0
Καλάθι
0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών

Denon PMA-60

Denon PMA-60

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

SKU: Denon PMA-60

PMA-60

Denon Design Series Ψηφιακός Ολοκληρωμένος Ενισχυτής. Πραγματικό Hi-Fi για τους Σημερινούς Τρόπους Ζωής.
Availability: Κατόπιν παραγγελίας

595,00 € 588,00 €

1% Off

Εως 6 Δόσεις

Περιγραφή Προϊόντος

  Λεπτομέρειες

  Προερχόμενος πάνω από 100 χρόνια αναπαραγωγής ακριβούς ήχου

  Για πάνω από ένα αιώνα, ασχοληθήκαμε σοβαρά με τον σχεδιασμό του τέλειου ήχου. Για το λόγο αυτό, τα τελευταία χρόνια, αποκαλούμε τα Hi-Fi προϊόντα μας "precision audio components". Από τότε, η προσέγγισή μας δεν έχει αλλάξει: τα πάντα έχουν να κάνουν με την απόδοση. Έχοντας αυτό κατά νου, αποφασίσαμε ότι, μολονότι τα τελευταία μας προϊόντα πρέπει να είναι μικρών διαστάσεων και με εξαιρετικά κομψό στιλ, πρέπει να είναι συσκευές πραγματικά υψηλής πιστότητας. Με άλλα λόγια, πρέπει να είναι πλήρως Denon. Παρουσιάζοντας την Denon Design Series: Πραγματικό Hi-Fi για τους Σημερινούς Τρόπους Ζωής.

  • Τάξης-D ισχύς με νέας γενιάς τεχνολογία DDFA ενισχυτή
  • Πλήρως ψηφιακή επεξεργασία
  • "Advanced AL32 Processing Plus" φέρνει τον high-resolution ήχο πιο κοντά στην αυθεντική εγγραφή
  • DSD 11.2 MHz & PCM 384 kHz / 32 bit συμβατός USB-DAC
  • Ψηφιακός απομονωτής αποκόπτει PC θόρυβο
  • Προηγμένη master clock σχεδίαση
  • Υψηλής-ποιότητας ενισχυτής ακουστικών
  • Bluetooth συμβατότητα (aptX™ Low Latency / AAC / SBC, NFC συμβατότητα)
  • Εξαιρετικά φινιρισμένα αλουμινένια πάνελ

   
   

  Ψηφιακός Ολοκληρωμένος Stereo Ενισχυτής

  Ο ενισχυτής PMA-60 παρέχει πραγματικό ήχο Denon, με εξαιρετική απόδοση παρά το μικρό του μέγεθος. Κι όλα αυτά με χρήση της τεχνολογίας Denon, αναπτυγμένης επί σειρά ετών, όπως την Advanced AL32 audio processing που χρησιμοποιείται για μετατροπή των ψηφιακών δεδομένων σε όμορφη μουσική. Με αναλογική και ψηφιακή συνδεσιμότητα, όπως Bluetooth®, το audio streaming από τον υπολογιστή σας ή την φορητή σας συσκευή είναι παιχνίδι. Κι αν ενδιαφέρεστε για υψηλής-ανάλυσης ήχο, ο ενισχυτής αυτός θα είναι η τέλεια επιλογή σας λόγω της εισόδου του USB-B. Με την εξοδό του στα 50W ανά κανάλι, καθίσταται κατάλληλος για μία ευρεία γκάμα τύπων ηχείων. Ο κομψός του σχεδιασμός του επιτρέπει να ταιριάζει σε περιορισμένους χώρους, ενώ μπορείτε ακόμα να τοποθετήσετε τον PMA-60 κάθετα, κι ο προσανατολισμός της OLED οθόνης θα ρυθμιστεί ανάλογα.

   
   

  Πλήρως ψηφιακή επεξεργασία

  Καθώς ο DDFA είναι ένας τύπου ψηφιακής εισόδου Τάξης-D ενισχυτής, κατά την αναπαραγωγή ψηφιακής πηγής, η επεξεργασία παρεμβολής με "Advanced AL32 PP" τεχνολογία, η ρύθμιση έντασης ήχου, η ενίσχυση και η διαχείριση ανάδρασης, όλα αυτά αναλαμβάνονται από το ψηφιακό πεδίο. Το γεγονός αυτό καθιστά δυνατή την εξάλειψη της επιρροής εξωτερικού θορύβου, που μπορεί να αποτελεί πρόβλημα στους αναλογικούς ενισχυτές. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ευρύ ηχητικό πεδίο με άριστη διαφάνεια και ανάλυση.
  * Η Advanced AL32 Processing Plus είναι συμβατή μόνο με σήματα PCM

  Ειδικές Hi-Fi συσκευές από την high-end "Σειρά NE" της Denon

  Ενσωματώσαμε έναν αριθμό ηλεκτρολυτικών πυκνωτών ήχου, αντιστάσεων, πυκνωτών φιλμ, που επίσης χρησιμοποιούνται στη "Σειρά NE", μία νέα γενιά των φημισμένων Hi-Fi συσκευών της Denon. Αυτά τα άριστα εξαρτήματα επελέγησαν από τον επί κεφαλής μας μηχανικό ήχου, μόνο μετά από επαναλαμβανόμενες ακροάσεις. Για περαιτέρω εκλέπτυνση της ποιότητας του ήχου, εισάγαμε εξατομικευμένα εξαρτήματα, αναπτυγμένα από κοινού με κατασκευαστές ηλεκτρολυτικών πυκνωτών.

