Ηχεία βάσης / Εντοιχιζόμενα / Ενεργά

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 73-84 από 444

  1. Triangle secret ICT7+

    Το SECRET είναι μια σειρά από επιτοίχια ηχεία αλλά και οροφής που προορίζονται τόσο για σπίτια όσο και για μεγαλύτερες κατασκευές (χώρους, επαγγελματικά κτίρια). Τα ηχεία SECRET παρέχουν ήχο TRIANGLE σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο με ελάχιστη οπτική επίδραση και ομαλή ενσωμάτωση. Το SECRET είναι το αποτέλεσμα της τελευταίας έρευνας στην ακουστική που εκτελείται σε ηχεία υψηλής πιστότητας για τη μεταφορά του ξεχωριστού ζωντανού και καθαρού ήχου των ηχείων TRIANGLE. Ο σχεδιασμός αυτών των ηχείων προσφέρει ευελιξία και ευχρηστία χάρη στο ευρύ φάσμα του ήχου και της εύκολης συναρμολόγησης. ICT7 +: Το ICT7 είναι ένα κυκλικό στερεοφωνικό ηχείο εξοπλισμένο με οδηγό 170 mm και δύο tweeters ρυθμιζόμενου μεταξωτού θόλου 20 mm, για τη μετάδοση ενός στερεοφωνικού ήχου με ένα μόνο ηχείο. Ιδανικό για μικρά δωμάτια.
    IC09_ICT7+
    225,00 €
  2. Triangle secret ICT8

    Το SECRET είναι μια σειρά από επιτοίχια ηχεία αλλά και οροφής που προορίζονται τόσο για σπίτια όσο και για μεγαλύτερες κατασκευές (χώρους, επαγγελματικά κτίρια). Τα ηχεία SECRET παρέχουν ήχο TRIANGLE σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο με ελάχιστη οπτική επίδραση και ομαλή ενσωμάτωση. Το SECRET είναι το αποτέλεσμα της τελευταίας έρευνας στην ακουστική που εκτελείται σε ηχεία υψηλής πιστότητας για τη μεταφορά του ξεχωριστού ζωντανού και καθαρού ήχου των ηχείων TRIANGLE. Ο σχεδιασμός αυτών των ηχείων προσφέρει ευελιξία και ευχρηστία χάρη στο ευρύ φάσμα του ήχου και της εύκολης συναρμολόγησης. ICT8: Το ICT8 είναι ένα κυκλικό ηχείο εξοπλισμένο με οδηγό 200 mm και ένα tweeter ρυθμιζόμενου μεταξωτού θόλου 25 mm για συνολική διάμετρο 284 mm. Η ομοαξονική διάταξη προσφέρει άριστη συνοχή στην περιοχή πλήρους συχνότητας (από 50Hz έως 20kHz) και παρέχει ισχύ 160W.
    IC09_ICT8
    255,00 €
  3. Triangle secret IWT7

    Το SECRET είναι μια σειρά από επιτοίχια ηχεία αλλά και οροφής που προορίζονται τόσο για σπίτια όσο και για μεγαλύτερες κατασκευές (χώρους, επαγγελματικά κτίρια). Τα ηχεία SECRET παρέχουν ήχο TRIANGLE σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο με ελάχιστη οπτική επίδραση και ομαλή ενσωμάτωση. Το SECRET είναι το αποτέλεσμα της τελευταίας έρευνας στην ακουστική που εκτελείται σε ηχεία υψηλής πιστότητας για τη μεταφορά του ξεχωριστού ζωντανού και καθαρού ήχου των ηχείων TRIANGLE. Ο σχεδιασμός αυτών των ηχείων προσφέρει ευελιξία και ευχρηστία χάρη στο ευρύ φάσμα του ήχου και της εύκολης συναρμολόγησης. Αφιερωμένο σε εγκαταστάσεις τοίχου, το IWT7 διαθέτει 6,5 ιντσών midrange / μπάσο οδηγού, ρύθμιση στάθμης για το tweeter και το midrange / base και παρέχει ισχύ 140W.
    Triangle secret IWT7
    210,00 €
  4. Triangle secret IWT8

    Το SECRET είναι μια σειρά από επιτοίχια ηχεία αλλά και οροφής που προορίζονται τόσο για σπίτια όσο και για μεγαλύτερες κατασκευές (χώρους, επαγγελματικά κτίρια). Τα ηχεία SECRET παρέχουν ήχο TRIANGLE σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο με ελάχιστη οπτική επίδραση και ομαλή ενσωμάτωση. Το SECRET είναι το αποτέλεσμα της τελευταίας έρευνας στην ακουστική που εκτελείται σε ηχεία υψηλής πιστότητας για τη μεταφορά του ξεχωριστού ζωντανού και καθαρού ήχου των ηχείων TRIANGLE. Ο σχεδιασμός αυτών των ηχείων προσφέρει ευελιξία και ευχρηστία χάρη στο ευρύ φάσμα του ήχου και της εύκολης συναρμολόγησης. IWT8: Αφιερωμένο στην τοποθέτηση σε τοίχο, το IWT8 είναι ένα ηχείο ορθογωνίου σχεδιασμού εξοπλισμένο με οδηγό 200 mm και ένα tweeter ρυθμιζόμενου μεταξωτού θόλου 25 mm.
    IWT8
    255,00 €
  5. PROAC Tablette 10 cherry

