Nordost

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 13-15 από 15

Σελίδα
  1. Nordost heimdall 2 power cord 3M

    Τα καλώδια ισχύος Norse 2 Series παρέχουν ένα επίπεδο απόδοσης που δεν ήταν προηγουμένως δυνατό στα σημεία τιμών τους. Η ιδιόκτητη κατασκευή Micro Mono-Filament της Nordost δημιουργεί ένα εικονικό διηλεκτρικό αέρα με ένα κομψά σχεδιασμένο σύστημα ανάρτησης. Όταν συνδυάζεται με ασημί αγωγούς στερεού πυρήνα OFC και μόνωση FEP, το αποτέλεσμα είναι η ιδανική ηλεκτρικά και μηχανικά ελεγχόμενη κατασκευή για εξαιρετικά γρήγορη, χαμηλή αντίσταση ρεύματος και μεταφορά τάσης. Η πολύπλοκη τοπολογία των αγωγών Micro Mono-Filament είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη διάχυση της μηχανικής ενέργειας που υπάρχει στη γραμμή AC, η οποία αλλιώς εισέρχεται στα ευαίσθητα ηλεκτρονικά σας καθιστώντας δυναμικές αποκρίσεις αργές και θολές. Η συνέπεια του σχεδιασμού και των υλικών σε ολόκληρη τη σειρά Norse 2 σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια σαφή προτεραιότητα, χωρίς συμβιβασμούς λύση καλωδίου σε όλο το σύστημα, από πρίζα τοίχου έως τερματικά ηχείων, με κάθε σύνδεσμο στην αλυσίδα ειδικά βελτιστοποιημένο για σκοπό, τελικά απελευθερώνοντας το δικό σας πλήρες δυναμικό απόδοσης του εξοπλισμού.

    A-HEPWR3M/EUR
    1.109,00 €
  2. Nordost Blue Heaven power cord 1m

    Όταν ακούτε το σύστημά σας, ακούτε πραγματικά την παροχή ρεύματος AC. Αυτό καθιστά τα πιο σημαντικά καλώδια στο σύστημά σας αυτά που τροφοδοτούν τον εξοπλισμό. Είναι υπεύθυνοι για την πρώτη ύλη που μετατρέπεται σε ήχο. Η Nordost χρησιμοποιεί μόνωση FEP και την κατασκευή Micro Mono-Filament υψηλής ταχύτητας και χαμηλής απώλειας για να παρέχει την καλύτερη δυνατή πηγή ισχύος για το σύστημά σας.
    A-BHPWR1M/EUR
    229,00 €
  3. Nordost Tyr 2 power cord 1m

    -6% Nordost Tyr 2 power cord 1m Nordost Tyr 2 power cord 1m
    Όπως τα καλώδια τροφοδοσίας Heimdall 2 και Frey 2, το καλώδιο τροφοδοσίας Tyr 2 χρησιμοποιεί εξωθημένη μόνωση FEP, η οποία είναι ανώτερη από όλα τα άλλα υλικά όσον αφορά τη χαμηλή απώλεια σήματος και την υψηλή θερμική απόδοση. Η χρήση του FEP σε κατασκευή Dual Mono-Filament εγγυάται ότι η ισχύς μεταφέρεται πιο αποτελεσματικά, ενώ η χαμηλή αντίσταση του καλωδίου διατηρεί την απώλεια ισχύος εξαιρετικά χαμηλή.
    Ntyr2pc
    Ειδική Τιμή 2.749,00 € Κανονική τιμή 2.899,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 13-15 από 15

Σελίδα