  Ισχυρός και λεπτομερειακός ήχος

  Το προηγμένο τμήμα ενίσχυσης διαθέτει Qualcomm DDFA® τεχνολογία για συναρπαστικό ήχο από μία κόμπακτ συσκευή. Η βαθμίδα εξόδου διαθέτει διακριτή κατασκευή, η οποία έχει να επιδείξει υψηλότερο Λόγο Σήματος-προς-Θόρυβο και μικρότερη παραμόρφωση σε σύγκριση με τους συμβατικούς ενισχυτές Τάξης-D. Αυτό το προηγμένο σύστημα ενισχυτή αποδίδει ανώτερη πιστότητα ήχου μαζί με την υψηλής απόδοσης ενίσχυση των 50W στα 4 ohms. Οι κορυφαίας ποιότητας πολλαπλών-τρόπων ακροδέκτες ηχείων επιτρέπουν τη σύνδεση καλωδίων ηχείων με γυμνούς αγωγούς, καρφί και μπανάνες.

   
   

  Master clock σχεδίαση

  Η Advanced AL32 Adopt master clock σχεδίαση που χειρίζεται FPGA και USB digital audio interface με master clock, παρεχόμενο από εξαιρετικά-χαμηλής παραμόρφωσης ρολόι τοποθετημένο κοντά στο FPGA που πραγματοποιεί επεξεργασία, όπως Processing Plus. Συγχρονίζοντας με ακρίβεια κάθε ψηφιακό κύκλωμα με υψηλής-ποιότητας master clock, υλοποιείται υψηλής-ποιότητας αναπαραγωγή με μειωμένη παραμόρφωση. Επιπρόσθετα, τα δύο συστήματα ρολογιών του συστήματος 44.1 kHz και του συστήματος 48 kHz εναλλάσσονται ανάλογα με το ρυθμό δειγματοληψίας του σήματος εισόδου, και τροδοφοτείται το ρολόι της βέλτιστης συχνότητας. Εξαλείφοντας την παραμόρφωση χάρις σε μη-ολοκληρώσιμο πολλαπλασιασμό, καταστέλλουμε διακύμανση της κυματομορφής κατά την κατεύθυνση του άξονα του χρόνου και υλοποιείται ιδανική επεξεργασία σήματος.

  Ακριβής ψηφιακή ρύθμιση έντασης ήχου

  Η ένταση του ήχου μπορεί με ακρίβεια να ρυθμιστεί σε βήματα του 1dB. Καθώς η επεξεργασία αναλαμβάνεται πλήρως από το ψηφιακό πεδίο, είναι δυνατή η πλήρης εξάλειψη σφαλμάτων αλληλεπίδρασης μεταξύ των διαφόρων κυκλωμάτων, που προκαλούν διαφορά στην ένταση του ήχου μεταξύ του αριστερού και του δεξιού καναλιού.

  Μοναδική Denon Audio Processing

  FΓια την απόλυτη πιστότητα με τα αγαπημένα σας ψηφιακά ηχητικά κομμάτια, ο PMA-60 διαθέτει το Advanced AL32 digital audio processing system της Denon. Απαντόμενη στα κορυφαία disc players και ψηφιακές συσκευές ήχου της Denon, η Advanced AL32 processing αναβαθμίζει, φιλτράρει ψηφιακά και μειώνει τον λόγο σήματος-προς-θόρυβο των χαμηλότερων bits δεδομένων σε πλήρη 32-bits, παρέχοντας εκπληκτική δυναμική περιοχή και σημαντικά καλύτερη χαμηλής-στάθμης ανάλυση. Τα ψηφιακά σας ηχητικά κομμάτια δεν έχουν ποτέ ακουστεί καλύτερα.

   
   

  Συμβατότητα 192kHz/24-bit ψηφιακής εισόδου

  Ο PMA-60 έχει δύο οπτικές ψηφιακές εισόδους και μία ομοαξονική ψηφιακή είσοδο, στις οποίες μπορεί να συνδεθεί ψηφιακός εξοπλισμός, όπως TVs και CD players. Οι είσοδοι αυτές είναι συμβατές με high resolution ηχητικές πηγές μέχρι το πολύ 192kHz/24-bit.