    Το νέο ProAc Tablette 10 είναι η δέκατη γενιά των Tablette που ξεκίνησε το 1979. Το Tablette 10 είναι ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο, χρησιμοποιώντας ένα περίβλημα από λεπτό τοίχωμα με έντονη απόσβεση, το οποίο είναι το ίδιο με το BBC LS3 / 5a. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει την τοποθέτηση του Tablette 10 στον τοίχο.
    Tablette 10
    1.770,00 €
  6. PROAC Tablette 10 Signature cherry

    Το ProAc Tablette -10 Signature ειναι ενα ηχειο βασεως / ραφιου, 2 δρομων, με woofer 5 ιντσων και tweeter 1 ιντσας. Αντισταση 10Ωμ, ευαισθησια 86db/w/m. Στην τιμη δεν περιλαμβανονται βασεις.
    PROAC Tablette 10 Signature Ebony
    2.140,00 €
  7. PROAC STUDIO SM100 black ash

    Το ProAc studio 100 παράχθηκε για περισσότερα από 20 χρόνια μέχρι το 2013. Κατασκευάστηκε τόσο για οικιακή χρήση όσο και για στούντιο. Το στούντιο 100 έγινε γρήγορα ένα από τα αγαπημένα στα στούντιο που χρησιμοποιούνταν ως μόνιτορ! Το SM100 διαθέτει νέο μεγάφωνο χαμηλών και υψηλών συχνοτήτων όπως και ανασχεδιασμένο κροσόβερ.
    PROAC STUDIO SM100 black ash
    2.890,00 €
  8. PROAC RESPONSE DB THREE BLACK ASH

    Τα μικρά μεγάφωνα υψηλής ποιότητας έχουν γίνει πολύ δημοφιλή, έχουν μικρότερη οπτική εικόνα ενώ παράγουν κάποια αξιοσέβαστη ποιότητα ήχου. Το νέο DB3 έχει παρόμοιο μέγεθος με το response DB1. Υπάρχουν διαρθρωτικές και οπτικές διαφορές στο Response DB3, αλλά και ένας νέος μπάσο οδηγός και crossover που έχουν επιλεγεί για την εξαιρετική τους απόδοση με μια πιο προσιτή τιμή.
    RESPONSE DB THREE
    2.400,00 €
  9. PROAC RESPONSE DB ONE walnut

    Τα μικρά ηχεία τύπου μίνι μόνιτορ έχουν γίνει πολύ δημοφιλή για όσους επιθυμούν έναν υψηλής ποιότητας ήχο με ελάχιστο οπτικό εφέ. Το DB1 είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο.
    RESPONSE DB ONE
    3.100,00 €
  10. PROAC RESPONSE D TWO cherry

    Νέο ηχείο βάσης 2 δρόμων!
    PROAC RESPONSE D TWO cherry
    3.600,00 €
  11. Polk audio S15 e black

    Απολαύστε πλούσιο, καθαρό ήχο πλήρους εμβέλειας για κινηματογραφικές ταινίες, τηλεόραση και μουσική με τη νέα σχεδίαση ακουστικής συστοιχίας της Dynamic Balance της Polk (1) 1 "υψηλής ανάλυσης Terylene tweeter για κρυστάλλινη απόκριση υψηλής συχνότητας που αναπαράγει τέλεια τα τελευταία αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης (1) 6,5 "κώνοι από πολυπροπυλένιο ενισχυμένοι, χαμηλής παραμόρφωσης για καθαρό, καθαρό μπάσο, καλύτερη γραμμικότητα και αυξημένο δυναμικό μεσαίο εύρος Αποκλειστική θύρα Power Polk για μεγαλύτερα, πιο επιθετικά μπάσα
    SIGS15EBK
    349,00 €
  12. Polk audio S 10e BLACK

    Απολαύστε πλούσιο, καθαρό ήχο πλήρους εμβέλειας για κινηματογραφικές ταινίες, τηλεόραση και μουσική με τη νέα σχεδίαση ακουστικής συστοιχίας της Dynamic Balance της Polk Χρησιμοποιήστε το ως οπίσθιο ή πλευρικό ηχείο σε όλες τις διαμορφώσεις οικιακού κινηματογράφου 5.x, 7.x ή 9.x (1) 1 "υψηλής ανάλυσης Terylene tweeter για κρυστάλλινη απόκριση υψηλής συχνότητας που αναπαράγει τέλεια τα τελευταία αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης (1) 4 "κώνοι πολυπροπυλενίου ενισχυμένοι, χαμηλής παραμόρφωσης για καθαρό, καθαρό μπάσο, καλύτερη γραμμικότητα και αυξημένη δυναμική μεσαία εμβέλεια
    SIGS10EBK
    249,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 73-84 από 444