-6%

Denon PMA-1600NE

Brand

Denon
SKU
PMA-1600NE
Ειδική Τιμή 1.474,00 € Κανονική τιμή 1.566,00 €
PMA-1600NE Ολοκληρωμένος Ενισχυτής με DAC mode για high resolution ήχο

Κορυφαίες Λύσεις από την Denon

 • 2 x 140 W (4 ohm) έξοδος - Επαρκής ισχύς ακόμα και για μεγάλα δωμάτια
 • Τελικός Ενισχυτής Advanced Ultra High Current (UHC)-MOS Μονού Push-Pull Κυκλώματος με Schottky barrier διόδους - Ήχος ευρέος φάσματος από βαθιά μπάσα μέχρι λεπτομερή πρίμα
 • DAC Master Clock Σχεδίαση - Αναπαραγωγή ήχου απαλλαγμένου από παραμορφώσεις
 • Πίσω Είσοδος USB-B - High Resolution Audio αναπαραγωγή μέχρι 384 kHz / 32 bit και 11.2 MHz DSD
 • Ψηφιακός απομονωτής για εξάλειψη του υψηλής-συχνότητας θορύβου από υπολογιστή συνδεδεμένου στην είσοδο USB-B ή τις ψηφιακές εισόδους - Απολαύστε όλες τις πηγές χωρίς οποιονδήποτε ανεπιθύμητο ηλεκτρικό θόρυβο
 • Φθορίζουσα οθόνη για ένδειξη πηγής και ρυθμού δειγματοληψίας - Δείτε εύκολα τις πιο σημαντικές πληροφορίες
 • Η Analog AMP Mode απενεργοποιεί το ψηφιακό κύκλωμα ήχου και την οθόνη - Αναπαραγωγή αμιγώς αναλογικού ήχου
 • Advanced AL32 Processing Plus - Ψηφιακές εγγραφές πιστές στον αυθεντικό ήχο
 • Κατασκευή Άμεσης Μηχανικής Γείωσης - Ελαχιστοποιεί ανεπιθύμητους κραδασμούς
 • Κατασκευή σασί με 6 ανεξάρτητα τμήματα - Εξαλείφει θορύβους μεταξύ των κυκλωμάτων
 • Μετασχηματιστής ισχύος με ξεχωριστά τροφοδοτικά για το αναλογικό και ψηφιακό κύκλωμα - Διατηρεί την καθαρότητα στο ηχητικό σήμα
 • 2 Οπτικές-Ψηφιακές είσοδοι και 1 Ομοαξονική-Ψηφιακή είσοδος. Υψηλής-απόδοσης Ισοσταθμιστής Κεφαλής Πικάπ MM & MC - Προετοιμασμένος για μουσική από όλες τις πηγές
 • Διαθέσιμος σε Premium Silver και Μαύρο χρώμα - Τέλειος συνδυασμός με το Super Audio CD Player DCD-1600NE
 

Advanced Ultra High Current MOS

Μονό Push-Pull Κύκλωμα

Ο ενισχυτής διαθέτει Advanced UHC (Ultra High Current)-MOS τεχνολογία, που χρησιμοποιεί έναν ελάχιστο αριθμό υψηλού-ρεύματος στοιχείων ενισχυτή για εξισορρόπηση προηγμένων δυνατοτήτων ενίσχυσης ηχείων και βελτιωμένη ηχητική ποιότητα.

Το Advanced UHC-MOS είναι ένας ιδανικός ενισχυτής, του οποίου ο συντελεστής απόδοσης ισχύος είναι ανώτερος από αυτόν των διπολικών transistors και ενσωματώνει τα πλεονεκτήματα ηχητικής ποιότητας των MOS-FETs. Το Advanced UHC-MOS διατίθεται σε μονή push-pull διαμόρφωση, που εξαλείφει αποκλίσεις στην βαθμίδα τελικής ενίσχυσης και εξισορροπεί την υψηλή ισχύ με ντελικάτες μουσικές λεπτομέρειες. Το κύκλωμα αυτό αναπαράγει κατά ηγετικό τρόπο πλήρες ηχητικό φάσμα, από τις ντελικάτες μουσικές λεπτομέρειες μέχρι τις δυναμικές κλίμακες της πλούσιας μουσικής έκφρασης.