  Υψηλής-Ανάλυσης Ήχος μέσω του Υπολογιστή σας

  Μέσω της εισόδου USB-B στο πίσω πάνελ, μπορείτε να συνδέσετε τον Mac ή το PC σας στον PMA-60 και να απολαύσετε υψηλής-ανάλυσης ηχητικά κομμάτια. Ο PMA-60 μπορεί να αναπαράγει υψηλής-ανάλυσης PCM αρχεία μέχρι 32-bits/384-kHz μαζί με υψηλής-ανάλυσης DSD 2.8 MHz, 5.6 MHz κι ακόμα 11.2 MHz αρχεία (το DSD είναι το προηγμένο σύστημα κωδικοποίησης ψηφιακού ήχου των SACD). Περιλαμβάνεται ένα καλώδιο USB-A σε USB-B. Για εξάλειψη του επαγόμενου ψηφιακού θορύβου μέσω της εισόδου USB, ο PMA-60 διαθέτει ένα αποκλειστικό τμήμα απομόνωσης θορύβου πριν από το τμήμα ψηφιακής ενίσχυσης και D/A conversion που αποτρέπει την υποβάθμιση της ηχητικής πιστότητας.


  Bluetooth με NFC και aptX Low Latency

  Κάντε streaming των αγαπημένων σας ηχητικών κομματιών από τις φορητές σας συσκευές μέσω της Bluetooth συνδεσιμότητας του PMA-60, που διαθέτει ταχεία και εύκολη ζευγοποίηση μέσω του πλήκτρου Bluetooth στο μπροστινό πάνελ. Για ακόμα ταχύτερη ζευγοποίηση, ο PMA-60 διαθέτει NFC (Near Field Communication). Απλά ενεργοποιήστε την NFC Bluetooth συσκευή σας και τοποθετήστε τη δίπλα από το σύμβολο N στον PMA-60 (που βρίσκεται στο πλαϊνό πάνελ), και ζευγοποιείται άμεσα χωρίς την ανάγκη για χειροκίνητη εισαγωγή κωδικού πρόσβασης. Για αναπαραγωγή ήχου ποιότητας-CD, ο PMA-60 διαθέτει την τελευταίας γενιάς Qualcomm aptX Low Latency αποκωδικοποίηση, που παρέχει ιδανικό χρονικό συγχρονισμό κατά την αναπαραγωγή ήχου από πηγές video, χωρίς θέματα συγχρονισμού εικόνας-ήχου.


   
   

  Υψηλής ποιότητας έξοδος ακουστικών

  Για κορυφαία πιστότητα ήχου, ο PMA-60 είναι εξοπλισμένος με αποκλειστικό κύκλωμα ενισχυτή ακουστικών, που διαθέτει έναν υψηλής ταχύτητας, εξαιρετικά χαμηλής παραμόρφωσης, ευρυζωνικό τελεστικό ενισχυτή, που συνδυάζεται με μία πλήρως διακριτή βαθμίδα τελικής εξόδου. Για την ευρύτερη δυνατή συμβατότητα με πολλούς τύπους ακουστικών, ο PMA-60 διαθέτει ρύθμιση της σύνθετης αντίστασης των ακουστικών, με 3 ρυθμίσεις για ακουστικά χαμηλής, μεσαίας και υψηλής σύνθετης αντίστασης, για σωστή προσαρμογή της σύνθετης αντίστασης των ακουστικών και της απολαβής του ενισχυτή. Η υποδοχή ακουστικών είναι διαμέτρου 6.3mm για συμβατότητα με κορυφαία οικιακά και επαγγελματικά μοντέλα στουντιακών ακουστικών.

  Άψογης κλάσης κομψή σχεδίαση

  Η Denon Design Series διακρίνεται, χάρις στο συνδυασμό απαλού ματ αλουμινίου, φωτεινών ασημένιων τόνων και ενός μίγματος γυαλιστερών και ματ μαύρων επιφανειών. Ευκρινείς OLED ενδείξεις δείχνουν ό,τι χρειάζεστε να γνωρίζετε με μία ματιά, χρησιμοποιώντας εικονίδια και κείμενο. Τόσο ο PMA-60 όσο και το DCD-50 κάνουν, επίσης, αισθητή την παρουσία τους όταν χρησιμοποιούνται οριζόντια ή κάθετα.  Πραγματικό Hi-Fi σε κομψό στιλ

  Η Design Series έχει να κάνει με υπέροχο ήχο και εξαιρετικό στιλ. Μόνο με την προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία της Denon και την πάνω από ένα αιώνα συσσωρευμένη εμπειρία ηχητικού σχεδιασμού, έχει καταστεί δυνατός ο συνδυασμός καλής απόδοσης με κομψό και πραγματικά μοναδικό σχεδιασμό. Δείτε την Design Series και θα συμφωνήσετε ότι δεν της λείπει τίποτα, συνδυάζοντας ομορφιά και απόδοση. Ακούστε την Design Series, και προετοιμαστείτε για εκπλήξεις.

Χαρακτηριστικά

  Χαρακτηριστικά

  Κατασκευαστής Denon
Product's Review

  Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

  You're reviewing: Denon PMA-60

Ετικέτες Προϊόντος

  Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.

CMS tab