (MC) με ελλειπτικό προφίλ γραφίδας και παρέχει πιο λεπτομερή αναπαραγωγή ήχου και εκτεταμένη απεικόνιση. Οι ακροατές που επιθυμούν να τοποθετήσουν το SPU Classic NE σε ένα παραδοσιακό κέλυφος μπορεί να το κάνουν χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα SPU N. Όσοι διαθέτουν vintage κεφαλές τύπου SPU μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Classic NE για να δημιουργήσουν ξανά μια αυθεντική και λειτουργική κασέτα SPU. Σημείωση: Οι εκλεκτής ποιότητας κεφαλές τύπου SPU δεν είναι πλέον διαθέσιμες.
    SPUCLNE
    799,00 €
  11. Ortofon SPU Classic N

    Η Κεφαλή SPU Classic N παρέχει τις ίδιες ιδιότητες αναπαραγωγής ήχου με τη σειρά SPU Classic GM Η SPU Classic N πωλείται χωρίς την ενσωματωμένη μονάδα κεφαλής. Η SPU Classic N είναι μια κεφαλή κινούμενου πηνίου (MC) με σφαιρικό προφίλ διαμάντι 18μm. Οι ακροατές που επιθυμούν να τοποθετήσουν την SPU Classic σε μια παραδοσιακή κεφαλή μπορούν να το κάνουν χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα SPU N. Όσοι διαθέτουν vintage κεφαλές τύπου SPU μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Classic N για να δημιουργήσουν ξανά μια αυθεντική και λειτουργική SPU.

    SPUCLN
    699,00 €
  12. Ortofon PRO S OM (Single)

    Το Pro S διαθέτει σφαιρική γραφίδα με διαμάντι που ελαχιστοποιεί το ξύσιμο και ένα στερεό πρόβολο που μπορεί να επιβιώσει από την έντονη δραστηριότητα στο πικάπ. Ανεξάρτητα από την εφαρμογή, το Pro S παρέχει αξιοσημείωτη ευελιξία για σχεδόν οποιαδήποτε ρύθμιση.
    ORT-01311060
    49,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 49-60 από 171