0
Καλάθι
0,00 €

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών

Denon AVR-X2500H

Denon AVR-X2500H

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

SKU: AVR-X2500H
Ο AVR-X2500H διαθέτει Dolby Atmos και DTS:X (τις τελευταίες τεχνολογίες video), 4K Ultra HD, Dolby Vision™, HDR10 και HLG, και 8 εισόδους/2 εξόδους HDMI με υποστήριξη HDCP 2.2 σε όλες τις θύρες. Κάντε streaming Spotify®, Amazon Music, Deezer, Tidal και άλλων με ενσωματωμένο HEOS. Διαθέτει συμβατότητα με τον Alexa φωνητικό έλεγχο της Amazon. Ο βραβευμένος Setup Assistant της Denon παρέχει αδιάλειπτη εμπειρία εγκατάστασης και ρύθμισης.

Availability: Εκτός αποθέματος

589,00 €

Εως 8 Δόσεις

Περιγραφή Προϊόντος

  Λεπτομέρειες

  ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ 3D-ΗΧΟΣ

  Περιτριγυριστείτε από ήχο κινηματογραφικής ποιότητας από σχεδόν οποιαδήποτε κατεύθυνση.

  • Dolby Atmos
  • DTS:X
  • DTS Virtual: X
  •  

   Ο ΗΧΟΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ

   Νιώστε κάθε διάσταση με το Dolby Atmos. Το Dolby Atmos σας μεταφέρει στο επίκεντρο με κινούμενο ήχο που ρέει γύρω σας με συναρπαστικό ρεαλισμό. Απολαύστε ένα 5.2.2 σύστημα ηχείων surround ήχου συμπεριλαμβανομένων 2 πάνω ηχείων ή 2 Dolby Atmos πάνω ηχείων για την απόλυτη εμπειρία home theatre, συμπεριλαμβανομένου Dolby Surround upmixer για κλασικό περιεχόμενο.

  •  

   ΠΛΗΣΙΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

   Ο καθηλωτικός DTS:X™ ήχος τοποθετεί τον ήχο εκεί όπου φυσικά έπρεπε να βρίσκεται, δημιουργώντας ζωντανή, πολυ-διάστατη ηχητική εμπειρία στο σπίτι. Η βελτιωμένη εμπειρία και ο αναβαθμισμένος ρεαλισμός σας φέρνουν πιο βαθιά μέσα στον κόσμο των αγαπημένων σας ταινιών. Το συμπεριλαμβανόμενο DTS Neural:X™ προσδίδει στις ταινίες, τα παιχνίδια και τη μουσική ένα ρεαλισμό, πρωτόγνωρο για τα παραδοσιακά συστήματα surround ήχου 5.1 καναλιών.

  •  

   ΗΧΟΣ ΟΛΟ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΗΧΕΙΑ

   Το DTS Virtual:X παρέχει καθηλωτικό ήχο χωρίς πάνω κανάλια, δημιουργώντας εικονικά πάνω εφέ σε 5.1, 7.1 ή 2.1 διάταξη ηχείων.

  ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 4K ULTRA HD

  Απολαύστε ultra-high-definition εικόνες, ακόμα και από αναλογικές και ψηφιακές SD πηγές.

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ HDMI
  • HDR / DOLBY VISION
  •  

   Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ VIDEO

   Τα τελευταία χαρακτηριστικά HDMI για την καλύτερη εμπειρία home theatre. Και οι οκτώ είσοδοι HDMI - και δύο έξοδοι HDMI - διαθέτουν υποστήριξη HDCP 2.2, γεγονός που σας επιτρέπει να απολαύσετε προστατευμένο-έναντι-αντιγραφής περιεχόμενο. Παρακολουθήστε ταινίες και σόου με 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, Dolby Vision, High Dynamic Range (HDR10), Hybrid Log-Gamma (HLG) και 21:9 video, 3D, και BT.2020 διέλευση για ξεχωριστά χρώματα, καθαρότητα και κοντράστ.

  •  

   ΦΟΡΜΑ VIDEO ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

   Ο AVR-X2500H υποστηρίζει High Dynamic Range (HDR) φορμά video. Είναι ακόμα προετοιμασμένος για Dolby Vision και HLG (Hybrid Log Gamma). Το Dolby Vision μετατρέπει τις εμπειρίες θέασης με εκπληκτική φωτεινότητα, κοντράστ και χρώματα. Το HLG προσφέρει HDR τεχνολογία σε μεταδιδόμενο περιεχόμενο.

  ΕΥΚΟΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ

  Βάλτε τον AVR-X2500H να λειτουργεί σε χρόνο μηδέν, με τέλεια προσαρμογή στις ανάγκες σας.

  • Smart TV
  • Audyssey MultEQ XT32
  • Συνδεσιμότητα
  • App Control
  • Ταχεία Επιλογή
  •  

   ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ SMART TV

   Ελέγξτε τον AVR-X2500H της Denon με το τηλεχειριστήριο της Smart TV σας μέσω της HDMI CEC λειτουργικότητας, που σχετίζεται με τη Smart TV. Θέστε απλά το "HDMI Control" σε ON στον ραδιοενισχυτή σας, κατόπιν θέστε το "Smart Menu" σε ON και ξεκινήστε τον έλεγχο του AVR-X2500H με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας. Η αρχική οθόνη του Smart Menu σας παρέχει ταχεία πρόσβαση στις επιλογές πηγής και λειτουργίας ήχου, το μενού ρυθμίσεων του AVR και τέσσερις Smart Επιλογές.

