Project Audio

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 37-48 από 66

  1. Project Cork it

    Ματ φελλού! Μία πολύ οικονομική αναβάθμιση του ήχου του πικάπ.
    076 82410
    32,00 €
  2. PROJECT LUBE IT

    Ειδικό λάδι για το πηγάδι του πικάπ. Βελτιώνει την απόδοση και μειώνει την φθορά και τις τριβές.

    076 83974
    25,00 €
  3. project ground it deluxe III + magnetic feet

    Βάση ειδικά κατασκευασμένη για τα πικάπ XTENSION 9, 10, 12, SIGNATURE 10, RPM 9 CARBON

    358 20839
    829,00 €
  4. project ground it deluxe E

    Το Ground it E είναι μια σταθερή και ρυθμιζόμενη στο ύψος πλατφόρμα για πικάπ, που θα μειώσει σημαντικά τις αρνητικές επιπτώσεις των πιθανών δονήσεων επιφάνειας. Η χρήση του Ground it E είναι πολύ απλή: Μην τοποθετείτε το πικάπ σας απευθείας σε επιφάνειες όπως έπιπλα ή ράφια που μπορεί να είναι ευαίσθητα στους κραδασμούς, αλλά τοποθετήστε το ground it E. Όλες οι βάσεις του Ground θα βελτιώσουν την ηχητική απόδοση, έτσι θα είναι δυνατή μια ευχάριστη, φυσική αναπαραγωγή μουσικής βινυλίου. Η ποιότητα αναπαραγωγής ενός πικάπ που τοποθετείται στο Ground it E θα ωφεληθεί λόγω της βελτιωμένης δυναμικής και του συνεκτικού χρονισμού. Η ηχητική ατμόσφαιρα του χώρου ηχογράφησης θα ακούγεται πολύ πιο καθαρή και περίγραμμα, οπότε η αναπαραγωγή μουσικής φαίνεται να είναι πιο ρεαλιστική, αυθεντική και εκφραστική.

    716 52258
    169,00 €
  5. Project VC-S2 ALU

    Μηχανή καθαρισμού δίσκων για δίσκους βινυλίου & 78rpm τύπου shellac Το VC-S2 ALU μεταφέρει τον καθαρισμό σε νέα επίπεδα. Υπάρχουν χαρακτηριστικά που είναι καινούργια για μηχανήματα καθαρισμού δίσκων σε αυτή την κατηγορία τιμής. Η επιφάνεια αλουμινίου του VC-S2 ALU είναι ικανή να αντέξει την υπερβολική διαρροή υγρών χωρίς να διακυβεύεται το πλαίσιο. Το VC-S2 ALU είναι εξαιρετικά ισχυρό και καθαρίζει τους δίσους σε μόλις μία ή δύο περιστροφές. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με μία περιστροφή προς τα εμπρός και μία προς τα πίσω. Γυρίζει εξαιρετικά γρήγορα μέσα σε 2 δευτερόλεπτα ανά περιστροφή, που είναι περίπου 3 φορές πιο γρήγορα από τα συγκρίσιμα μηχανήματα καθαρισμού. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ ταχύτερη και πιο αποτελεσματική διαδικασία καθαρισμού. Ο βελτιωμένος κινητήρας θα διαρκέσει για μεγάλη και παρατεταμένη διάρκεια ζωής. Ένας νέος σφιγκτήρας αλουμινίου σφραγίζει την ετικέτα από το υγρό καθαρισμού και αποφεύγει τη ζημιά στην ετικέτα. Ο στιβαρός μεταλλικός βραχίονας είναι εύχρηστος, μηχανικά σταθερός και εστιάζει όλη την ισχύ αναρρόφησης απευθείας στην επιφάνεια του δίσκου. Ένα μεγάλο εσωτερικό δοχείο (2,5 λίτρα) συλλέγει χρησιμοποιημένο υγρό και είναι εύκολο να αδειάσει εύκολα. Όταν χρησιμοποιείτε διάλυμα καθαρισμού Wash-IT, το υγρό θα εξατμιστεί επίσης στο δοχείο, πράγμα που σημαίνει ότι το δοχείο σχεδόν ποτέ δεν θα πρέπει να αδειάσει ακόμη και μετά τον καθαρισμό χιλιάδων δίσκων. Δείχνει ικανότητα πλήρωσης και δεν εγγυάται διαρροή χρησιμοποιημένου υγρού καθαρισμού. Το φιλικό προς το περιβάλλον και μη αλκοολούχο συμπύκνωμα καθαρισμού βινυλίου, Wash-IT, προσφέρει πολύ καλά αποτελέσματα καθαρισμού και μειώνει τη στατική φόρτιση, οπότε η φθορά της βελόνας μειώνονται σημαντικά. Το περίβλημα αλουμινίου του VC-S2 ALU αποτελεί παράδειγμα της υψηλής ποιότητας κατασκευής και καθιστά το νέο σας δίσκο καθαρότερο μια μακροχρόνια επένδυση. Το αυξημένο μέγεθος επιτρέπει πιο αθόρυβη λειτουργία και βελτιωμένο χειρισμό των εγγραφών και των διαδικασιών καθαρισμού υγρού. Με πολλά πρακτικά χαρακτηριστικά και εξαιρετική μηχανική λειτουργία, το VC-S2 ALU συνδυάζει αποτελεσματικά τη βιομηχανική σχεδίαση με μια εύκολη λύση για εξαιρετικό ήχο από τα βινύλια σας

