Project Audio

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 61-66 από 66

Σελίδα
  1. Project absorb it silver

    Πόδια απόσβεσης υψηλών σημείων Αποτρέπει αποτελεσματικά τη μετάδοση ανεπιθύμητων κραδασμών!

    504 38736 sil
    199,00 €
  2. PROJECT VC-E

    Ανεξάρτητα από το μέγεθος και την τιμή του, το VC-E προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως:Η επιφάνεια αλουμινίου του VC-E μπορεί να αντέξει υπερβολική διαρροή υγρών χωρίς να κινδυνεύει με φθορά το πλαίσιο.Το VC-E είναι εξαιρετικά ισχυρό και καθαρίζει του δίσκους μας σε μόλις μία ή δύο περιστροφές. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με μία περιστροφή προς τα εμπρός ακολουθούμενη από μία προς τα πίσω.Γυρίζει το δίσκο εξαιρετικά γρήγορα, μόνο 2 δευτερόλεπτα η κάθε περιστροφή, που είναι περίπου 3 φορές πιο γρήγορα από τα συγκρίσιμα μηχανήματα καθαρισμού. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ ταχύτερη και πιο αποτελεσματική διαδικασία καθαρισμού.

    Ένας σφιγκτήρας σφραγίζει την ετικέτα από το υγρό καθαρισμού και έτσι αποφεύγει τη ζημιά στην ετικέτα.Ο στιβαρός μεταλλικός βραχίονας είναι εύχρηστος, μηχανικά σταθερός και εστιάζει όλη την ισχύ αναρρόφησης απευθείας στην επιφάνεια του δίσκου.Το φιλικό προς το περιβάλλον και μη αλκοολούχο συμπύκνωμα καθαρισμού βινυλίου, Wash-IT, προσφέρει πολύ καλά αποτελέσματα καθαρισμού και μειώνει τη στατική φόρτιση, επομένως η φθορά ρεκόρ και η φθορά της κεφαλής μειώνονται σημαντικά.

    Εάν ψάχνετε για ένα μικρών διαστάσεων και οικονομικό πλυντήριο δίκων βινυλίου, το VC-E είναι σίγουρα η επιλογή σας.

    978 21799
    475,00 €
  3. Project Design Box

    Stylish frame system for components from Pro-Ject Box Design range
    RACK-PRO-001
    40,00 €
    Εξαντλημένο
  4. Project Acryl it

    Acryl plate for Debut/Xpression Αναβαθμίστε το πικάπ σας Debut ή 1Xpression στα πρότυπα "Esprit". Το ακρυλικό είναι κατασκευασμένο από ακρυλικό με σατινισμένη επιφάνεια και φέρνει έναν πιο υγρό ήχο που δεν αφήνει χώρο για συντονισμούς.
    076 85855
    139,00 €
  5. Project Accu Box S2

    Accu Box S2 - καλύτερο ήχο αναλογικό ! Το Accu Box S2 είναι μια καθαρή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ειδικά για τα προϊόντα phono. Έχει μια απίστευτη συνέργεια με όλα τα Phono Box και τα περιστρεφόμενα πικάπ (συνδέστε το 18V / 15V 2.5-2.1mm που απαιτείται). Χρησιμοποιώντας το Accu Box S2 σε οποιοδήποτε από τα συνιστώμενα προϊόντα μας, έχει ως αποτέλεσμα έναν πιο ομοιογενή και ευρύχωρο ήχο με καλύτερο διαχωρισμό και απεικόνιση. Επιπλέον, το Accu Box S2 προσφέρει επίσης έξοδο USB 5V για άλλα προϊόντα, όπως τα DAC.
    823 80164 sil
    329,00 €
  6. project cork & rubber it 3mm

    Ματ από φελλό κ λάστιχο 3mm για όλα τα πλατό.
    823 89068
    75,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 61-66 από 66

Σελίδα