  •  

   ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΗΧΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ

   Ο AVR-X2500H διαθέτει το Audyssey MultEQ XT σύστημα μετρήσεων ακουστικής δωματίου. Με το παρεχόμενο μικρόφωνο, αναλύει με ακρίβεια την έξοδο κάθε ηχείου για βελτιστοποίηση κάθε καναλιού. Επίσης, η επιπρόσθετη Audyssey MultEQ Editor app (διαθέσιμη προς αγορά) επιτρέπει σε προχωρημένους χρήστες να εισχωρήσουν περαιτέρω για πρόσθετη ρύθμιση και εξατομίκευση του ηχητικού σας περιβάλλοντος.

  •  

   ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ Bluetooth, Wi-Fi ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ AirPlay

   Η καρδιά του ασύρματου δικτύου σας. Με Bluetooth και Wi-Fi ασύρματη streaming συνδεσιμότητα, ο AVR-X2500H της Denon είναι εξοπλισμένος με έναν προηγμένο σύστημα πομποδέκτη δύο-κεραιών για εύρωστο streaming ακόμα και σε περιβάλλον με έντονη κίνηση. Απολαύστε ακρόαση του αγαπημένου σας ηχητικού περιεχομένου ασύρματα από τις smart συσκευές σας.

  •  

   ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

   Καλύτερος έλεγχος στο τσεπάκι σας. Η δωρεάν Denon AVR Remote app για iOS και Android καθιστά τη χρήση του AVR-X2500H ακόμα ευκολότερη: ρύθμιση έντασης ήχου, άνοιγμα/κλείσιμο, σίγαση της μουσικής, επιλογή πηγής ή αλλαγή σε HEOS. Κατεβάστε την δωρεάν Denon Remote app στο smartphone σας σήμερα.

  •  

   ΤΑΧΕΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ-ΠΡΟΣ-ΤΟΝ-ΧΡΗΣΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΧΟΥ

   Το μπροστινό πάνελ του AVR-X2500H της Denon διαθέτει τέσσερα πλήκτρα Ταχείας Επιλογής, που αποθηκεύουν τις επιθυμητές σας ρυθμίσεις ήχου για κάθε πηγή. Αλλάξτε μεταξύ TV audio, Blu-Ray, media players και άλλες, και ο AVR-X2500H κάνει τις ρυθμίσεις EQ σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας για την δεδομένη πηγή. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα στο μπροστινό πάνελ ή εναλλακτικά τα ίδια πλήκτρα Ταχείας Επιλογής στο τηλεχειριστήριο του AVR για ταχύτερο έλεγχο.

  ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΧΟΥ

  Βιώστε εκπληκτική ποιότητα ήχου τόσο από μουσική όσο κι από ταινίες.

  • HIGH RESOLUTION AUDIO
  • ΕΙΣΟΔΟΣ PHONO
  • ΔΥΟ ΕΞΟΔΟΙ SUBWOOFER
  •  

   ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ ΗΧΟY

   Ανακαλύψτε την απίστευτη πιστότητα κομματιών high-resolution ήχου και απολαύστε μουσική, όπως ο καλλιτέχνης σκόπευε. Ο AVR-X2500H έχει την ικανότητα αποκωδικοποίησης πολλών τύπων απαλλαγμένων-από-απώλειες αρχείων, συμπεριλαμβανομένων ALAC, FLAC, WAV (μέχρι και 24-bit/192-kHz) καθώς και DSD 2.8MHz και 5.6MHz κομματιών (το μουσικόφιλο φορμά του SACD). Ακούστε high-resolution ήχο μέσω δικτυακά συνδεδεμένων συσκευών, όπως PC ή NAS, ή από USB συνδεδεμένη συσκευή.

  •  

   ΕΙΣΟΔΟΣ pHONO ΓΙΑ ΠΙΚΑΠ / ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΣΚΩΝ ΒΙΝΥΛΙΟΥ

   Με τη συμπεριλαμβανόμενη είσοδο phono, ο AVR-X2500H σας επιτρέπει να συνδέσετε το πικάπ σας και να παίξετε δίσκους βινυλίου. Απολαύστε την παλιά συλλογή σας δίσκων βινυλίου με ξεχωριστή ποιότητα και ήχο.

  •  

   ΔΥΟ ΕΞΟΔΟΙ Subwoofer

   Βυθιστείτε σε ομοιόμορφα διασπαρμένα και ακριβή μπάσα. Ο AVR-X2500H διαθέτει δύο εξόδους subwoofer για ομαλοποίηση των χαμηλών συχνοτήτων και καλύτερη διασπορά τους. Χωρίς ακουστά ανεβάσματα ή βυθίσματα - απλά δυναμικά, πληθωρικά μπάσα.

  ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ HEOS

  Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας ασύρματα με ενσωματωμένη τεχνολογία HEOS. Παίξτε το ίδιο τραγούδι σε κάθε δωμάτιο, ή επιλέξτε διαφορετικό τραγούδι για κάθε συνδεδεμένο δωμάτιο - η επιλογή είναι δική σας. Επίσης, λειτουργεί με το Alexa της Amazon παρέχοντας κορυφαίο φωνητικό έλεγχο και απίστευτο ήχο για την οικιακή σας ψυχαγωγία - ή ελέγξτε τα πάντα με την δωρεάν HEOS app.

  Κάντε streaming μουσικής αποθηκευμένης στο οικιακό σας δίκτυο - συνδέστε τον σε HEOS ασύρματα ηχεία ή σε άλλους ραδιοενισχυτές με δυνατότητα HEOS και ακούστε σε όλο το σπίτι. Απολαύστε μουσική από TuneIn, Internet Radio, Spotify®, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Tidal, Napster ή Deezer.


  ALEXA ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ AMAZON

  Ελέγξτε τον AVR χωρίς-χέρια με το Alexa της Amazon και τη φωνή σας. Ρυθμίστε την ένταση ήχου, μετακινηθείτε στο επόμενο κομμάτι, αλλάξτε εισόδους για τα διαφορετικά σας media players και άλλα - "Just Ask." Κατεβάστε το HEOS Home Entertainment Skill για να ενεργοποιήσετε τις Alexa φωνητικές εντολές της Amazon για τον δικό σας AVR-X2500H, HEOS συσκευές και άλλα προϊόντα Denon. *Η διαθεσιμότητα ποικίλει ανά περιοχή και χώρα


  AirPlay 2

  Κάντε streaming ήχου από τις αγαπημένες σας μουσικές υπηρεσίες, όπως Apple Music και Spotify ή παρακολουθήστε videos από υπηρεσίες, όπως YouTube και Netflix από οποιοδήποτε iPhone, iPad, Mac ή Apple TV, όλα αυτά αυτά ενώ ο ήχος είναι τέλεια συγχρονισμένος με τις AirPlay 2 πηγές των ηχείων σας.

  Το AirPlay 2 υποστηρίζει, επίσης, multi-room ήχο. Το γεγονός αυτό επιτρέπει να κάνετε ασύρματο streaming περιεχομένου σε πολλές AirPlay 2 συμβατές συσκευές ταυτόχρονα με βελτιωμένη προσωρινή αποθήκευση ήχου, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή αναπαραγωγή του. Το AirPlay 2 προσφέρει έλεγχο και ομαδοποίηση συμβατών συσκευών ήχου μέσα από τις εφαρμογές Music (Μουσική) ή Home (Οικία) της Apple. Χρησιμοποιήστε την Airplay 2 in-app ή τη φωνή σας μέσω Siri.

   
   
   

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ HEOS ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΑΣ


  Η τεχνολογία HEOS στον AVR-X2500H σας επιτρέπει να κάνετε streaming της αγαπημένης σας μουσικής ασύρματα μέσα στο σπίτι σε οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα HEOS, όπως τα ηχεία HEOS.

  • Μπάνιο
  • Κρεβατοκάμαρα
  • Κουζίνα
  • Καθιστικό

  HEOS 1:Ιδανικό για υγρό περιβάλλον ή εξωτερικούς χώρους.

  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ EXTERNAL CONTROL ΚΑΙ IP CONTROL

  Ο AVR-X2500H είναι τμήμα της γκάμας φιλικών σε εξατομικευμένη ολοκλήρωση AV συσκευών της Denon, εξοπλισμένος με πλούσιες-σε-δυνατότητες διευρυμένες δυνατότητες ελέγχου και συμβατότητα με λύσεις ολοκλήρωσης τρίτων και εξατομικευμένες.

  Ο AVR-X2500H διαθέτει δυνατότητα IP control για ολοκλήρωση με τις σπουδαιότερες συσκευές ελέγχου τρίτων κατασκευαστών και Control4 SDDP (Simple Device Detection Protocol) πιστοποίηση για γρήγορη και εύκολη ολοκλήρωση με Control4 εξοπλισμό οικιακού αυτοματισμού. Για άμεση σύνδεση σε εξωτερικό εξοπλισμό οικιακού αυτοματισμού και ελέγχου.

Χαρακτηριστικά

  Χαρακτηριστικά

  Κατασκευαστής Denon
  Ισχύς Εξόδου: 7 x 95w
  Τύπος ενίσχυσης: Τρανζίστορ
  Αναλογικές Είσοδοι: 4 x Stereo RCA
  Απόκριση συχνότητας: 20 Hz - 30 kHz
  Είσοδος Phono: Ναι
  Coaxial: Ναι
  Οπτικές: Ναι
  USB Ναι
  Bluetooth: Ναι
  Ραδιόφωνο ΑΜ/FM: Ναι
Product's Review

  Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

  You're reviewing: Denon AVR-X2500H

Ετικέτες Προϊόντος

  Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.

CMS tab