Nordost

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 13-15 από 15

Σελίδα
  1. Nordost valhalla 2 power cord 1m

    Χάρη στην εφαρμογή της τελευταίας τεχνολογίας Dual Mono-Filament, τα καλώδια ισχύος Valhalla 2 έθεσαν ένα άνευ προηγουμένου περιθώριο απόδοσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το καλώδιο αποτελείται από 7 συμπαγείς, ασημένιους αγωγούς AWG OFC 16 AWG, καθένας αναρτημένος σε μήτρα Dual Mono-Filament. Οι ξεχωριστοί αγωγοί συμπαγούς πυρήνα εξαλείφουν την αλληλεπίδραση κλώνου, τα καυτά σημεία και την ενανθράκωση, η οποία μπορεί να συμβεί σε λανθάνον καλώδια. Σε αντίθεση με τα συμβατικά καλώδια ισχύος, τα οποία έχουν ταχύτητες διάδοσης μικρότερες από 50% την ταχύτητα του φωτός, το καλώδιο ισχύος αναφοράς Valhalla 2 έχει ταχύτητα 91% την ταχύτητα του φωτός. Η μόνωση εξωθημένου FEP που χρησιμοποιείται στην κατασκευή του V2 είναι ανώτερη από όλα τα άλλα υλικά. Έχει πολύ χαμηλή απώλεια σήματος και υψηλή θερμική απόδοση, προκαλώντας γρήγορα τη διάχυση της θερμότητας. Η χρήση του FEP σε κατασκευή Dual Mono-Filament σημαίνει ότι η ισχύς μεταφέρεται πιο αποτελεσματικά, ενώ η χαμηλή αντίσταση του καλωδίου διατηρεί την απώλεια ισχύος εξαιρετικά χαμηλή. Το αποτέλεσμα ... πραγματικά εξαιρετική ποιότητα ήχου.
    Nordost valhalla 2 power cord
    4.979,00 €
  2. Nordost Blue Heaven power cord 1m

    Όταν ακούτε το σύστημά σας, ακούτε πραγματικά την παροχή ρεύματος AC. Αυτό καθιστά τα πιο σημαντικά καλώδια στο σύστημά σας αυτά που τροφοδοτούν τον εξοπλισμό. Είναι υπεύθυνοι για την πρώτη ύλη που μετατρέπεται σε ήχο. Η Nordost χρησιμοποιεί μόνωση FEP και την κατασκευή Micro Mono-Filament υψηλής ταχύτητας και χαμηλής απώλειας για να παρέχει την καλύτερη δυνατή πηγή ισχύος για το σύστημά σας.
    A-BHPWR1M/EUR
    229,00 €
  3. Nordost Tyr 2 power cord 1m

    -6% Nordost Tyr 2 power cord 1m Nordost Tyr 2 power cord 1m
    Όπως τα καλώδια τροφοδοσίας Heimdall 2 και Frey 2, το καλώδιο τροφοδοσίας Tyr 2 χρησιμοποιεί εξωθημένη μόνωση FEP, η οποία είναι ανώτερη από όλα τα άλλα υλικά όσον αφορά τη χαμηλή απώλεια σήματος και την υψηλή θερμική απόδοση. Η χρήση του FEP σε κατασκευή Dual Mono-Filament εγγυάται ότι η ισχύς μεταφέρεται πιο αποτελεσματικά, ενώ η χαμηλή αντίσταση του καλωδίου διατηρεί την απώλεια ισχύος εξαιρετικά χαμηλή.
    Ntyr2pc
    Ειδική Τιμή 2.749,00 € Κανονική τιμή 2.899,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 13-15 από 15

Σελίδα