    978 21355
    599,00 €
  6. Project absorb it black

    Πόδια απόσβεσης υψηλών σημείων Αποτρέπει αποτελεσματικά τη μετάδοση ανεπιθύμητων κραδασμών!

    504 38729 bl
    199,00 €
  7. Project absorb it silver

    Πόδια απόσβεσης υψηλών σημείων Αποτρέπει αποτελεσματικά τη μετάδοση ανεπιθύμητων κραδασμών!

    504 38736 sil
    199,00 €
  8. PROJECT VC-E

    Ανεξάρτητα από το μέγεθος και την τιμή του, το VC-E προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως:Η επιφάνεια αλουμινίου του VC-E μπορεί να αντέξει υπερβολική διαρροή υγρών χωρίς να κινδυνεύει με φθορά το πλαίσιο.Το VC-E είναι εξαιρετικά ισχυρό και καθαρίζει του δίσκους μας σε μόλις μία ή δύο περιστροφές. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με μία περιστροφή προς τα εμπρός ακολουθούμενη από μία προς τα πίσω.Γυρίζει το δίσκο εξαιρετικά γρήγορα, μόνο 2 δευτερόλεπτα η κάθε περιστροφή, που είναι περίπου 3 φορές πιο γρήγορα από τα συγκρίσιμα μηχανήματα καθαρισμού. Το αποτέλεσμα είναι μια πολύ ταχύτερη και πιο αποτελεσματική διαδικασία καθαρισμού.

    Ένας σφιγκτήρας σφραγίζει την ετικέτα από το υγρό καθαρισμού και έτσι αποφεύγει τη ζημιά στην ετικέτα.Ο στιβαρός μεταλλικός βραχίονας είναι εύχρηστος, μηχανικά σταθερός και εστιάζει όλη την ισχύ αναρρόφησης απευθείας στην επιφάνεια του δίσκου.Το φιλικό προς το περιβάλλον και μη αλκοολούχο συμπύκνωμα καθαρισμού βινυλίου, Wash-IT, προσφέρει πολύ καλά αποτελέσματα καθαρισμού και μειώνει τη στατική φόρτιση, επομένως η φθορά ρεκόρ και η φθορά της κεφαλής μειώνονται σημαντικά.

    Εάν ψάχνετε για ένα μικρών διαστάσεων και οικονομικό πλυντήριο δίκων βινυλίου, το VC-E είναι σίγουρα η επιλογή σας.

    978 21799
    475,00 €
  9. Project acryl it E

    Acryl plate for Elemental • Suitable for Elemental and Essential turntables • Substitutes MDF platter • Inert material avoids resonances • Dent for label implemented • Ideal for use with Clamp it • Audiophile sound tuning • Optical upvaluation
    50439603
    139,00 €
  10. Project ground it carbon

    Αντικραδασμική βάση ειδικά κατασκευασμένη από ανθρακόνημα για τοποθέτηση πικάπ! Διαθέτει μαγνητικά πόδια έτσι ώστε να υπάρχει μέγιστη απομόνωση κραδασμών!
    651 89975
    1.349,00 €
  11. Project The Q-UP

    Automatic tonearm lifter for manual turntables Extends the life of your stylus and adds convenience to your manual turntable! The Q UP is a high precision device that safely lifts your tonearm at the end of the record. The Q UP can be installed in minutes, without tools, and is designed to fit on most manual turntables. Based upon a trigger and lift design, now reborn and modernized to work with either classic or contemporary turntable / tonearm combinations. The Q UP can be configured for a variety of tonearm heights, thicknesses and shapes. The Q UP only interacts with the tonearm at the end of record and does NOT adversely effect the tonal quality of your system in any way. No need to worry about falling asleep with your record playing or forgetting it is playing if you get distracted.
    504 38439
    75,00 €
  12. Project vc-s vinyl cleaner

    Ημιαυτόματο πλυντήριο δίσκων βινυλίου! Πολύ δυνατό μοτέρ/αντλία, που μόλις σε 2-3 περιστροφές έχει τραβήξει πλήρως το υγρό από την επιφάνεια του δίσκου, αφήνωντάς τον εντελώς στεγνό και καθαρό!
    651 89791
    529,00 €
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 37-48 από 66