Διαμόρφωση σασί 6-τμημάτων & Κατασκευή Άμεσης Μηχανικής Γείωσης

Το σασί του PMA-1600NE απαρτίζεται από έξι ανεξάρτητα τμήματα που φιλοξενούν τον ισοσταθμιστή κεφαλής πικάπ και το κύκλωμα εισόδου, το κύκλωμα έντασης ήχου, το κύκλωμα USB-DAC, το κύκλωμα ενίσχυσης, το τμήμα τροφοδοσίας και το τμήμα ελέγχου.

Το σασί, κατασκευασμένο με χαλύβδινα φύλλα πάχους 1.0mm, προστατεύει τα κυκλώματα σημάτων από εξωτερικούς κραδασμούς και εξαλείφει τις δυσμενείς επιπτώσεις της αμοιβαίας παρεμβολής μεταξύ των κυκλωμάτων. Το τμήμα τροφοδοσίας έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του PMA-1600NE. Με ψύκτρες και στις δύο πλευρές, αυτή η κατασκευή καλά-ισορροπημένης μάζας βρίσκεται σε ιδανική θέση για αποφυγή ανεπιθύμητων δονήσεων που επηρεάζουν την ηχητική ποιότητα. Επιπρόσθετα, τα πόδια που υποβαστάζουν το μεγάλο βάρος του μετασχηματιστή ισχύος, των ψυκτρών και του σασί είναι κατασκευασμένα από ABS ρητίνη με νευρώσεις που προσδίδουν ακαμψία.

 
 

Advanced AL32 Processing Plus

Που υποστηρίζει 384-kHz/32-bit PCM είσοδο

Για ψηφιακή είσοδο, ο PMA-1600NE διαθέτει Advanced AL32 Processing Plus, την τελευταία έκδοση της τεχνολογίας αναπαραγωγής αναλογικών κυματομορφών της Denon που χρησιμοποιεί μοναδικούς αλγορίθμους παρεμβολής δεδομένων, ενώ υποστηρίζει είσοδο high-resolution 384-kHz/32-bit PCM σήματος. Οι αλγόριθμοι αυτοί παρεμβάλλουν σημεία, που έπρεπε να υφίστανται, πριν και μετά τα σημεία σε μεγάλες ποσότητες δεδομένων, για επίτευξη ομαλής κυματομορφής που προσομοιάζει με το αυθεντικό σήμα. Με την προσεκτική ανάκτηση δεδομένων που χάθηκαν κατά την ψηφιακή εγγραφή, ο αναπαραγόμενος ήχος είναι εξαιρετικά λεπτομερειακός, απαλλαγμένος από παρεμβολές, αυστηρά τοπικά προσδιορισμένος, πλούσια εκφραστικός στη χαμηλή μπάντα συχνοτήτων και πιστός στον αυθεντικό ήχο.

Ψηφιακός απομονωτής

και Analog Mode

Ο PMA-1600NE είναι εξοπλισμένος με υψηλής-ταχύτητας ψηφιακό απομονωτή για εξάλειψη του υψηλής-συχνότητας θορύβου από υπολογιστή συνδεδεμένου στην είσοδο USB ή τις ψηφιακές εισόδους του PMA-1600NE. Καθώς τα δεδομένα μεταφέρονται μαγνητικά μέσω πηνίων ενσωματωμένων σε IC chip, οι πλευρές εισόδου και εξόδου είναι ηλεκτρικά απομονωμένες. Απομονώνοντας τη γραμμή σήματος μεταξύ του ψηφιακού κυκλώματος ήχου και του D/A converter, εξαλείφονται δυσμενείς επιπτώσεις του υψηλής-συχνότητας θορύβου στα αναλογικά κυκλώματα ήχου μετά τον D/A converter. Ο PMA-1600NE υιοθέτησε, επίσης, ένα αποκλειστικό δευτερεύον τύλιγμα στον μετασχηματιστή ισχύος για το ψηφιακό κύκλωμα για καταστολή του θορύβου από την πηγή τροφοδοσίας. Κατά την αναπαραγωγή αναλογικού ήχου, η Analog Mode μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απενεργοποίηση της αποκλειστικής πηγής τροφοδοσίας για το ψηφιακό κύκλωμα και να σταματήσει ολοσχερώς η λειτουργία του ψηφιακού κυκλώματος εισόδου για αποφυγή οποιασδήποτε επιρροής στο αναλογικό τμήμα. Η Analog Mode απενεργοποιεί, επίσης, την φθορίζουσα οθόνη, επιτρέποντας στον PMA-1600NE να λειτοτργεί ως αμιγώς αναλογικός ενισχυτής (κατά την Analog Mode, απενεργοποιούνται οι είσοδοι USB-B, ομοαξονική-ψηφιακή και οπτική-ψηφιακή).


