Ολοκληρωμένοι

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 37-48 από 81

  1. Dynavox VT-80 MK BLACK

    Ο Dynavox VT-80 MK είναι η εκτεταμένη έκδοση του εξαιρετικά επιτυχημένου Dynavox VT-80. Εκτός από τις μικρές οπτικές αλλαγές που οφείλονται σε νέα, πιό ελκυστικά κουμπιά ελέγχου, τώρα διαθέτει επίσης ένα δέκτη FM και μια νέα οθόνη lcd.

    207678 bl
    215,00 €
  2. Dynavox VT-80 MK silver

    Ο Dynavox VT-80 MK είναι η εκτεταμένη έκδοση του εξαιρετικά επιτυχημένου Dynavox VT-80. Εκτός από τις μικρές οπτικές αλλαγές που οφείλονται σε νέα, πιό ελκυστικά κουμπιά ελέγχου, τώρα διαθέτει επίσης ένα δέκτη FM και μια νέα οθόνη lcd.

    207679 sil
    215,00 €
  3. Primare I25 titanium

    Ολοκληρωμένος ενισχυτής τάξης D με τεχνολογία "UFPD all-analog Class-D".
    10056T23
    2.899,00 €
  4. Primare I25 titanium + dac module

    Ολοκληρωμένος ενισχυτής τάξης D με τεχνολογία "UFPD all-analog Class-D". Έρχεται με ενσωματωμένο το dac module

    AMP-I25DT
    3.449,00 €
  5. Primare I25 black + dac module

    Ολοκληρωμένος ενισχυτής τάξης D με τεχνολογία "UFPD all-analog Class-D". Έρχεται με ενσωματωμένο το dac module

    AMP-I25DB
    3.449,00 €
  6. CYRUS 8₂ DAC

    Ο 82DAC είναι ο ενισχυτής με την υψηλότερη απόδοση. Με ένα πλήρες σύνολο ψηφιακών και αναλογικών εισόδων, μπορείτε να συνδέσετε σχεδόν οποιαδήποτε πηγή και έξοδο απευθείας στα ηχεία σας. Ο ισχυρός ενισχυτής έχει μια εντυπωσιακό «έλεγχο» ακόμη και σε μεγάλα ηχεία. Μέσω προσεκτικά συντονισμένων εξαρτημάτων και της μοναδικής μας διάταξης κυκλώματος, το 82DAC παρέχει ένα καθαρό «παράθυρο» στις ηχογραφήσεις, αποκαλύπτοντας επίπεδα λεπτομέρειας και πολυπλοκότητας στη μουσική που απλά δεν μπορούν να επιτύχουν οι μικρότεροι ενισχυτές. Το 82DAC διατίθεται στάνταρ ή σε έκδοση QXR
    CYRUS 8₂ DAC
    2.355,00 €
  7. CYRUS 8₂ DAC QRX

    Ο 82DAC είναι ο ενισχυτής με την υψηλότερη απόδοση. Με ένα πλήρες σύνολο ψηφιακών και αναλογικών εισόδων, μπορείτε να συνδέσετε σχεδόν οποιαδήποτε πηγή και έξοδο απευθείας στα ηχεία σας. Ο ισχυρός ενισχυτής έχει μια εντυπωσιακό «έλεγχο» ακόμη και σε μεγάλα ηχεία. Μέσω προσεκτικά συντονισμένων εξαρτημάτων και της μοναδικής μας διάταξης κυκλώματος, το 82DAC παρέχει ένα καθαρό «παράθυρο» στις ηχογραφήσεις, αποκαλύπτοντας επίπεδα λεπτομέρειας και πολυπλοκότητας στη μουσική που απλά δεν μπορούν να επιτύχουν οι μικρότεροι ενισχυτές. Το 82DAC διατίθεται στάνταρ ή σε έκδοση QXR. Έκδοση QXR Το 82DAC QXR είναι ένα τυπικό 82DAC με προεγκατεστημένη τη νέα ψηφιακή κάρτα QXR. Αυτή η νέα κάρτα βελτιώνει την ποιότητα του ήχου σε όλες τις ψηφιακές εισόδους, αυξάνοντας την πιθανή ανάλυση εισόδου στα 32bit / 768k (DSD 512) μέσω της σύνδεσης USB. Χρησιμοποιώντας ένα νέο DAC που βασίζεται στο ESS, έχουμε εισαγάγει επίσης μια νέα διαδικασία «επανασύνδεσης» σε όλες τις ψηφιακές εισόδους, για να μειώσουμε το jitter και να μειώσουμε το δάπεδο θορύβου, καθώς και να επιτρέψουμε μια πολύ πιο ρηχή κλίση φίλτρου από ποτέ, εξαλείφοντας ουσιαστικά τις παρεμβολές φάσης στην ακουστική ζώνη (μια προσέγγιση που ήταν προηγουμένως δυνατή με θορυβώδεις λύσεις FPGA DAC). "Η έκδοση QXR, το 8.2 DAC ακούγεται καθαρό, δυναμικό και μουσικό, προσφέροντας ισχύ και έλεγχο που του επιτρέπει να οδηγεί ακόμη και απαιτητικούς μετατροπείς ήχου και να παρέχει πλούσιες ένταση χωρίς να χάνει την ευελιξία και τη διαφάνεια του."
    CYRUS 8₂ DAC QRX
    2.540,00 €
  8. Dynavox TV-50