 
 

USB-DAC που υποστηρίζει 11.2-MHz DSD και 384-kHz/32-bit PCM

Ο PMA-1600NE παρέχει USB-DAC λειτουργίες που υποστηρίζουν high-resolution 11.2-MHz DSD και 384-kHz/32-bit PCM σήματα εισόδου. Οι μέθοδοι DSD μετάδοσης υποστηρίζουν ASIO εγγενή αναπαραγωγή και DSD Audio over PCM Frames (DoP). Καθώς η ασύγχρονη μεταφορά ελέγχεται από το master clock του PMA-1600NE αντί του ρολογιού ενός υπολογιστή, η μεταφορά είναι απαλλαγμένη από παραμορφώσεις. Ο D/A converter που χρησιμοποιείται στον PMA-1600NE είναι ο ίδιος 384-kHz/32-bit και με δυνατότητα DSD κορυφαίας κλάσης DAC που χρησιμοποιείται στο DCD-1600NE για καθαρό και εξαιρετικής ποιότητας ήχο.

Ισοσταθμιστής κεφαλής πικάπ MM/MC

Ο PMA-1600NE διαθέτει ισοσταθμιστή κεφαλής πικάπ, που υποστηρίζει είσοδο από κεφαλές τόσο MM (κινητού μαγνήτη) όσο και MC (κινητού πηνίου). Αυτός ο ισοσταθμιστής κεφαλής πικάπ έχει υψηλή απολαβή και, καθώς οι βρόχοι στο τυπωμένο κύκλωμα μπορούν να προκαλέσουν δυσμενείς επιπτώσεις στην ποιότητα του ήχου, η "simple & straight" σχεδίαση αντιπροσωπεύει μία σημαντική βελτίωση. Στον PMA-1600NE, ο διακόπτης MM/MC άλλαξε από πατητό σε τύπου ρελέ, που συντομεύει τις γραμμές στο τυπωμένο κύκλωμα και καθιστά τους βρόχους των σημάτων μικρότερους, επιτρέποντας σε ντελικάτα αναλογικά σήματα να ενισχυθούν με μεγαλύτερη καθαρότητα.

 
 

Τηλεχειριστήριο συστήματος

και ευκρινής μπροστινή οθόνη

Ο PMA-1600NE διατίθεται με τηλεχειριστήριο συστήματος, που μπορεί επίσης να χειριστεί το DCD-1600NE και άλλα CD players της Denon. Η χαμηλού-θορύβου φθορίζουσα οθόνη στο μπροστινό πάνελ δείχνει πηγή και ρυθμό δειγματοληψίας.

Περισσότερες Πληροφορίες
Ισχύς Εξόδου: Output power 8 Ohm (20 Hz - 20 kHz, T.H.D. 0.07%) 70 W
Τύπος ενίσχυσης: Τρανζίστορ
Αναλογικές Είσοδοι: Είσοδοι Ήχου 4
Απόκριση συχνότητας: 10Hz - 50kHz (+ 0dB, - 3dB)
Είσοδος Phono: Ναι
Coaxial: Ναί
Οπτικές: Ναί
USB Ναι
Bluetooth: Όχι
Ραδιόφωνο ΑΜ/FM: Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Denon PMA-1600NE
Denon PMA-1600NE