    Ο ψηφιακός συμπαγής ενισχυτής TV-50 Dynavox προσφέρει την τέλεια λύση για την ακουστική αύξηση της τηλεοπτικής εμπειρίας σας στο επόμενο επίπεδο. Είτε παρακολουθείτε ταινίες, παιχνίδια είτε απλά παίζετε μουσική. Ο ψηφιακός ενισχυτής TV-50 μεταφέρει τα ηχητικά σήματα εισόδου δυνατά, καθαρά και ενισχυμένα με 2 x 50 watt (RMS / 4 ohms) στα μεγάφωνα σας. Εκτός από τις οπτικές και ομοαξονικές εισόδους που χρησιμοποιούνται συνήθως για εφαρμογές τηλεόρασης, ο εξοπλισμός προσφέρει επίσης 2 στερεοφωνικές εισόδους , επιπλέον έξοδο subwoofer και σύνδεση 6,3 mm στο μπροστινό μέρος για τα στερεοφωνικά ακουστικά σας. Έτσι, το TV-50 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συμβατικός ενισχυτής hi-fi. Για να μπορείτε να χειρίζεστε τον ενισχυτή άνετα από τον καναπέ, περιλαμβάνεται ένα τηλεχειριστήριο με βασικές λειτουργίες στο πεδίο παράδοσης. Η λήψη σημάτων Bt ολοκληρώνει το πακέτο και επιτρέπει επίσης τη μεταφορά δεδομένων σε νέα μέσα (κινητά τηλέφωνα, tablet κ.λπ.). Ο κομψός και απλός σχεδιασμός φωλιάζει κομψά σε κάθε σαλόνι. Λόγω των μικρών διαστάσεων,  βρίσκει τη θέση του κάτω από την τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

    207640
    199,00 €
  9. Dynavox VT-60

    Με το VT-60, το Dynavox φέρνει έναν στερεοφωνικό ενισχυτή στο τυπικό πλάτος των 43 cm και πάλι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Το VT-60 εντυπωσιάζει με τον απλό, κομψό και διαχρονικό σχεδιασμό του και φυσικά επίσης λάμπει με εσωτερικές τιμές. Με την εξαιρετική ανάλυση και τα ελεγχόμενα, καθαρά μπάσα, το VT-60 χτίζει μια μεγάλη σκηνή χωρίς να τοποθετεί φωνές στο παρασκήνιο. Εκτός από τέσσερις στερεοφωνικές εισόδους cinch στο πίσω μέρος της συσκευής, έχει επίσης μια άλλη στερεοφωνική είσοδο στο μπροστινό μέρος, όπου μια συσκευή (smartphone, tablet ή π.χ. MP3 player) μπορεί να συνδεθεί σε υποδοχή 3,5 mm. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει επίσης στερεοφωνική έξοδο RCA Rec-Out για τη σύνδεση μιας συσκευής εγγραφής. Τα χειριστήρια μπάσων, πρίμων και ισορροπίας βρίσκονται στο μπροστινό μέρος για έλεγχο τόνου.
    207558
    369,00 €
  10. Naim uniti atom hdmi

    Uniti Atom Συμπαγές πολυλειτουργικό μηχάνημα all-in-one Το Uniti Atom είναι ένα όμορφο, συμπαγές μουσικό player πολλαπλών πηγών, που θα σας αποπλανήσει με την καταπληκτική ποιότητα ήχου και το εξαιρετικό χαρακτηριστικό του. Ο ενσωματωμένος ενισχυτής 40 watt και οι δυνατότητες ροής μουσικής υψηλής ανάλυσης θα γεμίσουν το σπίτι σας με εκπληκτικό ήχο υψηλής πιστότητας. Το Uniti Atom είναι τέλειο ως κορυφαίο σύστημα υψηλής τεχνολογίας ή ακόμα και για χρήση στην κουζίνα ή στη μελέτη. Απλά προσθέστε ηχεία. Το Naim App για iOS και Android συνδυάζει όλες τις μουσικές σας πηγές σε ένα μέρος, κάνοντας το Uniti Atom ακόμα πιο ελκυστικό.

    APA2019-01978
    3.390,00 €
  11. Arcam solo uno

    Το Solo Uno προσφέρει απόλυτη απλότητα στον πολύπλοκο κόσμο της ροής ήχου, παρέχοντας ένα συμπαγές, κομψό και κομψό streamer με έναν ενσωματωμένο ενισχυτή. Με την κορυφαία ποιότητα ήχου Arcam, το αβίαστο σύστημα απαιτεί μόνο δύο ηχεία, το Solo Uno και μια κινητή συσκευή που χρησιμοποιούν την εφαρμογή εγγενών μουσικών επιλογής μέσω Apple AirPlay2, Roon Ready, UPnP ή Google Chromecast. Επιπλέον, το Solo Uno μπορεί να ενημερωθεί αυτόματα "over the air" για να παρέχει βελτιωμένες μελλοντικές δυνατότητες ροής και χρόνια απόλαυσης.
    Arcam solo uno
    790,00 €
  12. Asr Emitter 1 Basic RC + HV63 Elkos

    Ολοκληρωμένος ενισχυτής με ξεχωριστή τροφοδοσία!
    Asr Emitter 1 Basic RC + HV63 Elkos
    8.779,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 37-48 από 81